Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik ano to by som mala mat ovu bude to 16DC no kazal mi príst na genetiku tak neviem čo somnou bude robit ale poprosím ho hned nech mi zmeria folik.
@butterfly333
@kakatulik pardon DC nie Dpo testy su ovulacne
@laauraa ahaaa to titak skoro ukazuje //? ja som dnes 12DC no ovu nič moc.
@butterfly333
@kakatulik no ale uz mam po utreti aj kusok hlienu , a neviem mam skusit este o tej 20:00 ako vcera? 🙂 kiez by bol tehu ;)
@laauraa a hlien ja aký vodový? no skus aj ovu večer.
@butterfly333. Hlien je taky skor lepkavy ciry ale len trosku
@zabka1987 ja som včera dost citila podbruško aj kríže no ovu aj dnes negat apodbruško neboli.
@butterfly333 kolky si Dc ? ja 15 a presne mi povedalaa ,ze ovu odhaduje na pondelok podla zmerania . Inac ma podbrusko boli od 11dc a momentalne stale viac a teraz aj dost veru uz .... uplne mi je nanic
@zabka1987 Dnes som 12Dc. tiež tak mavam ovu na 15-16DC.
@butterfly333 tak moja cca o take 2dni budes mat uz taku lepsiu...ja sm mala vcera konecne 14dc taku ze aj nieco bolo vidiet , vecer silnejsia , rano tiez trosicku a teraz uz pozitivny 🙂 inak boli uplne biele dovtedy
@zabka1987 zajtra zmeriam tak o 15h som zvedavá aký bude.Zatial mame sex každý druhý den myslíš že to stačí??
@butterfly333 🙂 ja mavam ovu ovela neskor 🙂 sa uplne divim ,ze pride skoro nacas . Inac mne lekarka ten caj alchemilkovy zakazala pit
@zabka1987 prečo ti ho zakazala pit??
@butterfly333 zlato ny sme tiež tak sexovali každý druhy deň po ms ale niekedy je aj lepšie dat pred obuv pauzu aj 5-6 dni.my sme tiež išli obden a doteraz nic.
@butterfly333 nepamatam si presne ale nieco v tom zmysle ,ze mi viac uskodi ako pomoze otehotneniu
@butterfly333 pred ovu pauzu som myslela.ved aj ten recept od sara34 valentina kaze pred ovu 5-6 dni pauza potom v deň pozit.ovu nadalsi deň nič a ten ďalší deň hneď ráno skus
@veronika1603 aj my sme to už skušali obden a nič ale zatialdo kým nieje pozit tak obden,no teraz chcem nechat tu pauzu aspon 4dni a potom by mala byt ovu.

Oprava Dc! :D a nie hliem ale hlien :D