Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@nefertitka tak strach bude.. hmm velmi sa neupiaj na priznnaky.. to len stresuje.. musis len veri malemu a prirode a skusit byt v pohode ;) clovek sa stale bude bat, ale nie je to v nasich rukach.. 🤐 🤐 🤐 verim, ze bude vsetko ako my byt.
@lauritka mas pravdu...vsetko bude ako ma byt;)
sranda, dva dni pozitivny ovu test a sex bol az ked ciarka zoslabla a vyslo to;)a to som nepraktizovala ani ziadne zdvihnute nohy, nic, hned som sla do sprchy, bala som sa, aby sa mi tym ked to tam budem dlho drzat nevratil zapal...sice vratil, ale ta naj si cestu nasla 😉
@nefertitka tak to je aka nahoda....vidis pekne doplavala rybicka kam mala 😉 ...a ty si uz predtym potratila babatko?
@lusipe jo, 3x...raz z toho samovolny a 2 razy zamlknuty potrat...naposledy tento rok v januari...ale tak mi to ubehlo....tak sa modlim, aby toto bolo v poriadku
a strasne sa divim, lebo malu sme robili 4 roky a tento raz a ten posledny to vyslo na prvy sup 😕 ...
@nefertitka urcite to dobre dopadne 😉 ...sranda ze prvykrat tak dlho a potom sa to rozbehlo 😉 ...jaj mna pobolieva podbrusko...dala som si cervene vinko,ze bud nech sa uz rozbehne menzes alebo budem vediet ze uz sa nerozbehne... Lebo u mna ked si dam pred menzesom tak sa spusti a este je na to sex zaruceny 😉
@lusipe tak nech sa nerozbehne 😉 skuste aj jedno aj druhe a ked sa nerozbehne, tak je to iste;)
@nefertitka urcite pozitivny , gratulujem 🙂
Ahojte predavam minipocitac na vypocet plodnych dni cyclotest so zlavou, kto ma zaujem nech pozrie do mojho bazaru. 🙂
Dobré ranko babenky ... len sa chcem informovať, máte niektorá skúsenosti, že ste proste ovu testy nikdy nemali pozitívne ? Môže sa to reálne stať (napr. nejaký zdravotný problém), príp. vymeniť testy ? Poteší každá skúsenosť, vďaka 🙂
@lauritka ahoj, co hovoris? 🙂 Este som netestovala, drzim sa! Myslis, ze by som mohla testnut aj cez den?
@nefertitka ahojky, tak ako dnes? skusala si este jeden test?...ale myslim, ze ani nemusis... 🙂.....mooc drzim palceky....a mna zatial tiez nic...som 32 DC, sice ma dnes boli trosku podbrusko, tak uvidime...a vinko som si vecer davala 🙂
@lusipe ahoj skusala, ale nie z ranneho...teraz pred chvilou a ukazuje to este menej ako vcera:( lenze test je nejaky pokazeny mozno, ta modra cast je odtrhnuta, uz to take bolo v obale...myslis, ze je to chybny test?alebo nic z toho nebude?prsia ma bolia nejak menej, skor len pri pohybe....teba bolia?
@nefertitka skus teda este jeden kupit, mozno to je fakt vyrobou alebo poskodenim...ciarka tam bola vcera, bude aj dnes, neboj....mna bolia, ale nie vzdy ako pred menzesom, trosku menej....ale pri dcere ma ani trosku neboleli....
@lusipe ved aj mna menej ako pred MS, len pri vsetkych tehu ma boleli priserne, uz pred vynechanim...ty kedy sa odvazis testnut?🙂
@nefertitka ja som v tomto taky neodvazlivec, mam strasny strach testovat....neviem...nechavam to tak....mozno zajtra, ak dovtedy nedostanem, alebo az v piatok, ak by som dovtedy nedostala....
@lusipe to ja som zas nedockava a potom ked je to biele, tak som nestastna a pritom kludne mozem byt uz tehu, ze?par som takych zazila 😝 takze mas pravdu, radsej pockat, ako sa stresovat, je super, ze to dokazes;)
@nefertitka ale ver tomu, ze vnutri strasne moooc bojujem.... 😉 i ked je pravda, ze mam dost silnu volu....tak toto mi robi v celku problem 😉 ....ak by si mala info, tak daj vediet....mooc drzim palceky, nech su tam dve ciarocky 🙂
@lusipe dakujem, ja uz neviem vydrzat ani za teba aka som zvedava 😀
@nefertitka veru, ani nevrav, aj ja cakam novu pozitivnu info vzdy od teba.... 😉
@kukadielko podla mna by si uz mohla skusit aj cez den ;)
@lusipe 😉 tak dufam, ze o chvilu sa budeme uz bavit o pohlavi, ze ktora co caka;)
@nefertitka tak to tajne dufam ja ja.... 🙂...jaj uz sa strasne tesim...a mne je to jedno, hlavne nech je zdrave...i ked v kutiku tuzim po dievcatku...ale milovat budem aj s pipikom 🙂
@lusipe ja presne tak isto ako ty🙂
@nefertitka tak si drzme palce, a zajtra si dame vediet...pripadne, ak by mala niektora z nas nejaku zmenu 🙂....
@lusipe drzime🙂
@nefertitka ja ked som si robila tehu test pro dcerke na 28dc ukazalo mi slabu kolajnicku , naozaj velmi slabulinku , hned som volala mojmu priatelovi , ze sa podarilo , na druhy den sme robili teu test spolu a skoro tam nic nebolo video lbolo to ovela slabsie ako den pred tym , moj sa ma spytal, "si si ista , ze si tehu? ' nasa dcerka bude mat uz 4 roky v januari , ano bola som tehu ;) skus dalsi zajtra alebo napozajtra 😉
ahojte...na tejto teme som tu bola pravidelne. A kedze som mala cyklus 45-55 dnovy, preto som si kupila ovulacne testy, ktore som pouzivala 3 periody. Prve 2 razy som netestovala kazdy den, tak som to nejak zmeskala. Ale potom som testovala kazdy den a jeden den mi test kraaasne ukazal ovela silnejsiu ciarku ako testovaciu. Takze sup sup do postielky a uz som v 7 mesiaci 🙂 takze testom verim...a pre ukazku fotecka s mojou vysnivanou ciarkou 🙂
a nechcem tu robit reklamu, ale kedze sa nam zadarilo, ostalo mi 12 ovulacnych testov, ktore uz nemam ako vyuzit, takze ak by niekto chcel, predam za dobru cenu...ak chcete napiste mi...
drzim palce 🙂

@lauritka hej, ja sa tesim, ale aj bojim zaroven, kvoli tym liekom a zapalu co som mala a 3 tehu mi uz nedopadli dobre....tak snad toto uz bude dobre...uz sledujem kazdy pocit.... a stresujem 😝 ...napr. mi nejde do hlavy, ze ako ma bolia prsia, chvilu bolia moc, potom skoro vobec...hm..