Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@nefertitka
@lauritka tak dievcata u mna zacala ovulka ako sa patri....jaj moje vajecniky, krize, podbrusko, ledva sedim v praci a na wc sa mi ani neda prejst...to ako to ta priroda vymyslela?...akoze v tomto stave a milovat sa? 🙂....zaujimave 🙂
@lusipe ja soms a tak citila vcera;) ale zaujimave, ze kym som nemala inofolic, tak som sa tak necitila pri ovu nikdy...dnes ma ale tiez tak boli brucho akoby uz na MS...ale vdera to bolo ovela viac...vcera som sem tam na papieri nasla aj tahavy vytok, dnes je kremovy...ale nechapem jednu vec, sice to nie je o tejto teme, ale ako mozem mat zapal, ked nemam ziaden vytok?myslim taky, co byva pri zapale...hm
no a po vcerajsom snazeni sa ma to dnes pali:( snad som nic nepokazila...
@nefertitka hej?...tak to je teda fakt citelne 🙂....a uz aj ja mam hlien, ze dovi 🙂....mozno je ten zapal skryty vo vnutri, ked ta to takto pali...to zvykne sa takto prejavit...a beries na to nieco?
@lusipe brala som, myslela som, ze je to preliecene...aspon soms a tak citila doteraz...
@nefertitka a mozno aj je to vyliecene....len ste mozno trosku nasilu...a nebola tam dobra vlhkost....neboj...len si daj nieco na posilnenie imunuty a prejde to ...a o 2 tyzdne mi napises, ze si tehu 🙂
@lusipe dufam,z e je to preliecene, hej a od teba ocakavam to iste;)
@nefertitka nepochybne to dame tento mesiac....a v lete uz pojdem s babom k moru 🙂
@lusipe no teda, tak sa pridam🙂
@lauritka ked som predvcerom mala najsilnejsi test a vcera uz zoslabol a vcera sme sa snazili, tak dnes alebo zajtra uz netreba?as je to uz zbytocne, ze?
@nefertitka ja mam najsilnejsi dnes....a vcera vecer sme sa snazili...skusime este dnes vecer....to bude vesele...lebo idem na firemnu akciu....trosku vinka....no som zvedava....este mozno zajtra skusime....malo by to staci, nie?
@nefertitka
@nefertitka parada....a mame motivaciu, musi sa to podarit a budeme mat junove babatka...aj dceru mam vtedy 😉 😉
@lusipe my sme len vcera a neviem ci ma vyznam to este skusat....hm, najsilnejsi ovu test bol predvcerom...vcera uz slabol...hej mame motivaciu, ak by to vyslo, jedno mam zimne (decembrove) a druhe by bolo letne🙂
@nefertitka podla mna, ak by si mala chut...tak skus este dnes...ale podla mna uz si po nasilu nic nerob....i ked na nete som citala, ze je dobre 3 dni po vyraznej ciarke sa snazit...tak uz neviem teda 😉
@lusipe necitim sa komfornte, tak neviem, ale hadam tam zubrienky este plavaju odvcera, ci?:P
@nefertitka no to keby som vedela...vraj by mali mat dlhsiu zivotnost...aj 48 hod...podla toho, by tam mali byt...ale kto nam to zaruci? 🙂...
@nefertitka no ako dnes este mozte.. ale hlavny je ten den pozitivneho a po nom ked uz je slabsi.. kedze slovek to resne na hodiu nevie, je lepsie ked spermie su uz tam..
@lauritka tak su uz tam, tak to nechame tento mesiac tak, bud sa zadarilo na jeden krat, alebo nie 😝
@nefertitka
@lauritka tak u nas uz dnes slabsia ciarka...jasna ovu vcera okolo obeda...poistene vecer predtym a este aj potom...tak malo by tam byt dost toho 🙂...uvidime... 😉
@lusipe super🙂 tak dufam, ze uz je to tam;) ja idem teraz ku gyndovi, vysledky kultivacie mam az v utorok poobede ale mna to dost stipe, tak radsej nech mi da uz nieco aj predtym na skludnenie, vytok neni, nic, len to stipanie zvonku ...tak ak sa nahodou aj zadarilo, tak nech uz to riesim teraz, ved ked este plod nie je uhniezdeny, tak by lieky este nemali uskodit, ci?
@nefertitka hej ,radsej si to daj skontrolovat...aby si mala toto v poriadku...inak ak to mas zvonka, skusis si dat ten rosalgin....a nieco na posilnenie imunity...to by ti malo zabrat a je to nenarocne na tela, ak by tam uz prichadzalo k oplodneniu... 😉
@lusipe tak mam tam streptokoka, lactobacil uplne chyba. A to si davam uz dva tyzdne lactobacilove tbl. Dal mi nieco na vkladanie...snad to zaberie...a vraj teraz kym to neni este usadene vobec ziaden liek ani nic nevadi. Vraj ked sa delia bunky, tak tie su velmi odolne. No ale uz tu pisem akoby som bola tehu a to sme si sexli len raz 😝
@majuszka87 úplne pozitívny 🙂 , tá čo má byť silnejšia tak tá aj je, držím palce 😀
@lusipe tak mam zapal, krv v moci, streptokoky presli z posvy do mocovych ciest;( takze nasadene ATB, dufam, ze sa nezadarilo:( boli ma brucho, stale cikam....ach jaj!
Ahojte cocky, my sa tiez snazime o baby a par dni dozadu som si objednala testiky a dnes dorazili tak som hned otestovala , som 4 dni menzessu , takze 4 dni cyklu , co si myslite , vyzera to tak ze moja ovu bude nejak tesne po M , ale necudo ked mavam 24-30 cykli , testovala som dnes cez 14.00h , apotom asi po pol hodke znova obidva testiky su tejto far by
Ahojte som tu nová ale mám otázku tiež sa s manželom snažíme o mimi...tento mesiac som si kúpila ovu testy a predvčerom som si urobila prvý a bol pozitívny obe čiarky skoro rovnaké včera som si urobila druhý a tam bola čiarka už slabšia oveľa a dneska tretí a čiarka je zase sinlenjšia ako predvčerom....teraz tomu nerozumiem môže sa stať že v jeden deň mám ovuláciu druhý deň nič a na tretí znovu? som z toho teraz trošku mimo.
Budem vďačná za každú radu 🙂

@lenkaaknel24 nemusela. vytok sa uz aj v den ovu moze kazit.. nie vzdy tie znaky sedia presne na den.. ;) mohla si ju mat 15 dc.