Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte baby, prosim vas...ako to je s tymi testami ...bude sa ta ciarka postupne zosilnovat alebo sa moze stat ze proste len jedneho dna nabehne. Potrebujem si naplanovat cestu mimo domov na keden den bud. tyzden a mam nervy ze to zrovna trafim na ten den 😐
@bobulazelena mne jeden den zosilnela a hned aj zbledla..
Ahoj @lauritka na chvilu ta pootravujem ked si v tomto zbehla 😉 Nestihla som merat BT a ani som si nestihla robit ovu testy bo som mala necakane ovulku na 9DC. Dnes som uz 10DPO stale unavena a od 7 DPO mam vytoky take vodnate(mliecne)a vzdy vecer horim z vnutra a mavam vecer teplotu(meranu v ustach)37,00-37,2 ..este som sa s tym nestretla 🙂 ci sa aj tebe nieco take stalo.Tehu test idem robit v nedelu..to budem 13DPO
@sara34valentina tak vykonané 🙂 a teraz ráno citím 🙂 tak až zajtra ráno potom 🙂 díkes
@sara22 vazne?...fuuu tak to planovanie bude take vseliake u mna teda...no pri mojom stasti sa isto trafim ze ked bude silna tak budem prec...ibaze by som namiesto manzela narycfhlo zohnala nahradu 😂😂😂
@bobulazelena to,ze test bude pozitivny znamena,ze ovulka prebehne do 48 h nie,ze sa musite snazit okamzite lebo to prepasnete...nemusis stresovat 😉
@monika1791 ako vieš že si mala ovu na 9DC ked nemeriaš ani ovu nerobíš,?
@bubo27 ano ale skoro 6-7hodin zajtra rano,,, drzim ti palce
@sara34valentina Ahojky, chcem sa spytat, preco tak skoro rano? Mne to vychadza na sobotu, ci nam mam budika nastavit? :-P Ci ma nejake specificke vysvetlenie ten cas 🙂
@katleen66 ano mam a otehotnelo tak uz 12zien 😉
@ivka7183015 ,vyzera to tak ako pises.
@ivka7183015 aky dlhy mas cyklus?
@majrab ja viem ze nemusim ale stresujem 😂😂😂..
Inak baby uz mi tmavne ta druha palicka (pri prvom teste v utorok bolo vidiet len jednu , potom take slabe a teraz je ta druha uz zretelna aj ked nie este rovnako silna ako testovacia)...ved som z toho nervozna sko keby som sa chystala na prvy sex v zivote 😂😂😂
@monika1791 ahoj nie nestalo.. ale tak skus otestovat.. a ovulku mas potvrdenu niecim ?? na ten 9 dc ???
@sara34valentina 28-30 nikdy nie dlhší
@ivka7183015 ok ja som mavala 29-30dnovy a ovu vždy na 18dc..testuj ďalej👍
@sara34valentina ahojky moja včera na 9DC som mala pichanie v pravom vaječniku včera BT 36,6 a dnes som si tiež rano merala presne vtu istu hodinu aBT 37,0 nechapem prečo taka teplota ved ovu som ešte nemala mavam okolo 15-16DC no dnes skusim ovu test.Vo vaječniku ma stale pichá.
ovu pride do 4dni kup rychlo ovu testiky !ona vyskocit moze testne pred ovu kup radsej testiky , ono si presla kadecima telo si vsetko pamäta, neznamena ze ked si predtym tak ovulovala ze budes aj teraz.... 😉
@sara34valentina to si písala mne moja zlatá?? 😀 ovu testí mám doma,len ma metie ta teplota lebo som si ju meriavala pol roka apred ovu 36,5- 36,6 a dnes som 10DC pichanie na pravej strane a teplota 37,0??? som z toho jelen. Ovu mám spravit až okolo 15H??
@butterfly333 ja vzdy ovulujem od 20dc najskor a hla teraz som 13dc a vyzera to na zajtra , max pozajtra . aj dr mi to vcera potvrdila
@zabka1987 no ja skusim dnes ten ovu test som zvedava,no a ak ešte bude negat prečo ta teplota? A mala si ho na 13DC pozit??
@butterfly333 mala som 29-30dnovy cyklus a vzdy ovu na 18den pozitivny na 16-17dc
@sara34valentina ale čo ta tepolta prečo mi tak vyskočila.skusim ten ovu dnes.A ešte pred pozit ovu testom kolko je ta pauza 3-4dni??
@butterfly333 dnes som 13dc a este si len budem robit. ja som s tmnepocitala ze bude ovulka , mne to len podla ultrazvuku povedlaa ze cez vikend lebo vcera bol folikul 17mm
@zabka1987 ahaa a kedysi budeš robit ovu?
@sara34valentina ďakujem budem testovať ;)
@butterfly333 naj je pauza 4-6dni , milovat sa v den uplne pozitivneho a na druhy den pauza treti den rano6-7hodin,,,,,ja som ovulovala po 37hodinach po poz.testiku a splodili sme ho rano o 7mej 😉 rano su spermie sikovnejsie !!

@bubo27 mozete dnes v noci a pozajtra rano .-) drzim palce