Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ten prvý som zahodila a tie dva odfotím a dám ich sem ešte skúsim zajtra urobiť a odfotím a šupnem to sem
dakujemmmmm
pre precitany takmer celeho tohto fora som tiez tak ratala , asi buduci vikend bude snazenie 😀
@monicka79 Ďakujem,.....nasledujúci den už bola slabšia,...takže už je asi po všetkom že?
@nefertitka ahojky, jaj to mi je luto...a z coho si to dostala?...hlavne nech sa to pekne vylieci, a potom dalsi mesiac mozete ist opat na to 🙂....hlavne si daj nieco na posilnenie imunity, aby to rychlo preslo a nevratilo sa 😉
@lusipe ja som to mala v posve a asi mi to preslo do mocovych ciest, mala som tam predtym aj ine koky, lekar sa vyjadril, ze z kupaliska 😒
@nefertitka jaj, nevadi, jeden mesiac hore dolu....hlavne nech si zdrava 😉
@lusipe no hej, len aby to bolo len jeden mesiac hore dolu🙂 ty sa mas ako?
@nefertitka ale jasne, bude.... 😉 no ja nic zvlastne...snazilkovali sme sa stale 🙂....tak uvidime 🙂...a teraz popijam cervene vinko a k tomu chilli tabletky...tak snad to zaberie a babatko sa usadi...a dnes ideme na komzultaciu do Brna do CAR. tak uvidime co nam poradia...snad to uz nebudeme potrebovat...
@lusipe drzim palce, nech to nepotrebujete;)
@lauritka Ahoj Lauri, chcem ta poprosit o radu. Nejako sa mi asi zblbli hormony lebo posledne dva mesiace spinim medzi cyklami. Aj dnes mam zase spinenie, skor ako zacinajucu ms, a robila som si ovu test, ci je to koli ovu, ten je ale negativny. Tak asi to ovu krvacanie nebude. Zajtra chcem ist na stery, ci tam nemam dajakeho potvoraka bacila. Este cakam aj na vysledky zo stitnej, len tie budu az o 2 tyzdne a potom si chcem pytat aj hormonalny profil + nejake vysetrenia. Len tu v UK to bude trvat aj nejake tie 2-3 mesiace tak som rozmyslala, ci si nekupim tu macu alebo vceliu matersku kasicku na upravenie. Nevies, ci mozem uzivat obe naraz alebo radsej ich nekombinovat? Nevedela by si mi prosim poradit, co by bolo lepsie? Dakujem
ahojte, koľko dní by mal byť ovulačný test pozitívny, včera som mala pozitívny a dnes bola druhá čiarka už len trochu silnejšia. ako to vlastne je?
no bola som prekvapená, že včera bol pozitívny na 13DC a mám tak 30dňové, minulý mesiac to bolo až na 18DC. ale ďakujem za odpoved
Baby, mate niektora skusenost s fertility monitorom? ja som pozerala na clearblue.. mam pocit ze testy mi nesedia, skusala som posledneho pol roka, a len par krat sa mi zdalo, ze som tu druhu ciarku uplne tmavu, vacsinou som slabsieho alebo silnejsieho ducha a posledny mesiac nic :(... pozerala som ze toto je zalozene na rannom moci, co je pre mna lepsie, lebo potom nemusim sledovat svoj pitny rezim a sustredit sa na to ze nemozem pit aspon dve hodiny pre..
@ceresnicka10 noo za par dni uz to moze byt silne ;) mozno aj za dva, mne to niekedy stupne rychlo.
@lauritka hm tak dufam ze ano bolo by to super🙂)dakujem Lauri🙂a tebe sa ako dari
@ceresnicka10 no ja po ovu tak cakam na koniec ;) zastavis sa vo stvrtok ? 😉
@lauritka moja si si si ma s niekym pomylila🙂) 😉 drzim silno palce aby sa zadarilo uz konecne..
@ceresnicka10 jezis:D ona ma tiez nick ceresnicka ale 1990 terak som mrkla.. 😀

@babulinka29 ciarky musia byt uplne rovnake. pripadne testovacia este silnejsie.. ak ti to skace hore dole, to este ovulka nebola..
pozitivny ovulacny test ti vyjde cca 48 hodi pred ovulaciou.
nevies ich odfotit ???