Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka 10, to sa mi este nestalo... ☹ A to beriem aj pyridoxin, aj ked kvoli inym veciam, ale vraj pomaha predlzovat LF.
@senselinka hmm no je to kratke.. nechapem, ja mam teraz zase dlhy.. neviem co , asi jak blbne pocasie, blbnu aj cykly 😝
@laauraa moja držím palce aby neprišla,ne teste dobre nevidno to svetlo tam zavadzia skus odfotit lepšie moja.Ver že to vyšlo.
@lauritka aj ked ja mam na grafe vyznacenu ovu 2x, jednu, co mi vyznacila aplikacia podla teploty, a to uz na 11DC, druhu ja podla testu na 13 DC. Takze ak bola fakt skor, potom bola LF 12 dni a to by uz celkom sedelo...
@lauritka
@butterfly333
@ivka1608 dakujem dievcata ste zlate 🙂 snad nepride dlhých 9mesiacov ;) musim veriť dakujem za podporu 🙂
@senselinka ak sa mozem opytat,teda keby bola ovulka v ten 11ty den,znamena to,ze by bola v den pozit testiku? A mohol by byt teda pozitivny este aj na druhy den?
@butterfly333 moji nic.test biely.hajzel..ideme ďalej 😊
@veronika1603 ooo niee, to je mi ľúto
@veronika1603 a ms má kedy príst?
@senselinka daj grafik
@rula
@butterfly333 baby asi 29-30..jebem na ti už.mam nervy
@denidi tomu prave nerozmumiem... Ale tak dva dni sice bol pozitiv,ale prvy den vyrazne silnejsi
@lauritka davala som graf na predch.strane
@lauritka
@denidi
@butterfly333 baby musim mat nejake priznaky pri uhniezdovani alebo tak? Dnes som 6DPO a ani spinenie ani nic mi neni. Len zvacsene prsia ako obycajne pred ms a boli ma zaludok, resp ma sfukuje z kazdeho jedla
@ivka1608
@janulka_1 nie nemusíš mat niejake priznaky,klud moja neboj podarí sa to.
@butterfly333 zas mam taky povit, ze to nevyjde ☹. Ty uz cakas na ovulku?
@janulka_1 no dnes som 4Dc od zajtra idem brat ten clostil snad mi to pomože.V stredu odchádzame na 4dni do Vysokých tatier oslavit silvester tak sa tešime.To budem 10Dc ked prídeme domou do ovu potom ešte 5dni tak snad sa zadaríí.
@butterfly333 to je super ze idete, mi ideme az po novom roku tak hadam uz traja 🙂. Hlavne skuste hore vypnut a zmena prostredia robi divy
@janulka_1 to si píš že tam vypneme no heršie že syn nechce íst on chce ostat sám domaa to ma trocha desí,no ešte že byvame s našima tak daju na neho pozor.Aj ked je už velky no bojím sa o neho.
@senselinka aha , nejak mi to nezobrazilo na mobile. no neviem, podla teploty si myslim ze tiez len cca 10 dni bola 😒
@butterfly333 a kolko ma syn? Podla mna ak byvate s rodicmi tak sa nemas coho bat
@janulka_1 syn mal v lete 15r no naši chodia skoro spavat. tak snád nič nevyvedie.
@butterfly333 to by som ho asi nenechala sameho doma, to je rizikove obdobie

@senselinka fiha a LF bola koľko dní?