icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

cvakatko
22. dec 2015

@zabka1987
Hej? No teda... Tak neviem co som to kde citala ;)

janulka_1
22. dec 2015

@cvakatko moc moc gratulujem 🙂 a veľmi ma teší, že sa to tu tak rozbehlo

janka_by
22. dec 2015

Zienky vsetkym velmi gratulujem a tym ktore cakaju na pozitiv tehu test drzim prsty. Ja som momentalne v 12 tt, @cvakato uplne chapem co si pisala,ze nwveris tomu,ze si tehu, lebo aj ja som v obdobi ovu bola na muza hnusna, ziadny sex, hnevala som sa za to,ze nebol. Boli sme spolu len jedenjediny krat,a to sva dni pred pozitivnym ovu testom. Testovala som uplne len pre srandu,lebo ja viem kedy mam ovulaciu celkom presne. Takze som tomu nemohla uverit,ze to prislo

cvakatko
22. dec 2015

@janka_by
Je to neskutocne toto... Neviem vydrzat do stvrtka aby som mu to oznamila!!!!!

janka_by
22. dec 2015

@butterfly333 a k tomu vytoku a priznaom, ja som normalne vedela,ze som tehu, prsia ma neuveritelne stipali, brusko bolelo ako na menzes, vytok som vtedy nejak nemala,ale teraz ho mam hodne. A fakt,zbehni do lekarne,kup tehu test a budes vediet nacom si, verim,ze to bude tam !!!

rula
22. dec 2015

@cvakatko hiii, to musím vyčkať, veď o tom sú čarovné vianoce, iné baby musia vydržať aj pár týždnov, Ty pár dní. Musiš. !!!!!

janka_by
22. dec 2015

@cvakatko no ja by som asi nevydrzala a hlavne ak to je prve tehu,to som aj prekvapenie urobila,teraz pri druhom som len tehu test ukazala. Smiali sme sa ako blazni,lebo mi patrime k tym 20% parom,ktore podla statistiky otehotneju na prvy pokus, uz sa nam to zadarilo na prcysup 4x,z toho vsak mame dvoch anjelikov a verim,ze tento v brusku zostane 🙂

janka_by
22. dec 2015

@cvakatko a v tvojom pripade je ale carovne bydrzat, ked tehu test zabalis ako darcek do nejakej krabicky, uzasny darcek, to sa hoc komu nepodari, takyto vianocny darcek 🙂

cvakatko
22. dec 2015

@janka_by
Aj ty si tehu? Kedy mas tp? Ja akurat rozmyslam som v meste tak kupim nejake mini bielucke papucky 😍 nechcem ani uvazovat nad tym ze by to nevyslo! Po dvoch sklamaniach uz snad bude vytuzene bejby 😘 nase prve!

cvakatko
22. dec 2015

@janka_by
Chcem dat ako darcek, ale este dokupim volaco ;)

rula
22. dec 2015

@cvakatko musíš to vydržať, veď o tom sú čarovné vianoce !!!!!

janka_by
22. dec 2015

@cvakatko ja som na zaciatku 12 tyzdna,termin cca okolo 11.7. Ja som bola tehu aj v septembri,no nejak to nevyslo, uvidis bude dobre!!!! Kup veru take papucky, krasne prekvapko bude

cvakatko
22. dec 2015

@rula
Jasne ze uz vydrzim len som vysmiata jak leco tak aby nezbadal 😀 ale zajtra idem k rodicom pomoct tak polu asi nebudeme cely den, to uz daaaam

cvakatko
22. dec 2015

@janka_by
Uz maaam boze ja som hyperaktivna vysmiata vsetci kukaju jak na blazna na mna 🤗

rula
22. dec 2015

@cvakatko krááásneee, ty náš vysmiaty smajlík. Tak stále niečo rob
Aby to na tebe nikto nezbadal. 🙂

butterfly333
22. dec 2015

@janka_by robila som si dnes test a nič len biely. čiže asi tie príznaky nič neznamenali.Počkám na ms,Noaj ja by som bola vysmiata keby som tehu,no zatial to na smiech nevyzerá.

zabka1987
22. dec 2015

@butterfly333 nebud smutna moja . poznam ten pocit . vemi to teraz tento mesiac tak, ze budete sexovat ked mate chut. Uplne to vyhodit z hlavy lebo to je taky brzdic ze vela na to myslis ☹ ja som tak bola pri prvom a ked som si povedala kaslem sa na to tak som otehu

eva2809
22. dec 2015

@zabka1987 a ako sa da na to nemysliet??porad:(

zabka1987
22. dec 2015

@eva2809 da ked clovek chce a povie si . Ja uz som robila take kraviny, furt som lustrovala na nete hovadiny , vsetko sledovala , kazdu chvilku testy kupovala. Vyhodila som to z hlavy a zacali sme sa milovat len ked sme chceli, nie museli ako naprogramovany. Ja som sla s kamoskou na 2tyz k segre , vratila som sa a zazrakom ho hned otehu

kakatulik
22. dec 2015

@butterfly333 takze si to nevydrzala. Tak ale,aspom si budes moct vypit na zaver roka.😀
Ja to tento mesiac tiez vidim ze nee,ale ndmienim si kazit vianoce.

zabka1987
22. dec 2015

@butterfly333 ty ale ak si si robla teraz poobed , tak ti nemusel ukazat . a nie kazdy ukaze pekne. Mne vcera jeden ukazal ledva dusok a mamatest v tom case tiez vecer krasnu ciarku . takze stale nic nehadz za hlavu

janka_by
22. dec 2015

@butterfly333 pri synovi mi test ulazal asi dva ci tri dni pred menzesom negativny, to bol piatok a pondelok na to som mala slabulinekho ducha, teraz mi napriklad asi 4 dne pred ocakavanym menzesom ukazal krasny pozitiv vysledok,ziaden duch. Takze ta hladina horomonov je rozna a nie vzdy hned ukaze

butterfly333
22. dec 2015

@kakatulik no chcela som počkat no ked baby že mám skusit nech viem na čom som tak som skusilaa nič.

kakatulik
22. dec 2015

@butterfly333 ved jasne,ale na to je asi nsozaj skoro. Ja som sa zas opat totalne zmagorila s ovu testami. Popri normalnym som skusala aj digi,monitorom a tam mi ukazslo plodne dni o dni neskor ako ten normalny. Moze ale byt,ze ukazuje az ovulku,slr sj to sa mi zdalo neskoro.

lauritka
22. dec 2015

dnes: spodny okolo obeda, vrchny o par hodin neskor 🙂

butterfly333
22. dec 2015

@kakatulik no som 12DPO

kakatulik
22. dec 2015

@lauritka takze fionale😊

sara22
22. dec 2015

@cvakatko nam sa tiez zadarilo rano den po pozitivnom ovu teste. A nechcem ta moc sklamat,ale o rok ti drobec bude skor pomahat stromcek jest a nie stavat 😝 😉

zabka1987
22. dec 2015

@lauritka kraasny, drzim palceky .

zabka1987
22. dec 2015

@butterfly333 poobede ale darmo skusas este tak skoro . musis z ranneho