icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
24. nov 2015

@leticia22 no uz bol skoro pozitiv a dnes si robila ??

leticia22
24. nov 2015

@lauritka áno teraz pred pol hodinkou a už bola slabšia tá palička a o dosť. môže byť že som teda mala už ovu cez víkend a teraz to klesá? ďakujem Ti 🙂

zuzannaaa
24. nov 2015

@butterfly333 kam sa stahujete dom ci byt ?

zuzannaaa
24. nov 2015

@hranoska NO AKO SKUSILA SI ?

zuzannaaa
24. nov 2015

@butterfly333 ooo aj ja sa uz tesim na pecenie vianocnych sladkosti

rula
24. nov 2015

@tatiana305 nooo, práve Ti prebieha ovu. ešte ste to nezmeškali, neboj. Msli ste včera ťuťu muťu ?

hranoska
24. nov 2015

@zuzannaaa ešte nie 🙂 chcela som až doma keď prídem z práce nech to ešte poriadne stúpne..ale určite sa ozvem ;)

tatiana305
24. nov 2015

@rula no áno, preistotu sme to poistili včera večer.. neviem či aj dnes alebo radšej až zajtra 🙂

leticia22
24. nov 2015

@lauritka respektíve rovnaké sú

rula
24. nov 2015

@tatiana305 ideálne by bolo zajtra ráno ak sa vám da

butterfly333
24. nov 2015

@zuzannaaa sme na dome no ideme na byt mm už dom nechce

lauritka
24. nov 2015
majrab
24. nov 2015

Sfotene na figu, ale uz tam je aj druha 🙂 vcera nebola ziadna a ked uz ideme podla tej valentininej teorie tak co myslite, ked sme pracovali vcera tak mame aj dnes a zajtra pauza alebo dnes pauza a zajtra rano?

majrab
24. nov 2015

Nazivo je vidno viac a vecer este spravim tak podla mna sa ukaze uplne

lauritka
24. nov 2015

@majrab ked bolo vcera , radsje posetrite na zajtra

hranoska
24. nov 2015

@zuzannaaa tak ja som z toho jeleň :-\ je slabší ako ten doobeda...čo na to hovoríš?

lauritka
24. nov 2015

@hranoska no ved super, dnes mas vrchol.. uz to klesa a ovulka bude do 48 hodin.

hranoska
24. nov 2015

@lauritka takže ten predposledný sa dá považovať za pozitívny? 🙂 spravím ešte aj zajtra nech mám to klesanie potvrdené..takže dnes ideme na to, zajtra nič a pozajtra ráno 🙂 len to ráno, to asi manžela neprehovorím, máva ťažké rána :D ja sa z tých paličiek tak teším a to je len ovulačný test :D

lauritka
24. nov 2015

@hranoska jj presne tak.. neboj sa u nas to tiez nehrozi.. 😀 to hlbko spi .. a to by nezvladol.. bolo by to nasilu a to zas nie je dobre 😀

majrab
24. nov 2015

@lauritka ok posetrime a skusime zajtra 🙂

zuzannaaa
24. nov 2015

@hranoska . Vrchol uz dol cez den ten predposledny. Mozes brat za poz,,,, lebo keby si si spravyla. Este za dve hodinky po nom tak ten by bol uz urcite .. Ovulka bude zajtra tak sa snazit uz dnes aj zajtra popripade aj pozajtra .... Spermiki si pockaju na vajcko a lebo sa s nim rovno stretnu .... Drzim palce

vlasatica
24. nov 2015

Dnes 18 den cyklu. Bola som na gynde. Na pravo folikul len 9mm,v lavo 10mm(na 13dc bol v pravo tiez 9mm a v lavo nic)vyska endometria 5,3mm. Viete mi poradit nieco na rast maternice a tvorbu folikov? Dakujem

lauritka
24. nov 2015

@vlasatica ahoj... tak ak chces nieco prirodne na rast folikov, tak bud fytosoju alebo skusit inofolic.
ale nieje to tragedia, nie kazdy ovuluje tabulkovo na 14 dc..cize ovulka kludne moze cca o tyzden dojst.
na sliznicu mozes pit caj z alchemilky

sara34valentina
24. nov 2015

@majrab pozitivny ovulacny test musi vyzerat takto : ciarka silnejsia ako ta kontrolna

majrab
24. nov 2015

Taakze vrchny robeny o 14tej a dole o 22hej...este troska a je to skusim zajtra pred obedom 🙂

majrab
24. nov 2015

@sara34valentina ano viem ako a vyzerat len mne najprv ukazovalo stupanie potom na 2 dni palicka zmyzla uplne a dnes sa zase ukazala..a kedze moj manzel bol prec tak som myslela,ze ovulku nestihneme a ona prochadza aj teraz 🙂 to preto som bola taka popletena

majrab
24. nov 2015

@sara34valentina * AZ teraz...opravujem preklep

vlasatica
25. nov 2015

@lauritka dakujem. Zabudla som napist ze na sliznicu uzivam estofen 1x denne

sara34valentina
25. nov 2015

@majrab ok chapem

bella1303
25. nov 2015

Ahoj baby myslite ze ked som mala v pondelok poz.ovu testy a vcera sme mali nechraneny styk ze este mohla byt ovu?mohla by som este otehotniet?dalujem
Prikladam aj foto ovu testov spodny e poobede v pondelok a horny vecer v pondelok