icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

rula
23. nov 2015

@lalia87 ako dlhý mávaš obvykle cyklus ?

lalia87
23. nov 2015

@rula od 28-31 dni, ale najcastejsie to je 30 dni

rula
23. nov 2015

@lalia87 jaaaj tsk to pohodaaa, ale aj tak aby si to neprešvihla, začala by som testovať už 9-10 DC, nezabudni 2 hoďky nepiť predtým a testuj poobede, nie ráno.

ivka1608
23. nov 2015

@zuzannaaa no sobotu sme boli pomahat nasim na dome takze to bola polovicka nepouzitelna 🙂 a hlavne sa mi ten test nezdal uplne silny ako kontrolna ciarka...v nedeľu má zaskocilo že zoslabla tak sme dali pre istotu tutu mutu a no skusim poistit aj dnes... som zvedava aky bude dnes testik pak dame pauzu kedy som len robila plany poplach a nahodou vyskocila este koncom tyzdna taká ozajstna 🙂

majuskabobi
23. nov 2015

Myslite ze ovulka este len dojde?

lauritka
23. nov 2015

@majuskabobi ako si na tom s hlienom ???

majuskabobi
23. nov 2015

@lauritka nejako mi chyba🙂 ale pobolieva ma brucho,ako keby bola ovulka na ceste.zvyknem ku mat 13dc-14dc

la.bella
23. nov 2015

baby, testujem sa prvý cyklus, je pri ovu testoch rozdiel v testovaní ráno, alebo večer? 11DC som testla ráno a negatívne, večer 11DC som testla znova, čiarka už bola o dosť silnejšia, ale stále o niečo slabšia než kontrolná. Dnes 12DC ráno ja čiarka už slabšia. Mohol byť vrchol teda v noci? Alebo ešte len príde a mám pokračovať v testovaní?

rula
23. nov 2015

@majuskabobi podľa mňa ti ovu test zajtra vyskočí

lauritka
23. nov 2015

@majuskabobi atepotu nemerias nahodou ??? teoretick ten 12 dc mohol byt akoze vrchol, aj ked neboli uplne rovnake hmm

rula
23. nov 2015

@la.bella hmmmm.... testni ešte večer, nepi dve hodiny a budeš jasne vedieť na čom si

majuskabobi
23. nov 2015

@rula v to dufam zlatik 😉

lauritka
23. nov 2015

@la.bella z ranneho sa nema robit.. 🙂 vycikas si uz cely nazberany hormon a v popoludnajsom sa uz nemusi objavit
tak ale ten druhy zospodu je pozitiv. takze pocitajj ovulacia nastane do 48 hodin.

majuskabobi
23. nov 2015

@lauritka nemam cas na teplotu🙂) robievam nocne obcas nedam 4hodky spanku. Skusim este o siestej testovat,rano som pila dost vody,potom dve hodky ani hlt,uvidim.neviem kedy mam muza zneuctit,chcem aby mal nasetrene naboje 🙂)

la.bella
23. nov 2015

@lauritka mne sa čiarka 11DC večer ešte nezdala dostatočne silná, kontrolná bola silnejšia. Takže platí aj tento výsledok? Ten nárast LH može byť tak rýchly behom pár hodín? Keby som sa 11 DC netestla aj večer, o čiarke by som ani nevedela 🙂

bella1303
23. nov 2015

Ahojte baby,mam taku otazku mozno mi poradite..mam polycysticke vajecniky,jedneho syna z umeleho oplodnenia.dnes som skusala ovu test,lebo mam taky hlien a pobolievaju ma vajecniky.moze byt ze aj napriek polycystickym vajecnikom mam ovu?pridavam aj foto testu

lauritka
23. nov 2015

@la.bella ano moze narast, ale este otestuj pre isotu zajtra okolo obeda. jj.. tak uz ked si tak testla, malo by to byt ok. skus si pozriet potom aj hlien ako pomocku, po ovulacii sa meni na kremovy a husty- cize uz cez neho spermie neprejdu.

lauritka
23. nov 2015

@bella1303 ano moze.. najviac by to potvrdila bazalna teploty, ci k ovulke doslo.. lebo pri pco je samzrejme LH zvysene.. ale ked mas aj tie sekundarne znaky.. tak mozno fakt bude.

la.bella
23. nov 2015

@lauritka ďakujem za rady, ešte mám 3ks testov, pre istotu ich použijem aby som videla ako ide LH ďalej. Doteraz som 2 cykly netestovala, prichádzajúcu ovu som cítila, dotretice som si to chcela potvrdiť testíkmi 🙂 A teda dosť to korenšponduje 🙂 hlien, bolesti, pichanie, a zároveň obrovská chuť na milovanie...

butterfly333
23. nov 2015

@zabka1987 ahoj tak ms nikde a tehu test negat.

sono2
23. nov 2015

@lalia87 ja ti napíšem z mojej aktuálnej skúsenosti. Test O 14tej silne pozitívny v ten deň folik na utz ráno už teplota zvýšená na druhy deň už žlté teliesko. Ovu zmeskana. Čiže ja odporúčam merať BT. Ja som aj citila že v ten pozitívny deň mi je tak ovulačne ale som si presne povedala že veď ovu do 48 hodín. Prd po silne pozitivnom teste može byť aj za pár hodín ráno to teplota len potvrdí alebo ukáže že ešte je čas A folik nepraskol.

sono2
23. nov 2015

@bella1303 podľa mňa v pohode! Čítala som jednu babu ktorej sa pco po pôrode upravilo A má MS ako hodinky A normálne má ovulaciu.

bella1303
23. nov 2015

@lauritka bazalnu nemeriam,nesnazime sa az tak.minuly tyzden som mala spinenie a od vcera taky priesvitny hlien

bella1303
23. nov 2015

@sono2 ja mavam dost dlhe cykly a niekedy aj meskaju..tak asi nemam obu pravidelne

rula
23. nov 2015

@butterfly333 ach, už si ako mausy21, tá je na tom tak isto. Zajtra ide k lekárovi. Mešká jej to 5 dní

zuzannaaa
23. nov 2015

@butterfly333 to este nic neznamena.... hormon moze pomalsie stupat preto este testy nezachiti .. su aj krvne tehu testy na tych by ti uz ukazalo...

sara34valentina
23. nov 2015

@bella1303 moze byt.. Kamoska tak otehotnela ale aj potratila...drzim teda palce☺

butterfly333
23. nov 2015

@rula Baby mám otazku tento mesiac som mala s mm sex naplno len v 20DC to bolo 10.11 može byt že sa zadarilo ked ms neprišla a meška??
@zuzannaaa A ku gyn idem v piatok som obj na sono prsníkov tak ked ms nepríde spýtam sa gyn čo povie.

zuzannaaa
23. nov 2015

@butterfly333 ak si mala ovulku v tych dnoch tak si 14 den po tutu mutu a si 34 dc ... ja si myslim ze je to tehu ...

zuzannaaa
23. nov 2015