icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ceresnicka10
24. sep 2013

@lauritka nevadi ved sa nic nedeje🙂

baritus
25. sep 2013

@lauritka Ahoj! Prosím ťa čo poviješ na moju fotku? Včera som tam skoro ani tieň nemala a dnes takto, normálne som v šoku 😉 . Ovuľku som čakala až niekedy na budúci týždeň. Jaj a to po 2.min to takto ukázalo.

lauritka
25. sep 2013

@baritus wow. to je jasne pozitivne. ono to niekedy moze takto rychlo vyskocit 🙂
takze sup na to :D a este dalsie dva dni .

obcansr
25. sep 2013

Babule kde kupujete tie ovu testy? díky

ceresnicka10
25. sep 2013

Ahoj lauri tak dnes takto🙂zeby cez vikend alebo skor? Co myslis mame poistit dnes ci netreba ?

ceresnicka10
25. sep 2013

Tak este jednu tu uz je uschnuty🙂

ceresnicka10
25. sep 2013

@lauritka ahoj prosim mozes kuk moje testiky ze co myslis?dakujem 😉

orionka1
25. sep 2013

@lauritka mozem Ta poprosit ja som si nie ista ci robim tie testy spravne , mam cakat 30 min po vycikany kym ten moc bude izbovej teploty ? a 2 hodky pred testovanim nepit vsak , robit vzdy tu istu hodinu vsak?

lauritka
25. sep 2013

@obcansr u mna :D

lauritka
25. sep 2013

@ceresnicka10 no tomu poslednemu este kusocke chyba, ale ak zajtra zoslabne tak je dnes vrchol.. snazi uz mozte. 🙂

lauritka
25. sep 2013

@orionka1 ale kde, ja to robim hned, vycikam do nadobky a otestujem. pred testovanim staci nepit 1,5 hodiny.
tak najlepsie je robit v rovnaky cas aby si vedela porovnat, ak su skoro rovnake, treba urobit este jedne s odstupom niekolkych hodin, lebo to moze rychlo stupnut.

ceresnicka10
25. sep 2013

@lauritka dakujem.a myslis ze ak by sme kazdy vecer skusali tak stihnu sa tvorit nove spermie?ci netreba tak silit.

lauritka
25. sep 2013

@ceresnicka10 od teraz z mozte. ked mas plodne dni.. spermie pribudaju stale nove 🙂

orionka1
25. sep 2013

@lauritka dakujem , ja to tiez tak robim , len dnes som si znova precitala navod a tam to tak pisu 😀

lauritka
25. sep 2013

@orionka1 fakt ? :D uplne zbytocne. teoria je jedna vec. ale prax ina.. nikto tolko necaka. 😝 😀

orionka1
25. sep 2013

@lauritka a este otazocka , uz od nedele ma pobolievaju vajedniky , test stale negativny , je to Ok , uz zacinam bat ci nemam zapal nejaky 😕

lauritka
25. sep 2013

@orionka1 no pokial nemas nejake silne bolesti, tak snad to nie je zepal.. pred ovu oto moze pobolievat aj par dni

kukadielko
26. sep 2013

@lauritka ahoj, myslis, ze uz mozem testnut? Som strasne nedockava.. 😎

lauritka
26. sep 2013

@kukadielko ahoj, no teoreticky uz mozes, ak mas rada adrenalin ;) niekomu moze ukazatz uz okolo 8-9 dpo.. 🙂 nejaky ten ruzovy dusik.

kukadielko
26. sep 2013

@lauritka uvidim, aku budem mat zajtra rano bazalku a ked vysoku, testnem... Diky! 😀

baritus
26. sep 2013

@lauritka ja naivne som si pomyslela že ten včerajší test je vrhol, dnes len zvedavosti som spravila test a zase som zaskočená, po 20 sekúnd testík bol takýto 😀.

lauritka
26. sep 2013

@baritus no tak vidis. tak predsa az dnes ;;) ved nevadi posuniete snazenie este o den 🙂

obcansr
26. sep 2013

baby nemám testy ale chcem sa spýtat 23.9 som bola u dr na vyšetrení lebo ma bolelo moc brucho , mam zapal maternice len pri vyšertrení mi povedala že mi začína ovulácia a že si mám dávat pozor ak nechcem byt tehotná, zaujímalo by ma ako dlho to trvá kým sa vajko uvolní , menzes som dostala 10.9 , vedeli by ste mi povedat približne kedy by som mala neplodné dni? ja sa v tom nevyznám len ma to zaujíma nakolkk nechcem ešte dieta dakujem

orionka1
26. sep 2013

@lauritka toto su moje testiky zatial od 4d cyklu , bolesti vajecnikov od 5 dna cyklu , co si myskis ? dakujem 😀

lauritka
26. sep 2013

@orionka1 no nic, musis cakat na silny testik ;)

orionka1
26. sep 2013

@lauritka tento mesiac to bude asi neskor ovulka , takze dlhsi cyklus , dakujem

lusipe
26. sep 2013

@kukadielko prepac ale nevyznam sa, ked rastie teplota, tak by si mohla byt tehotna?....

lusipe
26. sep 2013

@orionka1 ak som spravne pochopila, tak chces teraz dalsie babatko? a prve ti vyslo tiez sledovanim ovu testov?

ceresnicka10
26. sep 2013

@lauritka ahoj tak dnes som si robila a testik uplne slabucky ale hlien mam pekny natahovaci.🙂tak co myslis.skusim este jeden testik ked pridem domov

kukadielko
26. sep 2013

@lusipe no teoreticky ano, len ti v case ocakavanej ms nesmie klesnut. Mala by sa. Drzat minimalne 14 dni, ale to by ti mal teoreticky uz potvrdit aj test.