Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 kam sa stahujete dom ci byt ?
@butterfly333 ooo aj ja sa uz tesim na pecenie vianocnych sladkosti
@tatiana305 nooo, práve Ti prebieha ovu. ešte ste to nezmeškali, neboj. Msli ste včera ťuťu muťu ?
@rula no áno, preistotu sme to poistili včera večer.. neviem či aj dnes alebo radšej až zajtra 🙂
@tatiana305 ideálne by bolo zajtra ráno ak sa vám da
@zuzannaaa sme na dome no ideme na byt mm už dom nechce
Nazivo je vidno viac a vecer este spravim tak podla mna sa ukaze uplne
@lauritka takže ten predposledný sa dá považovať za pozitívny? 🙂 spravím ešte aj zajtra nech mám to klesanie potvrdené..takže dnes ideme na to, zajtra nič a pozajtra ráno 🙂 len to ráno, to asi manžela neprehovorím, máva ťažké rána :D ja sa z tých paličiek tak teším a to je len ovulačný test :D
@hranoska . Vrchol uz dol cez den ten predposledny. Mozes brat za poz,,,, lebo keby si si spravyla. Este za dve hodinky po nom tak ten by bol uz urcite .. Ovulka bude zajtra tak sa snazit uz dnes aj zajtra popripade aj pozajtra .... Spermiki si pockaju na vajcko a lebo sa s nim rovno stretnu .... Drzim palce
Dnes 18 den cyklu. Bola som na gynde. Na pravo folikul len 9mm,v lavo 10mm(na 13dc bol v pravo tiez 9mm a v lavo nic)vyska endometria 5,3mm. Viete mi poradit nieco na rast maternice a tvorbu folikov? Dakujem
@majrab pozitivny ovulacny test musi vyzerat takto : ciarka silnejsia ako ta kontrolna
@sara34valentina ano viem ako a vyzerat len mne najprv ukazovalo stupanie potom na 2 dni palicka zmyzla uplne a dnes sa zase ukazala..a kedze moj manzel bol prec tak som myslela,ze ovulku nestihneme a ona prochadza aj teraz 🙂 to preto som bola taka popletena
@sara34valentina * AZ teraz...opravujem preklep
@majrab ok chapem

@leticia22 no uz bol skoro pozitiv a dnes si robila ??