Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ivka1608 no veru už by sa patrilo tie // lebo ked tu na mk čítam že jedna ostala tehu na prvý krát dalšia to ani neplanovala ašup hned sa zadarilo,to ma štve že my sa tu snažime aj rok dva či viac a nič,javiem možno ten stres,no ja už sa tak nesledujem a hlavne nestresujem už niesom taka ako pred rokom že som bola na nervy a bola tu stale,no tento mesiac som musela robit ovu aj meranie kedže sme mali pol roka pauzu lebo som po dvoch operaciach a nevedela som či sa mi ovu neposunula.No a je dobre vediet kedy je ovu.Verím že sa nám zadarí a budeme všetky tehu.
@janulka_1 aj ja mám obyč digi.
@janulka_1 a k tom testovaniu fakt neviem keby som mala takedlhe cykly a zrazu ze sup ovulka 9 neviem asi by mi to moc nedalo hlavne keby som mala nakupene testy...zasa ale na druhej strane ked ta dokina presvedcila ze fakt prebehla tak je to zbytocne ...juuuj mocsom ti nepomohla..
@janulka_1 ja tiez pouzivam obcajny digi teplomer a pekne mi ukazuje,presne ako
ivka pise,tiez ti prajem,aby sa zadarilo a dalsi cyklus nebol...no s tym meranim teraz,co ja viem,kedze nevies,ake mas predovulacne teploty,je tazko povedat,ake budu tvoje poovulacne,kazdopadne,keby si tehu,tak by mali byt tie poovulacne vyssie a nemali by klesat
@butterfly333 sak ved toto ja som to dlho nechava len tak sak priroda zariadi len nezariadila... mesiac dozadu som sa zacala viac sledovat a ked som narazila na tuto skupinu hned sup ovu testy..hlavne teraz rozmyslam ci nemoze byt problemze mam maleho (heh 2 rocneho viem strasne ale co narobim🙂) zavislaka na dide a este si dojde sem tam cucnut :(
@ivka1608 ja som sa tiez zacala sledovat len asi dva mesiace dozadu,tiez som tomu nechavala volny priebeh,zvlast ked ma ani doktori neriesili,ale tento mesiac som prvykrat robila ovu testiky a pekne ukazali,uz nech len teplota zajra stupne a joooj nech uz neklesa,nech sa stastne k tebe pripojime 🙂
@denidi silno v to dufam zacinam si robit ciarky dufam ze sa s vami vrece roztrhne 🙂len u mna po tom co som bezala kupit dalsie testy som po prichode nasla zasa spinenie na nohavickach ...som z toho dost zufala po pravde o to viac zewzajtra ma dojst MS dnes asi zalahnem o 9 nech uz je rano a vidim ci test slabne ci silnie
@ivka1608 no tak ja už mam deti velke syn 15r a dcera 9r,
@butterfly333 tak to uz budu iny pomocnici 🙂
@ivka1608 no to ano ale syna mám z prveho manželstva a máme ho v striedavej čiže po týždny sa striedame tak ked je u otca tak sme len traja a to aky by mi to ešte jedno dieta chýbalo take prazdno,Syn chodí už na strednu tak nieje skoro doma.A dcera sama no chcela by aj ona surodenca lebo ked bude syn za chvílu dospely neviem kde bude kde chce bývat potom tak budeme len traja a take prazdno ako by sme len jedno dieta mali chýba mi to jednoa túžim po dalšom a verím že sa to podarí.
@butterfly333no ja tera neviem ci ho mam v momente odstavit a stresovat tym maleho a este aj seba uf no rano mudrejsie vecera uvidime jak dopadne test uz mam aj pocit ze krcok zacina makknut uf kaslat na to uvarim čaj a idem na kute s drobcom 🙂
@ivka1608 no to je tažke nato neviem odpovedat kedže moji su od seba o 6r rozdiel.Tak veru neviem čo by som ti poradila.Ja som kojila tak do 1,5roka.
@butterfly333 podari urcite nam je doma tiez smutno a to mame aj velkeho psa 🙂 uz teraz vidim ten vianocny stromcek asi treba hlavne pozitivne mysliet 🙂 tak ja silno myslim aj za teba a verim ze bude krasny darcek pod stromcekom )
@ivka1608 aj ja verím že sa toraz podarí len kedy to bude neviem dufam že čoskoro.
Hned rano tu mate fotku jak vysitu a verim ze to budu riadne // 🙂 krpata sestra 12 rokov heh mojou dcerou by mohla byt keby som sa za mladá snazila si vcera vysnivala ze vyhra a vyhrala tak ja vyhram tiez 🙂 a hotovo
@ivka1608 ja ked idem niekde zo synom tak ked stretnem kamošky čo som roky nevidela myslia si že mám noveho muža,alebo že to je moj brat 😀 😀 😀 😀 😀 a keby mám to prve čo som potratila tak má skoro 19r
@butterfly333 urcite sa to nam vsetkym podari a je super sa takto podporovad 😉 je skvele,vyzerat tak mlado pri svojom dietati,preto treba este male miminko 🙂
@denidi ano je to super mlado vyzerat.
Joooj baby tak som 1 DC ☹, cize uz do noveho roku to nechame tak a potom pojde drahy na spermiogram a ja tiez pojdem na testy ( aj ked neviem ake sa robia zenam) a ak nic neukaze cakaju nas testy v Martine ☹

@butterfly333 sa mi to odoslalo skor ..tak Len ze zajtra budem silno drzat palceky a pak odratavat nech vidime riadne dve //za chvilku🙂