Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka no stale som mala nepravidelne a dlhe cykly... Zaciatkom roka endokronologicka ,,zhodnotila,, ze mam anovulaky... Potom som brala clostyl,pregnyl,dufik,... A nakonec som skoncila pri inofolicu ...brala som ho tento cyklus a testovala ovu. Testami a stale nic potom som si myslela ze uz nic z toho a pred par dnami pichanie vo vajecniku, potom vodnaty tahavy hlien, krcok je makky tak cakam co bude dalej
@24danka nic si z toho nerob, ja tiez mavam strasne dlhe cykli, casto aj na vvolavacku som chodila. No a pozri, som tehotna 😀 Tiez som si prvykrat robila ovulacne testy a uz som to vzdavala a objednala sa na vyvolavacku a ovulka prisla na 49 DC a bum, na prvy sup sa podarilo otehotniet 😉 Keby som si testy nerobila, tak by som hadam doteraz nebola tehona ... takze nezufaj, hlavu hore a ovulka urcite pride ... len rob dalej testy 😉 A to sme sa ani nesnazili, mali sme len jeden sex pocas ovulky aaaaaaa cakam dievcatko 😉
@butterfly333 uz si si robila testik citala som spravne ?
@zuzannaaa moja gyn. Sa ma snazila napravit :D pred prvym teh. Som brala nejake hormony...tak sa zadarilo ani neviem ako... A tento rok clostyl. A duphaston. A uz som to dlhsie nechcela brat lebo som len z toho pribrala a nezabralo to ... Tak som si povedala ze skusim inofolic a alchemilku a ked uz ani to nepomoze tak to necham tak :D ked to ma prist tak to pride
@lauritka ked som bola u doktora v 7tt potvrdit tehotenstvo a to bolo tesne pred dovolenkou, tak este nic neukazalo, este ani vacok nebol urobeny, iba sliznica vysoka a hned ma srasil mimomaternicovym tehotenstvom, ale vedela som, ze som tehotna, jednoducho som to citila ... ani krv mi nestihol zobrat, lebo sme na druhy den isli na dovolenku a ked sme sa vratili, tak uz aj srdiecko bilo ... Ja stale hovorim, ze otehotniet sa da aj pri dlhych cykloch a takych pripadov je vela, aj ked je pravda, ze to pri dlhych cykloch trva dlhsie a je menej pokusov ... neviem, vtedy je mozno lepsie to hormonalne liecit, hlavne ak byvaju aj anovulacne cykli, co ja casto som mavala a pravdepodobne aj po tehotenstve budem mavat, ale uz to nebudem riesit 😀
@zuzannaaa ano robila lebo baby že nech skusim tak som skusila a nič, ☹ ☹ ☹
@lauritka ahoj, pisem ti ip🙂
@monika1791 no uz mozno zajtra bude pozitiv
@lauritka Dufam 🙂
@butterfly333 potesiiim ta . Kamoske nevyslo nic na 12dpo a dnes 16dpo krasny dusik
@butterfly333 .... :( si si uz 100%ista ?
Este sprav ... Mozno prkvapi
@monika1791 vajecnik odkial rastie vajicko boli cca 4-6dni az potom pride ovulka 😊
Dievčatá u mna neplatí asi zvýšená teplota vcera ukázalo 36,7 ale dnes 36,5 a stale je to takto asi som daka divna nechápem tomu už premýšľam ze nebudem merať na vianoce koli tomu stavat o 4h teda budika mat nastavený a merat kaziť deň....:'( ked mi nič neukazuje a ovu test bol pozitívny v piatok hmmm
Teda kaziť koli meraním teplotu a ukazuje mi to prt potom furt premyslam že kde vážne robim chybu :'(
@michhaela ved to nevadi,ber to tak,ze tvoje maximum o 4tej je tych36,5-36,7.Ja meriam ked sa zobudim a tak to aj beriem. Odchylka 0,2 je v pohode kedze viem ,ze pred ovulacna najnizsia je'36,3 a poovulacna najvysia 36,9. Ja mam aj nocne a je jedno kolko spim,ale teplota poobede je jednoducho vysia ako rano. S tym nic nenarobin. Hlavne si netreba kvoli BT kazhjt zivot.😀

@laauraa nechám to tak ked pride ms začneme od znova možno nový rok bude lepší a bude sa konečne darit.