Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Čaute ženy 🙂 skúšala ste niektorá Pepino ovulačné testy?Idem tento mesiac skúsiť tieto či mi ukážu pozití ny výsledok
@monika1791 nie sú pepino zbytočne drahé? Máme od @lauritka a tie sú veľmi dobré. Pekne ukazujú, nemôžeš sa pomýliť a sú oveľa lacnejšie ako v drogerii
Ahojte mam dilemu myslite že hodina a pol rozdiel v merani moze urobit rozdiet až 0,3 ℃ meriavam stale plus minus 6:10 dnes mi ale krpec pred piatou vybehol z postele tak sup ho ulozit bo strasne plakal potom som rychlo merala a zrazu že 36,6 pritom od prveho dňa kedy meriam mam 36,9-37plus minus na striedacku ...odmerala som potom este v standardnom case pretoze sme zaspali a už 36,9 ...kazdopadne ked tak pozeram vsetky vase grafi nemam celkovo tu teplotu nejaku zvysenu ? :(
Jak retard som to odfotila soraaaac
@butterfly333 baby ja som 2dc dnes ... test som si nerobila, uz bol vecer zbytocny .
@kristinka9 ahoj prosim ta tieto zelene testy su tehotenske od pepino ?🙂
@zabka1987 ako je to možné?? Ja zatial nič no ani tehu sa necítim tak neviem.Dnes 33DC teplota 37,0 klesla lebo včera 37,2 dnes 37,0.No test som si nebola kupit lebo len teraz som vstala sa mi nejak nechce.
@rula
@butterfly333 baby ja som davnejsie pisala , ze mam problem vynosit zial. myslela som ,ze sa to bude dat aj bez liekov ale asi nie teda . Tento rok toto uz 3ti krat 😖 predsalen musim zajst za lekarkou .nemam problem otehotniet , len to dalej 😢
@zabka1987 ja uvidim a ke ms príde tak aj tak som v piatok obj na gyndu tak sa spýtam.Ved nech mi pomože ja neviem či mi niečo treba.Ale už nemám 20r tak a čas tak rýchlo letí.
žienky prepáčte za blbú otázku,ale musím :D polopatisticky, keď sa mi na ovu teste objavia dve silné čiarky do 24-48 hodín bude ovulka? niektoré čo som čítala začínajú testovať od začiatku cyklu, niektoré od 5teho dňa, kedy je najlepšie? asi to tu bolo milión kráť, ale zamotala som sa v tom totálne 🤐