Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zabka1987 dufam že máš pravdu a podarí sa nám to.No ved necháme sa prekvapit.Už máš ovu?Robíš testík že?no ukáž ich
DECEMBROVKY nie? 😝
Bud,alebo...2016tky 😀
@butterfly333 od vcera uz dost vybledol . bol krasny vecer 🙂 dnes mi aj teplota riadne kleska takze dne-zajtra ozajky ovulka
Ano,ale nech ten spravny cas pride uz skoroooooo 😀 😀 😀
@butterfly333 tu je veru fakt tmavsi. 😀 😀 😀
@kakatulik žee som to asi skoro odfotila ten prvý krat.
@butterfly333 ono treba asi trosku pockat,aj ked ja ked mam jasne pozitivny tak zacina tmavnut hned,ale este mri tom najazde 😀 to chvilku trva kym stmavne.
akoze v dobrom som to myslela..... 😉
@kakatulik no máš pravdu moja.
@kakatulik toto som si aj ja všimla na mojom gynekológovi..na dvoch preventívkach v priebehu dvoch rokov pozrel či mám ovuláciu, tá práve prebiehala, takže povedal, že sa máme snažiť a keď sa do pár mesiacov nepodarí, máme ísť do CAR - hneď mi dal výmenný lístok (ktorý ani nebolo treba)..žiadne sledovanie, žiadne rady, žiadne testy, proste hneď do CAR...tie peniaze čo si CAR pýta ma až tak neštvú, ale ten čas...musím zo ZV cestovať do MT a v práci sa už na mňa divne pozerajú..nemôžem ísť hocikedy keď je treba, termíny v práci nepustia..oveľa lepšie by bolo keby ma sledoval môj lekár a napríklad mi aspoň na začiatok upravil cyklus..ale nie, proste hneď do CAR..tam nezistili žiadny problém, aspoň na to to bolo dobré...
dnesny lekari vsetko odflaknu zial 😢 akurat mi vcera pisala sesternica ,ze potratila . Uz 6ty krat, ved to nie je normalne a pytam sa jej ake testy ma za sebou. ZIADNE! po tolkch potratoch nik nehlada pricinu, kazdy na nu z vysoka se.... 😢 a nie na zaciatkoch potratila ale vzdy 3ti az 6ty mesiac
@kakatulik tento krát nemáš pravdu. ja mám ťažšie štádium endometriózy, a liečebný postup je taký, že pol roka dajú na prirodzené otehotnenie a keď to nejde tak musia dopomôcť lebo je vysoká pravdepodobnosť, že sa mi to vráti a to radšej nie... dosť bolo ukrutných bolestí. a potom mám malú šancu prirodezene otehotnieť
Súhlasím s @kakatulik., tam ide hlavne o biznis,nejak komplexne sa s vami zaoberať nebudú..aby len človek v podstate skúšal či to klapne,je to zaberak jak na psychiku tak na peňaženku, výsledok nikto negarantuje, tiež nie sú všemocni
@denidi ja idem na 16Dc som zvedava čo mi povie.
ja mám až moc predcíznu lekárku a nebyť jej tak už dávno mám zobráte všetko ženstvo, takže ja jej plno dôverujem. za každým keď idem k nej tak mi spravý všemožné testy a odbery len aby našla a predišla veciam

@butterfly333 ja som 16Dc tak vereim, ze tento mesiac nam to vsetkym krasne vyjde a na vianoce budu krasne pozitivne tehu testiky 😀