Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ale aha preco su tamtie testovacie ciarky silne a tieto slabe :((( to nic?
@laauraa to asi podla farbiva v tých testoch.Ja mám tiež tieto testy,kolo si DC? ovu test najskor o 11H.
@butterfly333. Dnes 9 Dc
@laauraa no tu akosu tie tri tak sa mi nezdaju ešte im treba den dva si myslim.Cyklus maš kolko DC?
@butterfly333 no ten vrchny je ten isty co som dala samotny len asi svetlo robi kontrast. A som 9Dc a mavam 29-30 dnove asi 3mesiace vdaka duphastonu,, pred 3mesiacmi mi od zaciatku roka nechodili vobec len po vyvolavacke... :(
@salmas musela som pozriet..tie modre ani neviem aka znacka-je tam napisane one step,ale nejak to neviem celkom podla znacky identifikovat,lebo som odtrhla ten papierik.Ale tie uz nekupi.
-tie ruzova DavidOvulation Test.Tie su minimalne zafarbene velmi dlho pred a po,ale v vrchol ukazu dobre.
-tie take skoro oranzove su -tiez neviemje tam napisane Ovulation(LH)Test Strip-purbay(zeby to bola znacka?-tie zase dlhooo nic a potom hop.To tiez nie je zle,aspom ich vela neminies 😀
@sara34valentina ouky tak skusim a ten ovu robit z ranneho ? A kludne aj ked budem len10DPO ? Uf no som zvedava na rano 🙂
@ivka1608 naj kolo 9-10tej
@sara34valentina ouky takze nemusi byt uplne ranny moc hej dobre som to pochopila..🙂
Dobrý večer,
som tu nová, prosím poradte mi dobré ovulačné testy, nechce sa mi prečítavať všetkých 343 strán, chceme skúsiť šťastie na druhý krát, trošku tomu aj pomôcť 🙂 😉
@kakatulik menstruaciu mam, ale ovulacia nie je.
@kikaaa1982 ja pred rokom...tak uvidim ci som ok...mam ist na horm.profil niekedy v januari
@kikaaa1982 ako vies ze nemas ovulaciu? Podla testov?
@lululka22 to maš predovulačne teploty si myslím aj ja takto mám 36,6 36,5 36,7 no po ovu mi vyskočí na 36,9-37,3

@laauraa vidis! paradicka , super, rano bude vysoko pozitivny aj ked vela tomu nechyba uz fakt 🙂