icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

janulka_1
1. dec 2015

baby aké máte skúsenosti s ovu testami ONE STEP také zelené, oplatia sa?

rula
1. dec 2015

@janulka_1 ja veľmu dobré, lauritka ich predáva za výhodnú cenu

bubo27
1. dec 2015

@lauritka
@sara34valentina ok babula dnes testujem ked pridem z parce ? a este musime vydrzat bez sexu 🙂 juj sa tesim a verim ze to dame 🙂 a este chcem dat dnes aj foto ovu testu. Vcera bola slaba ciarka tak uvidime dnes 🙂

ivka1608
1. dec 2015

ahoj @zuzannaaa 🙂 tak nieco nove ?

zuzannaaa
1. dec 2015

@ivka1608 ani nie a ty

ivka1608
1. dec 2015

@zuzannaaa no ja som

ivka1608
1. dec 2015

@zuzannaaa krpec mi to odoslal skor 🙂 no ja som zatial zistila ze mam vlastne ovu co sa tesim a teraz cakam 🙂 inak 1DPO sa rata od prveho dna co stupla teplota ? A nepisala si ze dnes budes testovat ?

zuzannaaa
1. dec 2015

@ivka1608 ratat by sa malo den po vrchole testu cize na druhy den ... ale to je jedno baby rataju uz od dna poz testu .. s teplotou skusenosti nemam ..
testovala som belota biela :( uz sa tesim na vianoce a nechem ani na to mysliet tesim sa na vypekanie vianocnych dobrot .....

kudusko
1. dec 2015

@emmka21 gratulujem💙kolko si dc prosim💜

veronika1603
1. dec 2015

@maria1312 ahoj ty ako pokracujes?

ivka1608
1. dec 2015

@zuzannaaa aha no ti verim...:( kazdopadne teda veeeela vianocnej pohody a teeeej jaaaaj vone medovnikov 🙂 ja sa tiez snazim nespekulovat a len sa tesit zo sviatkov za chvilku ideme za rodicmi tak aspon pridem na ine myslienky a poriadne si oddychnem 🙂 a tym ze budem mimo sr aspon ma nebude lakat kazdy druhy den novy test kupovat pre pripad co ak 🙂 vsechno co se deje bobre se deje jak by moja babka povedala 🙂

salmas
1. dec 2015

@janulka_1 Ahoj, ja som tiež po laparke kvôli endo. Bola som pred mesiacom. Kedy ti nabehla MS? Lebo ja ani neviem, či to krvácanie, čo som mala bola MS, ale tak začala som testovať tiež na 8 deň. Zatiaľ bez ovulky a to je už 21 deň. Tak dúfam, že nebudem mať taký dlhý cyklus ako ty☹

janulka_1
1. dec 2015

@salmas a kde si bola na laparke? ja som mala akurát tak dostať mrchu 2 dni pred operáciou. Ale neprišla a tak ma operovali, nakoniec mi po laparke musela dať doktorka vyvolávačku lebo stále nechodila. Ale hovorí sa, že do 2 týždňou by mala prísť tak uvidíš. Kedy by si mala dostať?

salmas
1. dec 2015

Ja som tiež mala dostať 4 dni pred laparkou, som stále dúfala, že nebude nutná. Po nej som slabo krvácala asi týždeň, potom týždeň nič a potom som znova začala krvácať, ale tiež len tak slabšie ,ale dlhšie tiež asi 7 dní. Tak asi to bola mrcha. Cyklus som mala cca 25-26 dní, takže za 4 dni by som mala dostať. No ale zatiaľ som nemala ovulku. Tak ak nič ,tak pôjdem tiež k doktorovi. Doktorka mi vravela, že ten operovaný vaječnîk nemusí byť hneď plne funkčný, tak možno aj tam bude problém. Len ja som dúfala, že po tej laparke ,čo najrýchlejšie otehotniem, lebo žiadnu hormonálnu liečbu fakt nechcem

salmas
1. dec 2015

@janulka_1 som zabudla označiť 😉

yuriko
1. dec 2015

Dnes som zistila, že v krabičke z ovulačnými testami z Dr. Max, kde by malo byť 7 kusov, som mala len 6 😠 Ešte aby som aj toto kontrolovala.

lauritka
1. dec 2015

@yuriko keby si kupila u mna, tak ti poslem presne 😀

yuriko
1. dec 2015

@lauritka Veď mám kopec testov, ale chcela som skúsiť aj iné na porovnanie.

lauritka
1. dec 2015

@yuriko 😀

goralenka
1. dec 2015

Dobry vecer, prepacte, ze sa vam sem votriem, mala by som iba jednu otazku. V sobotu ovu test cisty, dalej prikladam obrazok, prvy test vcera vecer, potom prisli brutalne sklbave bolesti laveho vajecnika, trvali cely den, druhy test dnes rano, uz bez bolesti, treti teraz vecer. Znamena to, ze mi so silnym pco prebehla ovulacia? Ten stredny test je najsilnejsi a bol robeny v podstate hned ked mi presli bolesti vajecnika. Dakujem 🙂

lauritka
1. dec 2015

@goralenka no teoreticky ano, ale trebalo by to potvrdit aj teplotou.. lebo pri pc je prirodzene zvyseny hormon LH a moze vyjst pozitivny testik aj viackrat za cyklus.
ale teoreticky ked aj bolesti boli.. hlien by sa potom po ovulke mal zmenit na husty a kremovy

janulka_1
2. dec 2015

@salmas ja som po laparke skoro 2t krvacala, resp spinila, ale ja som mala velku operaciu a tazsiu formu endo, tak to preto. A potom som az pomocou vyvolavacky dostala mrchu, cize cyklus 53. U mna vajka dozrievaju ale nejak stale nic. Tento mesiac si robim uz od vcera (8DC) ovulacne testy tak dufam, ze to uz vyjde 🙂

dejna20
2. dec 2015

Ovulacia sa blizi, no niesom zase chora? Som! Dpc

bobulazelena
2. dec 2015

Ahojte baby tak ja idem tento mesiac prvykrat vyskusat tie testy..vcera som testlla prvy krat 12 dc
Bolo vidiet llen kednu ciarku tak mam asi este kopu casu..mqvam velmi dllhy cykllus...tak dufam ze sa podari...som trosku nervozna z toho😕

bobulazelena
2. dec 2015

Baby a ked mi vyjde pozitivny ovu test na obed , tak mame sa snazit uz v ten den vecer? Alebo ako?

stevvvka
2. dec 2015

mozno tu uz taka otazka bola, ale nemam cas citat vsetky prispevky...mna by zaujimalo, co ukaze ovulacny test po ovulacii. je zase testovaci ciarka slabsia ako kontrolna? a co ukaze ovulacny test v tehotenstve?

lauritka
2. dec 2015

@bobulazelena mozes v ten, den alebo na druhy.. ovulacia je do 48 hodin od pozitivneho, cize v tom obdobi treba dodat bojovnikov.

lauritka
2. dec 2015

@stevvvka tak ovulacny mas pozitivny len pred ovulaciou .. potom uz je ciarka slabsia.. je v podstate viditelna cely cyklus, raz moze byt slabsia, raz silnejsia.. ale stale je to brane ako negativne a neznamena to nic..
v tehotenstve je zase pozitivny, ale az od uricitej hladiny hcg v moci.
tehotenstvo treba radsje testovat tehotenskym testom.

stevvvka
2. dec 2015

@lauritka dakujem 🙂

ivka7183015
2. dec 2015

Ahojte baby dnes som 14 dc a moje ovu testy sú takéto pričom minulý mesiac bol úplne že mega pozitiv, máme s manželom tu pauzu pred ovu teraz momentálne 5 deň už je z toho smutný lebo myslel ze dnes testik bude pozitív ;/ brala som antibiotiká isto to je týmto si myslím...prosím Ovu ešte len dôjde že???