Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@janulka_1 No asi z toho ani nič nebude lebo sme sa pohadali...ale ďakujem
@monika1791 mozno prave preto to vyjde,po hadke udobrenie,dobry sexik a bude to 🙂
Dievčatá az teraz mi stupa teplota hore az po týždni po pozitívnom testu takze neviem ci ovu bola vazne neskôr ehm :-\ som stoho magor 😀
Ahojte krasne sviatky vsetkym tehotnym ci netehotnym aj mi sa dalsi rok dockame dvoch //ak nevysli tieto vianoce na rok nas bude o jedneho ci dvoch, troch viacej. 🙂 🙂 @butterfly333 mrzi ma, ze ms prisla ale teraz to spolu dame. Hlavne mysliet pozytivne,odychovat a neriesit.
Moj kalendar dava plodne obdobie a teplota este predovulacna cize tesime sa na dlhe dni v postielke 😝 🙂
@lululka22 no aj mna to mrzí že ms prišla ale čo už narobíme snád sa nám zadarííí.
@laauraa ahoj no ako dnes si robila tehu??
@butterfly333 toto by aj mna zaujimalo😀
@butterfly333
Hehe ja som nevydrzala az pod stromcek ( a aj tak sme stale u svokrovcov cize by to ani nebolo pod stromcekom ale v nasej izbe) tak som vytasila papucky a digi test uz rano ked sa zobudil. Som ho dala otocit chrbtom na posteli, naaranzovala a ze mam pre neho taky maly darcek uz v predstihu a chcem mu nim este vylepsit ten krasny den. Tak som ho potom otocila ( ja pulz 200, slzy v ociach) a on kuka, kuka... A ze to faaakt? To kedyyyyy? To je super! A objal ma a revali sme spolu 😀😍😍😀 ma dojalo este aj to ze aj jemu slzicka vybehla.. A potom dumal a pocital ze kedy sme asi plodili, no zlaty bol, na prstoch na rukach pocital dni 🤗
@cvakatko to muselo byt krásne aj mne slzy vybehli 😢 😢 😢
@butterfly333 ahoj robila,ale nic :(
@laauraa ja tam niečo slabe vidím kolko si DPO?
@butterfly333 no neviem praveze uplne presne bud bola ovulka na 16 alebo 18dc dnes som 28 dc a ms by (ne)mala prist v nedelu ...
@butterfly333
@kakatulik dakujem zienky, vyyyborne to vzal moj . necakal lebo sme sa fakt nesnazili 😀
@zabka1987 inak vy máte ešte take male deti ako som pozerala,kolko máš rokov moja ak sa smiem spýtat.
Baby..keď som mala včera večer pozitívny ovu test stačí keď sa budeme snažiť dnes a zajtra?Bo mňa asi z toho môjho chlapa asi raz porazí 🙂
@dejna20 diky an nasadila mi duphaston od 10dc na upravenie cyklu ale akosi uz beriem od vtedy kedze sa podarilo skor ako sme povodne planovali. sme to akurat odlozili o 2mesiace lebo ideme na svadby xi
@butterfly333 ja mam cochvilku 29 , ale ja som vzdy vravela ze po 30ke uz nerodim, proste uz teraz mi bdue velmi tazko nie este o par rokov 😀 a chcela som este mensie rozdiely 😀 tretie na plane ani nebolo povodne, no muz sa rozhodol ze teda predsa bude tretie ,tak radsej skor ako neskor pri mojich problemoch 😉
@lauritka dnes takto .hore včera dole dnes.pocula som ze lh môže byt zvýšené aj pri pco?
@veronika1603 no a ty mas PCO?
Ja si myslim ze si tehu,iba TT ti este nic neukazal.
@kakatulik neviem nerobili mi žiadne vysetrenia.dufam že nemam a je to trhu.ale moc tomu neverim ze som ..dnes 26dc 9-10dpo.ovulka potvrdena 15-16dc teda test pozitiv bol.ja už neviem som z toho mimo
@butterfly333 moja ty co hovoris na tie moje ovu testy?zahadne co?
@veronika1603 ja na tvojom mieste by som sa uz so ziadnymi testami nestresovalala,iba by som si pockala na MS,resp.jej meskanie. 😀
@kakatulik mas pravdu..😊
@veronika1603 a neviem preco,ale myslim si,ze budes mat tu najkrajsiu Novorocnu novinu. A ak predsa len nie,tak dovod poriadne zapit novy start.😀
@kakatulik presne jak hovoris.ale neverim že som.od ovu na bolia prsa teraz už jak slak ma bolia ani dotknúť.na 5-6dpo krce v bruchu teraz už nic len tie prsa.uvidim potom tesnem a dam vedieť.😊 a všetko co mam mavam vždy pred ms
@kakatulik presne presne 🙂
@veronika1603 kamoske tiez teraz ukazalo este na 12dpo cisty test a 16dpo krasny dusil, tda celkom pekny uz a to uz ani nedufala 😀

@monika1791 no super, to mas vianocny darcek, moc moc drzim palce