Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ahoj tak dnes opat dusik tak som zvedava ci bude silniet teplotka stale nizko
@ceresnicka10 ale uz je troku silnejsi, no mozno sa to blizi ;)
@nefertitka jej to vyzera ze by mohlo byt 😉 nic sa neboj to sa este len delilo embryo a nebolo s tebou spojene 😉 hlavu hore a tes sa .... Mooc drzim palce 😉
@nefertitka a citis aj na sebe nieco? Alebo preco si testovala?
@lusipe testovala som, lebo som si vkladala aj lieky odspodu a este si mam davat gynoflor, tak ma napadlo, ze sa testnem, aby som vedela, ci vkladat dalej alebo nie, aby som sa az tolko uz nezatazovala liekmi...a vecer pri telke som citila, ze ma nejak dost bolia prsia a pocity v bruchu akoby som mala dostat, co mi bolo divne, lebo by to bolo este skoro...tak som sa o 4tej nadranom zobudila, ze mi treba cikat, tak som rovno testla, mala som doma Pepino test z Tesca, tak som si povedala, ze ranny moc je najlepsi tak, som ocikala...cakala som minutu so zlepenymi ocami a nic tam nebolo, tak som sla spat...lenze rano som tam zbadala druhu slabu ciarku...prsia mam divne, chvilu bolia, chvilu nie...
@lusipe idem si este kupit mamatest...ten je najspolahlivejsi, som nedockava 😝 a dakujem za drzanie palcov;)
@nefertitka jej velmi sa tesim s tebou 😉 .... A kedy by si mala mat menzes?...vidis aj vraj jedenkrat nestaci...a ty hned 😉 urcite daj vediet, budem sa tesit na info.... 😉
@lusipe no cakala som ho okolo 2.10. Dam vediet;) no vyzera to tak, ze raz staci🙂
@nefertitka ja tiez mam diven pocity...posledny menzes som mala 30.8.a tento uz asi mal byt...no este nie je...ale nemam odvahu testnut.tolko razy somcto urobila a nic....tak este par dni pockam 😉
@lusipe jej tak drzim palce;)vsetky 😉
@nefertitka si mila dakujem pekne 😉 ved aj ja tebe 😉
@lusipe som strasne zvedava....daj hned vediet;)
tak ja som si spravila este jeden a tam je tiez taky slaby duch, este v balicku bol jeden, ten si spravim az pozajtra rano...
len pri kazdom tehu som mala uhniezdovanie aj s krvacanim a krcmi v bruchu, teraz sa nic take zatial nedeje, nevies ako dlho to moze trvat, kym sa uhniezdi?teraz som 11PO...alebo to moze byt aj bez krvacania nakoniec, ach som v strese 😝
@nefertitka podla mna kazde tehu je ine...ja som pri dcere nemala ziadne spinenie a ani krvacanie...zase kamoska to mala...mna bolelo podbrusko v case ked mal prist menzes a kratko po...potom to ustalo...tak bud v klude urcite to bude vsetko v poriadku....a podla mna je uz uhniezdene babatko,preto ti ukazuje ducha a postupne sa bude vyvijat a zvysovat hcg tak bude tmavsi...len pekne v pohodicke a teskaj sa 😉
@lusipe sa snazim byt v pohode, len to akosi nejde 😝
@nefertitka tak to uplne chapem... Ale ty aspon co to mas na teste... A ja ani odvahu to skusit...takze si na tom lepsie,ver mi 😉 ...podla mna si tehulka 😉
@lusipe len mam strach kvoli tym atb:(a neviem, ci este mam alebo nemam streptokoka, ked hej, tak neviem, ci to vadi v tehu...
@nefertitka neboj sa ich...este to nemohlo uskodit... Ked ti v pondelok vyjde pozitivny test,chod k lekarovi na krv nech ti to potvrdi a popytaj sa ho na to.ja som sa s tym nestretla,nepovedala by som ti spravny nazor.ale neboj,nic ti neuskodi.... 😉
@lusipe dufam...pojdem zajtra ku lekarovi...
dnes mam dost zvlastne pocity v bruchu...vajecniky citim, MS akoby som mala dostat...
@nefertitka ako som pisala,to som mala pri dcere...ja som furt chodila za kamoskami,ze uz dostanem baby(vies mlada na vyske 😉 )a do dnes sa mi smeju ze no nejako si nedostala 😉
@lusipe 😉
@nefertitka jasne pozitivne ;)
@lauritka a bola som v tom, ze to urcite nevyslo... 😕 🙂
@nefertitka 😅 tak vidis, zakon schvalnosti.

@orionka1 no a fotila si ci ? a mas aj hlien. skoro rovnake su ake ?? to by bolo lepsie vidiet.