icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

majrab
8. dec 2015

@denidi noo ved to,ze v nemocnici mi hned spravili vnutorny a obrovska bublina tam uz bola...prazdna, ale krasne ju bolo vidiet a cez brucho tam nebolo skoro nic....no asi rozbehnem patranie po novom gyn.

ivka1608
8. dec 2015

Tak snad je to tam 🙂 este dva dni do mrsky snad sa neukaze

ivka1608
8. dec 2015

Strasne vam dakujem vsetkym 🙂

ivka1608
8. dec 2015

Vcera som toho dusika musela fakt hladat a dufat dnes mi uz skocil do usmevu hned rano a necakane 🙂 aj pri 25tkovom teste

denidi
8. dec 2015

@ivka1608 gratulujem a nech uz len krasne silnie 😉 🙂

denidi
8. dec 2015

@majrab niektori ti dr. su fakt cudni a nezodpovedni,ja co som mala gynekologycku pred tymto a po vyse roku a pol snazenia som jej vravela,ze sa nam nedari a ona na to ze-a co ja stym,to vy musite sexovat,no skoro ma kleplo
to ma mrzi ta prazdna bublinka,ale neboj pride aj na nas 🙂

janulka_1
8. dec 2015

@ivka1608 jeeeee gratulujeeeem a hádž na nás tehu bacilov 😀

ivka1608
8. dec 2015

@denidi dakujem mooooc 🙂 uz som chcela hodit flintu do zita a potom som narazila na tuto skupinku uzasnych zenskych ... A zadarilo sa na prvykrat ...babule prajem vam vsetkym krasne dve ciarky ci uz na vianoce pred nimi alebo po nich :-*

majrab
8. dec 2015

@ivka1608 dakujeme 🙂

denidi
8. dec 2015

@ivka1608 🙂 🙂 🙂

majrab
8. dec 2015

Ale baby nemate aj vy taku " demenciu" ako ja pri tym lacnych testoch,ze vas to laka robit vzdy? 😀 ja som si robila tehu test, teraz mi to aspon dobru naladu spravilo lebo som si vsugerovala,ze tam vidim ciarku ( mozno len kanalik) aaa tak ked pride vecer mrcha tak si asi hlavu o stenu obijem...aaale teraz mam dobru naladu a majte ju aj vy 🙂

janulka_1
8. dec 2015

@majrab hoď nám to sem nech sa aj my pozrieme na to 🙂

ivka1608
8. dec 2015

@majrab drzim palce nech si zajtra vyskerena jak ja dnes a nech tu tych tehu bacilov nahadzeme co najviac 🙂

majrab
8. dec 2015

@janulka_1 nooo fotila som ho a na fotke nic nevidno....ale tak to bolo aj prvykrat,ze az ked mi druhy den meskali tak mi ukazalo normalne a dnes mam dostat 🙂 som sa nakazila radostou lebo minuly mesiac som sa troska dusevne zosypala a 3 dni preplakala tak teraz to klapne 🙂 a ked ne tak nam spravim punc 😀

janulka_1
8. dec 2015

@majrab to isté aj ja pri poslednej mrche, zničený život, preplakaný deň a noc ☹

majrab
8. dec 2015

@janulka_1 noo, ale to prvykrat som sa takto splakala...pcham do seba magnezium pre dusevnu pohodu tak dufam,ze uz iba dobre bude 🙂 mne sa nalada vzdy zlepsi, ked prichadza ovulka lebo je to dalsia sanca 🙂

janulka_1
8. dec 2015

@majrab ja by som mohla dať hocičo do seba aj tak by som mala "zničený život" 😀

majrab
8. dec 2015

@janulka_1 mne pomohlo, ked som si pobicyklovala na stacionarnom bicykle 😀 a uz bolo po smutku

janulka_1
8. dec 2015

@majrab ja som si otvorila fľašu vína 😀 😀 😀

sara34valentina
8. dec 2015

@denidi urob si este jeden dnes poobede o 16tej, prepast neprepasnes ovulka nastane az po uplne poz,teste do 48hod+12hod zije vajko..ak bude dnes o 16tej silno pozitivny este silnejsie milujte sa dnes v noci zajtra pauza a pozajtra rano o 6-7mej, drzim palce

sara22
8. dec 2015

@sara34valentina ake mas cisla s touto tvojou teoriou? Pribudaju tehule? 🙂

sara34valentina
8. dec 2015

@sara22 tusim dve pribudli uz to ani neratam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale asi cca ich je uz 15 😉 😉 😉 😉 😉 ma to byt len taka pomocka ak sa snazia furt a furt sa nedari,,,,,, je to podla mna superrrr 😉 boze moj, nas pokladik tak krasne kopka neuveritelny najkrajsi pocit na svete ♥

butterfly333
8. dec 2015

@kakatulik ja mam bio kokosovy ochuteny

butterfly333
8. dec 2015

@salmas kupila som si čerstve grepy.

denidi
8. dec 2015

@sara34valentina dobte,urobim tak ako pises,lebo citim,ze vies o com hovoris a budem silno vetit,ze sa to podari,dakujem 🙂

butterfly333
8. dec 2015

@janulka_1 kupila som si čerstve grepy tie už tyžden papam. No ten džus mi chutí. Ako dnes??

janulka_1
8. dec 2015

@butterfly333 aj ja si pôjdem kúpiť čerstvé grepy. a ten kokosový olej ako papáš? pripravuješ na ňom jedlá či len tak za lyžičku? dnes som ešte netestovala, až keď prídem z roboty. Ale tak som nad tým rozmýšlala, že včera to mohlo byť aj preto také slabé lebo som mala skoro bezfarebný moč, hodinku pred tým som bola na wc a asi ešte nebol taký koncentrovaný aj keď som nepila. Tak uvidím dnes čo bude

butterfly333
8. dec 2015

@ivka1608 Gratulujeeeem moooc super teším sa s tebou.

denidi
8. dec 2015

@butterfly333
@janulka_1 babeny ja uzivam este aj lyzicku lanovych semiacok,poriadne pozut,ide to do vsetkych zubov🙂 ale poradila mi to tu jedna kocka,ze jej to pomaha 😉

butterfly333
8. dec 2015

@janulka_1 moja ja si davam čajovu lyžičku denne,No dnes už ovu testík nerobím kedže nemam a neviemkedy mi prídu čo som si objednala asi zajtra,No dnes som 14DC tak sme dali po troj dnovej pauze sexííík,už somvraj dost vlhka aj hlien je.Trocha citim podbruško asi už ovu neviem no bola som na wc atrocha krv na toaletaku,no to už ovu ide,Ved uvidím vo štvrtok idem ki gyn,