Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zuzannaaa malo by to byt 13den po tutumutu kedže to bolo 10.11. to bolo na 20D dnes som 33DC.
@zuzannaaa čo to? 😀
Jooj baby tak ja neviem co to mam za cyklus...uz nemam ani naznak ciarky...skusala som o druhej a piatej...nepila som 2 hodky predtym...skusim zajtra tak uvidim
@butterfly333 zuzana má pravdu, podľa toho si 13 DPO, skús zajtra testnúť, už by sa mala // objaviť.
@rula skušala som dnes a nič na teste nebolo.
@butterfly333 ešte bolo skoro, 14-15 deň je vhodnejší na testovanie
@rula ved uvidím či príde do piatku.Aj tak idem ku gyn.
@lululka22 ahoj, oulacia je posledny den nizkych teplot.. PO ovulacii sa zvysi a zostava zvysena cca 12-14 dni, potom zvycajne klesne a pride sms. cize teplota ti az spätna potvrdi, ci ovulacia prebehla.
testy ti ju určia dopredu. skus si sledovat hlien. prave grepovy dzus je dobry na plodny hlien
maly by byt vodovy, priezracny, pripadne natahovaci ako vajecny bielok.
po ovulke sa meni na kremovy a husty.
@butterfly333 budeme čakať s Tebou 😉 .
@rula no ved ine mi neostáva.
@butterfly333 este tam vidim sancu. aj ja som mala ovulku na 23Dc , ked ste mali sex 20dc kludne si mohla otehu aj 3-4dni neskor. Mne na 12dc ukazalo slabunku teraz a aj minule
@zabka1987 no neviem uvidííím.Len to čakanie je na prd.No nechápem to ak niesom tehu tak kde je ta ms?????? a ked sex bol na 20DC a kým sa to oplodní tak to by sa mohlo podarit?
@ivka1608 za malicko..mna to tiez trosku pomylilo..lebo aj v ten 12dc som mala hlien... a vcera rano uplne cudne mi bolo a hlienu zrazu este viac a silne pichanie pri vajecnikov tak reku ze skusim ze co to je.. 🙂 a teraz kukam ze to to nebolo o 3 ale az 5 dni na to.. tak drzim prsty nech to este prijde
@butterfly333 aj my sme mali sex 20dc a ovulku 23dc a vyslo to, no neuspesne. zajtra sa musim aj ja objednat aleja to mozno aj odlozim . Uvidim co mi povie ,nechcem byt uz zas iba sklamana ☹
@zabka1987 no chodím na wc kontrolovat a nič.Test robit zatial další nebudem.
@butterfly333 prosim ta a aky dlhy si mala cyklus ked si mala ovu na 20ty den?
@lalia87 ja nevravím že som mala ovu na 20DC no podla kalendara mi ešte ukayovalo že vysoka šanca tehu.Ja mávam ovu okolo 16DC no už vyše pol roka nemeriam bT ani ovu testy nerobím.No aj na 20DC som bola velmi vlhká a vtedy bol sex.inak mávam cyklus 30.
A ako dlho ss ma drzat pozitivny ocu test?ked ho mam dnes pozitivny kedy mame skusat?
@butterfly333 jaj tak, nie ovu, zle som to precitala.no som velmi zvedava.velmi drzim palce. dala by si aj mne nadej, lebo my sme v 19DC a tiez som bola este dost vlhka, beriem aj inofolic a v kalendari davalo tehot. sanca stredne.
@lalia87 no my sme p pol ročnej pauze sa rozhodli prave na 20DC že skusme to znova to mimi ved snad sa zadarí nenapadlo ma že už som 20DC no som bola strašne mokra tak uvidíme no ms už 3dni meška.
@butterfly333 akú citlivosť testu si mala?po meskani ms by sa malo uz niečo ukázať aspoň duch
@veronika1603 ani neviem to som v dm kupila pepino
@veronika1603 bol to 10 tkový

Ahojte viete mi poradit ????stale tej teplote dako nechapem 😉 po vysadeni antiko mam nepravidelny cyklus prvy krat po 40 a naposledy po 36dnoch prisla mrcha. Naposledy ms od 13novembra a zacala som merat teplotu uz styri dni je teplota 36.3 °C. ovu nastane ked sa teplota zvyzi a ostane alebo ked sa zvysi a potom znizi ?? Som 11den cyklu a neviem ze kedy ju asi ocakavat. Rada by som sa na vianoce tesila z dvoch // . 😉 A este daco k comu je dobry ten grepovy dzus??