Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Babule kde kupujete tie ovu testy? díky
@lauritka ahoj prosim mozes kuk moje testiky ze co myslis?dakujem 😉
@ceresnicka10 no tomu poslednemu este kusocke chyba, ale ak zajtra zoslabne tak je dnes vrchol.. snazi uz mozte. 🙂
@lauritka dakujem.a myslis ze ak by sme kazdy vecer skusali tak stihnu sa tvorit nove spermie?ci netreba tak silit.
@ceresnicka10 od teraz z mozte. ked mas plodne dni.. spermie pribudaju stale nove 🙂
@lauritka ahoj, myslis, ze uz mozem testnut? Som strasne nedockava.. 😎
@kukadielko ahoj, no teoreticky uz mozes, ak mas rada adrenalin ;) niekomu moze ukazatz uz okolo 8-9 dpo.. 🙂 nejaky ten ruzovy dusik.
@lauritka uvidim, aku budem mat zajtra rano bazalku a ked vysoku, testnem... Diky! 😀
baby nemám testy ale chcem sa spýtat 23.9 som bola u dr na vyšetrení lebo ma bolelo moc brucho , mam zapal maternice len pri vyšertrení mi povedala že mi začína ovulácia a že si mám dávat pozor ak nechcem byt tehotná, zaujímalo by ma ako dlho to trvá kým sa vajko uvolní , menzes som dostala 10.9 , vedeli by ste mi povedat približne kedy by som mala neplodné dni? ja sa v tom nevyznám len ma to zaujíma nakolkk nechcem ešte dieta dakujem
@kukadielko prepac ale nevyznam sa, ked rastie teplota, tak by si mohla byt tehotna?....
@lauritka ahoj tak dnes som si robila a testik uplne slabucky ale hlien mam pekny natahovaci.🙂tak co myslis.skusim este jeden testik ked pridem domov
@lusipe no teoreticky ano, len ti v case ocakavanej ms nesmie klesnut. Mala by sa. Drzat minimalne 14 dni, ale to by ti mal teoreticky uz potvrdit aj test.

@lauritka nevadi ved sa nic nedeje🙂