icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zabka1987
7. dec 2015

@butterfly333 ja som 16Dc tak vereim, ze tento mesiac nam to vsetkym krasne vyjde a na vianoce budu krasne pozitivne tehu testiky 😀

butterfly333
7. dec 2015

@zabka1987 dufam že máš pravdu a podarí sa nám to.No ved necháme sa prekvapit.Už máš ovu?Robíš testík že?no ukáž ich

janulka_1
7. dec 2015

@zabka1987 dúfame, že máš pravdu, potom dáme jedno veľké stretko a spravíme si foto ako novembrovky 2015 😀

kakatulik
7. dec 2015

DECEMBROVKY nie? 😝

zabka1987
7. dec 2015

@janulka_1 podla mna budeme augustovky 😀 ked teraz otehonieme

kakatulik
7. dec 2015

Bud,alebo...2016tky 😀

janulka_1
7. dec 2015

@kakatulik neviem kde to bolo ale boli to tehulky a že Novembrovky 2015 deväť báb

janulka_1
7. dec 2015

@kakatulik
@zabka1987 sa mi to strašne páčilo a tak by sme aj mi mohli niečo také spraviť 🙂

kakatulik
7. dec 2015

@janulka_1 ...len sa velmi neponahlajme,aby sme sklamane neboli,ale bolo by to super. 🙂

janulka_1
7. dec 2015

@kakatulik nehovorím, že teraz hneď (veď ani tehu nie sme) ale keď príde ten správny čas

zabka1987
7. dec 2015

@janulka_1 veru, veru aj mne 🙂 no snad ano ale tak k nie ved nabuduce 🙂 my se sa extra nesnazili ani, cize ak to vyde budem sa iba tesit .

zabka1987
7. dec 2015

@butterfly333 od vcera uz dost vybledol . bol krasny vecer 🙂 dnes mi aj teplota riadne kleska takze dne-zajtra ozajky ovulka

kakatulik
7. dec 2015

Ano,ale nech ten spravny cas pride uz skoroooooo 😀 😀 😀

butterfly333
7. dec 2015

Baby som ich odfotila znova sa mi zda že je tmavši.

kakatulik
7. dec 2015

@zabka1987 ja by som povedala ze dnes,resp.bola vcera.... ☹

kakatulik
7. dec 2015

@butterfly333 tu je veru fakt tmavsi. 😀 😀 😀

butterfly333
7. dec 2015

@kakatulik žee som to asi skoro odfotila ten prvý krat.

kakatulik
7. dec 2015

@butterfly333 ono treba asi trosku pockat,aj ked ja ked mam jasne pozitivny tak zacina tmavnut hned,ale este mri tom najazde 😀 to chvilku trva kym stmavne.

yuriko
7. dec 2015

@janulka_1 Ja tak isto. Teraz mi bude doktorka dva cykly upravovať a keď to neklapne, tak smer CAR :( Držme si palce, aby to vyšlo a nemuseli by sme to riešiť v CAR ;)

janulka_1
7. dec 2015

@yuriko a ty máš aj nejaké problémy, že musíš isť do car? a s malinkým si bezproblémov otehu? mne sa do toho car vôbec nechce ale ak to bude potrebné tak pôjdem

kakatulik
7. dec 2015

@yuriko @janulka_1 ,na vasom mieste by som este CAR nechala tak.Ved ste mlade do kelu.Hento je biznis a jasne,ze si takto nahanaju klientov. Namiesto toho aby lekari baby usmernovali,tak ich hned posielaju kade-lahsie..... 😕

kakatulik
7. dec 2015

akoze v dobrom som to myslela..... 😉

butterfly333
7. dec 2015

@kakatulik no máš pravdu moja.

hranoska
7. dec 2015

@kakatulik toto som si aj ja všimla na mojom gynekológovi..na dvoch preventívkach v priebehu dvoch rokov pozrel či mám ovuláciu, tá práve prebiehala, takže povedal, že sa máme snažiť a keď sa do pár mesiacov nepodarí, máme ísť do CAR - hneď mi dal výmenný lístok (ktorý ani nebolo treba)..žiadne sledovanie, žiadne rady, žiadne testy, proste hneď do CAR...tie peniaze čo si CAR pýta ma až tak neštvú, ale ten čas...musím zo ZV cestovať do MT a v práci sa už na mňa divne pozerajú..nemôžem ísť hocikedy keď je treba, termíny v práci nepustia..oveľa lepšie by bolo keby ma sledoval môj lekár a napríklad mi aspoň na začiatok upravil cyklus..ale nie, proste hneď do CAR..tam nezistili žiadny problém, aspoň na to to bolo dobré...

zabka1987
7. dec 2015

dnesny lekari vsetko odflaknu zial 😢 akurat mi vcera pisala sesternica ,ze potratila . Uz 6ty krat, ved to nie je normalne a pytam sa jej ake testy ma za sebou. ZIADNE! po tolkch potratoch nik nehlada pricinu, kazdy na nu z vysoka se.... 😢 a nie na zaciatkoch potratila ale vzdy 3ti az 6ty mesiac

janulka_1
7. dec 2015

@kakatulik tento krát nemáš pravdu. ja mám ťažšie štádium endometriózy, a liečebný postup je taký, že pol roka dajú na prirodzené otehotnenie a keď to nejde tak musia dopomôcť lebo je vysoká pravdepodobnosť, že sa mi to vráti a to radšej nie... dosť bolo ukrutných bolestí. a potom mám malú šancu prirodezene otehotnieť

denidi
7. dec 2015

@janulka_1 meral foliky,vraj na 11ty den je primerany velkosti,to bolo tych 13mm,tak ovulka by mala byt zajtra pozajtra,teda podla neho,preto mi to chce zajtra este raz pozriet

lauritka
7. dec 2015

Súhlasím s @kakatulik., tam ide hlavne o biznis,nejak komplexne sa s vami zaoberať nebudú..aby len človek v podstate skúšal či to klapne,je to zaberak jak na psychiku tak na peňaženku, výsledok nikto negarantuje, tiež nie sú všemocni

butterfly333
7. dec 2015

@denidi ja idem na 16Dc som zvedava čo mi povie.

janulka_1
7. dec 2015

ja mám až moc predcíznu lekárku a nebyť jej tak už dávno mám zobráte všetko ženstvo, takže ja jej plno dôverujem. za každým keď idem k nej tak mi spravý všemožné testy a odbery len aby našla a predišla veciam