Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@veronika1603
@zabka1987
@sara34valentina
@denidi ahojte tak skusila som zo srandy z ranneho a nevidim nic :D a vy? 🙂
@sara34valentina Uz ma pobolieva dnes 3 deň len vcera to bolo tak najviac:-/ Ale ďakujem,nabuduce budem vedieť🙂
@monika1791 mna bolievalo 4dni na 6den bola vždy ovulka 😜
@laauraa nic teraz nevidím.kolky,den si po ovulke
@laauraa ok precital a som si 26dc....to ešte skoro....zajtra rano urob
@laauraa aj ja som si rano robila ovu a nič,
@laauraa este pockaj.hcg stupa každý druhý den.😊 mne začali před mens.symptomy.prsia bolia dost.vcera krce v podbrusku jak hrom a dnes nafuknuta jak balon.presne AKO před každou ms.asi to zas nevyslo😢
Baby bolia kríže aj pred ms?
Dievcata mozem mat dva dni po sebe pozitivny ovu test?
@butterfly333 Mna bolia už teraz a to mám dostať az 5.1. A to sa divim že moc skoro plus ma strašne svrbia prsia....Tak ja už teraz viem že nič nebude /nepodarilo sa :-\/ dorazí ta hnusna mrcha :'(
@emuska08 ano možeš aj ja som raz tak mala
@michhaela ja mám dostat 25.12
@butterfly333 ok dakujem za odpoved... Vcerajsi a dnesny su na chlp rovnake 😀 vcera sme uz vyuzili ovulku tak mam pocit ze zajtra rano zopakujeme
@butterfly333 mna dnes tak strasne bolia krize!!! Zajtra by som NEmala dostat ms ;) inak 12 dpo, tak snaad z toho ako sa bejby zavrtava ;)
@butterfly333 Tak to je čoskoro ale ešte stale je nadej a ked nie ideme ďalej ja už som v praci revala jak nič znicoho nič comu nechápem ale podľa kalkulačky mam najplodnejsie dni od dnes do soboty a zajtra najvyšší čomu som mala ovu pozitívny v piatok večer a teplota si robí zo mna dobrý deň že stoho neviem vyzistit poovulaciu ja neviem kedy mam DPO bo ma tak bolí pobrusko že dostať mam asi hned tak sa cítim ☹
@butterfly333 pred ms mna ani nie ale teraz ich citim dost niekedy .
@zabka1987 mna asi tretí den bolia dnes viac neviem,no a bolo mi dnes zle v obchode strašne som dýchčala ledva som lapala po dychu ešte mm je jak dychčím no astrašne mi bolo teplo a studeny pot a sa mi tak točila hlava no dnes divný den.Ved si počkám čo bude.
@cvakatko aj mna bolia už tretí den dnes som 13DPO.len neviem čo to mavam pred ms.

@michhaela hodit za hlavu nie,ale brat to s nadhladom a rezervou.😀