Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@janulka_1 no čosom čitala tak možu byt aj viac folikov no jeden mi už asi praskol a mám tam ešte jeden 14mm vravel,lebo som sa pýtala že či teda som už mala ovu ked som mala včera pozit ovu aj špinenie čo mavam pri ovu bolesti v krížoch v podbrušku a on že asi hej.čo by nevidel ten čo praskol či ako??
@butterfly333 ...ten co praskne neama asi ako vidiet.Ale kedze videl len maly,tak je pravdepodobne,ze ten velky praskol,kedze si mala tie symptomy.... 😀
@sara34valentina ano moja prave som na teba myslela že ti idem napísat takže jeto v poriadku a ovu bola ked som mala v utorok špinenie aj bolesti podbruška aj krížov a tiež bol sex v utorok lebo som nemala ovu testy no tie priznaky to su vždy cez ovu av stredu som mala pozit ovu test aj pichanie v podbrušku asex sme dali tak ako si kázala ránoo 6.30h tak si mysliš že to je v poriadku?? Kedymámje dat další zajtra ráno??
@kakatulik asi ano aj ja si to tak myslím ved viem kedy je ovu aj som ju citila aj ovu test pozit a dnes teplota stupla trocha z 36,6 včera a dnes 36,8
Toto ma rozozosmialo...ze dali sme sex ako si kazala.....sara34valentina je uz ako taka sefka cez ovulacny sex 😀 😀 😀 😀 .
@butterfly333 aj mne teplota stupa aklesa iba postupne.Nie su to take strela hore-dole.... 😉
@kakatulik no teda tak ako mi poradila 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@butterfly333 no vidis vrchol vcera o 11.tej,cize ovulka bola asi tak v noci mozno....takze sex dnes rano,bude z toho chalanxixixi 😀
@kakatulik no uvidim aka bude zajtra BT
@butterfly333 ved ja viem a aj to funguje ako vidime 😀 😀 😀
@kakatulik no som zvedavá čo z toho bude hlavne nech je to už konečne tehu.
Jaaa som 3DC , neviem sa dockat buduceho tyzdna 😀 ale dnes mi je dost na h... hlava mi ide prasknut a prehana ma 😢 neviem, ci z toho nieco teda bude
@butterfly333 no super ste vsetko dodrzali,tak malo by to klapnut a najdes 2// 🙂 no presne ja som mala v utorok taku dilemu s tymi folikmi,co som sa pytala,ci mozu praskut aj dva🙂
@denidi no snád ano a tak sa zadarí už konečne.Ved uvidíme dnes by som asi mala byt 1DPO.
@butterfly333 dalsii netreba ale ak je chut tak date😝
@sara34valentina no kalzal že má mm prestat fajčit no to on neprestane fajči 10ks denne no ked sme splodili malu tak fajčil skoro dve krabičky denne takže to skresal tak uvidíme či sa podarí lrbo ja som uiplne ok.
Mne gyn videla prazdne miesto po folikule tak uvidime co s toho bude. Ani neviem kedy mam testovat. Inak ma bolia krize a podbrusko/vajecniky ako pred ms a to som 17DC

@ivka1608 nie nie ten uz nedozreje,Tam uz uraduju ine hormony.... 😀