Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zuzannaaa no sobotu sme boli pomahat nasim na dome takze to bola polovicka nepouzitelna 🙂 a hlavne sa mi ten test nezdal uplne silny ako kontrolna ciarka...v nedeľu má zaskocilo že zoslabla tak sme dali pre istotu tutu mutu a no skusim poistit aj dnes... som zvedava aky bude dnes testik pak dame pauzu kedy som len robila plany poplach a nahodou vyskocila este koncom tyzdna taká ozajstna 🙂
@majuskabobi ako si na tom s hlienom ???
@lauritka nejako mi chyba🙂 ale pobolieva ma brucho,ako keby bola ovulka na ceste.zvyknem ku mat 13dc-14dc
baby, testujem sa prvý cyklus, je pri ovu testoch rozdiel v testovaní ráno, alebo večer? 11DC som testla ráno a negatívne, večer 11DC som testla znova, čiarka už bola o dosť silnejšia, ale stále o niečo slabšia než kontrolná. Dnes 12DC ráno ja čiarka už slabšia. Mohol byť vrchol teda v noci? Alebo ešte len príde a mám pokračovať v testovaní?
@majuskabobi podľa mňa ti ovu test zajtra vyskočí
@majuskabobi atepotu nemerias nahodou ??? teoretick ten 12 dc mohol byt akoze vrchol, aj ked neboli uplne rovnake hmm
@rula v to dufam zlatik 😉
@lauritka nemam cas na teplotu🙂) robievam nocne obcas nedam 4hodky spanku. Skusim este o siestej testovat,rano som pila dost vody,potom dve hodky ani hlt,uvidim.neviem kedy mam muza zneuctit,chcem aby mal nasetrene naboje 🙂)
@lauritka ďakujem za rady, ešte mám 3ks testov, pre istotu ich použijem aby som videla ako ide LH ďalej. Doteraz som 2 cykly netestovala, prichádzajúcu ovu som cítila, dotretice som si to chcela potvrdiť testíkmi 🙂 A teda dosť to korenšponduje 🙂 hlien, bolesti, pichanie, a zároveň obrovská chuť na milovanie...
@zabka1987 ahoj tak ms nikde a tehu test negat.
@lalia87 ja ti napíšem z mojej aktuálnej skúsenosti. Test O 14tej silne pozitívny v ten deň folik na utz ráno už teplota zvýšená na druhy deň už žlté teliesko. Ovu zmeskana. Čiže ja odporúčam merať BT. Ja som aj citila že v ten pozitívny deň mi je tak ovulačne ale som si presne povedala že veď ovu do 48 hodín. Prd po silne pozitivnom teste može byť aj za pár hodín ráno to teplota len potvrdí alebo ukáže že ešte je čas A folik nepraskol.
@butterfly333 ach, už si ako mausy21, tá je na tom tak isto. Zajtra ide k lekárovi. Mešká jej to 5 dní
@butterfly333 to este nic neznamena.... hormon moze pomalsie stupat preto este testy nezachiti .. su aj krvne tehu testy na tych by ti uz ukazalo...
@bella1303 moze byt.. Kamoska tak otehotnela ale aj potratila...drzim teda palce☺
@butterfly333 ak si mala ovulku v tych dnoch tak si 14 den po tutu mutu a si 34 dc ... ja si myslim ze je to tehu ...
@butterfly333 😲

@lalia87 ako dlhý mávaš obvykle cyklus ?