Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@denidi tak to ano aj ja si prajem na vianoce //.mm sa velmi teší na bábo a ked pride ms je vždy smutný,no chyba jev tých jeho lenivých spermiách tak uvidíme po akej dobe budu dobré výsledky spermio.
@butterfly333 ako som citala,nasadila si mu same dobre veci,tak sa to urcite zlepsi,ale kolkym sa podarilo otehotniet,aj ked mal mm pomalsie spermie 😉 a na kontrolu spermiogramu mu kazali prist?
@denidi no moj gyn kazal že v januári má ist mm na spermio tak verím že budu dobré výsledky.Ja mám od dalšieho cyklu brat clostil no mm minapísal že od 3DC a 5dni no ja mám cyklus 30+-+ 1,2 dni a čitala som na letačiku že žena ktorá ma kratku LF a skor ovu okolo 11Dc tak to má brat od 3DC no a tie ženy čo maju ovu okolo 15-16DC tak od 5DC tak ja to budem brat teda od 5DC.
@butterfly333
Ahoj tak ja mávam ovu od 15dc a clostil som vždy brala od 3-7DC, cyklus mam od 29 -34DC. Nepočula som o tom co píšeš vyššie a to chodím do Iscare.
@zuzka56 ja som to čitala na nete že žena ktora má ovu okolo 15-16DC tak ho berie od 5DC do9DC,a tie čo maju ovu skor tak od 3DC aj tu na MK som to čitala.Nieje to skoro od 3DC?
@zuzka56 skušala som to odfotit
@butterfly333
Nemusíš fotiť mam clostil doma 🙂
Brala som ho uz 4 cykly
@zuzka56 ale je to tam napísane tak neviem či to nieje skoro brat od 3DC ked ovu mám 15DC.
@butterfly333
Dr ti ako naordinoval ? Od 3DC nie?
Tak ja som sa spoľahla na studovanu dr a v podstate mi to potvrdil nezávisle dr v Zlíne. Netuším podľa čoho dávaju clostil teda od ktorého dna....
@janulka_1
@lauritka
@kakatulik
@denidi
@zabka1987
@butterfly333 .... No taze Lauritka nemala so.cely den cas maly sme v praci velmi vela spravila som az teraz o 22:00 a je takyto :( tazee ja neviem uz ani netestujem furt su rovnake, rozmyslam ci nahodou nebola ovulka na toho 9dc ale to by ma teraz nebolelo brucho ako pred ms, a dnes by som teda bola 9dpo a keby sa vtedy zadarilo a testy mi ukazuju takto aj tak to asi nic neznamena ne?
ktoru myslis

@butterfly333 no jejee vy to mate tam samy sviatok,tak to by bolo naozaj krasne,keby najdes k tomu vsetkemu tie vytuzene dve// 😉 ked som sa mojho pytala,co by chcel od Jeziska,tak samoska pozitivny testik a ja by som mu to tak strasne rada dala,este par dni a budeme vediet,ci to vyslo. no veru nie nadarmo sa hovori,ze tie najdrahsie "veci" si za peniaze nekupis