icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
4. dec 2015

@janulka_1 urcite nie 🙂

janulka_1
4. dec 2015

@lauritka zda sa mi ako keby bledla ta moja ciarka 😔

lauritka
4. dec 2015

@janulka_1 foto ?

yuriko
4. dec 2015

Ach jaj, už som sa vytešovala z pozitívneho testu a o dve hodiny som si urobila test inej značky a od pozitívneho to má dooosť ďaleko. (Horná fotka: test po cca 10tich minútach; spodná fotka: prvý test po cca 2och hodinách a druhý test cca po 15tich minútach)
Fotky v príspevku nižšie...

yuriko
4. dec 2015

Fotky...

kakatulik
4. dec 2015

@yuriko ale to je v pohode,ten horny je jasne pozitivny,tam bol vrchol. Dnes vecer sup keksik a pozajtra rano tiez. Ovulka pride do 48hod. Tes saaa!

janulka_1
4. dec 2015

@lauritka co povies? Posledne je z dneska

lauritka
4. dec 2015

@janulka_1 tak uz to slane, cize asi po vrchole. pozri potom aj hlien, po ovulke sa meni na husty a kremovy

janulka_1
4. dec 2015

@lauritka takze zase tento mesiac nic? ☹ hlien nebol tahavy ani nijaky. Ale krcok som mala vysoko ale bol tvrdy a zavrety

lauritka
4. dec 2015

@janulka_1 preco nic? ved si mala silny ten druhy zhora ci ?? nemerias teplotu ??

lauritka
4. dec 2015

nie vzdy sa musi vystihnut uplny vrchol. ale boli skoro rovnake.. len takto bez teploty sa to tazko dokazuje.. hlien oze skusat aj na krcku ked ho nemas vela.

karolina196
4. dec 2015

@janulka_1 ahoj,ja pouzivam tie iste testy a nie som si ista ,ci si uz mala pozitivny.Mala si niektory z nich rovnako silnu palicku ako kontrolnu este ked boli mokre?A ukazala sa ti hned po namoceni?

janulka_1
4. dec 2015

@lauritka ani bolest, ani hlien a ciarka je slabsia ako kontrolna. A pri mojich dlhych cykloch by bolo velmi skoro aby bola na 9DC, ale ak tak tak den pred sme mali sex tak mozno

janulka_1
4. dec 2015

@karolina196 podla mna to este nebolo pozitivne, vsetky sa objavili az po par minutach, a ani ta druha z vrchu nieje rovnako silna ako kontrolna. A ty si uz mala s tymito pozitivne?

lauritka
4. dec 2015

@janulka_1 aha.. tak potom zrejme este vrchol bude.. nepoznam tie testy, cize nie som si ista ako presne musia ukazat.. ale potom ak mavas dlhe, tak treba testovat dalej.. ci sa neobjavi znova nejaky uz dost silny..

janulka_1
4. dec 2015

@lauritka posledne cykly som mala az 53DC, mam to cele rozhadzane. Ale testujem dalej a v stredu idem na kontrolu k dr tak mozno mi nieco povie ci uz bola ale nebola

karolina196
4. dec 2015

@janulka_1 hej,mala.Poslem ti foto ako by to malo asi byt.Ked je ppzitivny,tak sa mi vzdy ta ciarka ukaze hned ako sa namoci.Ale potom ked test uschne,tak je trosicku iny.Testuj dalej,este len budes mat ovu.Ja mam cyklus 33dnovy a pozitivny test byva na 18.-19.dc. 😉

janulka_1
4. dec 2015

@karolina196 no parada, si ich mala krasne. A to teraz? Uz pocitas do testovania tehu alebo ako?

kakatulik
4. dec 2015

@janulka_1 a skusala si Infolic?

janulka_1
4. dec 2015

@kakatulik 2m a myslim, ze mi to este viac rozhadzalo cyklus

karolina196
4. dec 2015

@janulka_1 Tieto su z minuleho cyklu,lebo tento cyklus sa mi akosi natiahol a pouzila som az 14 testov a pozitivny bol az na 26.dc.Taku ciarku som este ani nemala.To je fotene este za mokra a takto by to asi malo byt,ked vystihnes spravny cas.Hej,uz som po ovulke a cakam co bude. 😊

kakatulik
4. dec 2015

@janulka_1 ahaaa,ja som si myslela,ze ten prave tie dlhe cykly upravuje.

karolina196
4. dec 2015

@janulka_1 Mne inofolic tiez rozhadzal cyklus preto som mala ovu tak neskoro.A casto mavas take dlhe cykly?

hranoska
4. dec 2015

Ahojte,ak by ste niektora chceli,tak ja mam doma este 2 balenia inofolicu za vyhodnu cenu..IP

senselinka
4. dec 2015

@lauritka myslim, ze budem potrebovat dalsie ovu testy... ☹
Ani neviem, kolko si ich mam kupit... Tymto stylom asi nie malo 😔 Ale vdaka meraniu teploty aspon setrim tie tehotenske 😝

lauritka
4. dec 2015

@senselinka oj to ma mrzi, je som tiez na tak na pi.. dopadla ☹

senselinka
4. dec 2015

@lauritka no nic, Vianoce nebudeme oslavovat pozdravmi s malou fazulkou, ale skvelym sexom 😀

lauritka
4. dec 2015

@senselinka no prave 😀

zabka1987
5. dec 2015

@hranoska cena?

janulka_1
5. dec 2015

@karolina196 super, drzim palce 🙂