icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

nefertitka
30. sep 2013

@lusipe jaj no vidis, aj Dominik sa mi velmi paci, ale to mame tiez v rodine, tak je to take divne...vidim, ze v Alex-andorvi sme sa tiez zhodli🙂
Inak Haniek je naozaj ako maku teraz

orionka1
30. sep 2013

@lusipe
@nefertitka baby tak mne sa chlapcenske meno paci Tobias a Lukas a bab Stefanie

orionka1
30. sep 2013

@lusipe hej to fakt , je cervene vinko na maternicu 😕 tak to si aj ja idem naliat 😀

kukadielko
1. okt 2013

@lauritka ahoooj, uz som z toho jelen! Teplota stale vysoko, dnes som 15 DPO a rano som si robila test ( Mamatest, citlivost 10) a je negativny. Mam sa bat niecoho zleho, alebo moze byt este skoro?

lusipe
1. okt 2013

@nefertitka
@orionka1 no dievcata, mena mame krasne vybrate...uz len tehotne byt...nefertitka sic uz je, ale snad sa pridame....🙂....ja zatial som menzes nedostala...ale pobolieva ma to podbrusko ako pred.....teda chvilu zaboli a potom to prejde....celu noc som nespala, co som cakala ci dostanem...a cervene vinko som este v posteli dopijala... 🙂....ale bol to len ten isty pohar... 🙂

lauritka
1. okt 2013

@kukadielko nie je nic zle ale ovu mohla byt az 20dc, napriek oznaceniue FF... lebo aj podla testu je ovulka do 48 hodin.
takze este uvidis do dvoch dni co bude.

nefertitka
1. okt 2013

@lusipe tak to vyzera veru nadejne;) ja sice podla testu som, len stresujem kvoli okolnostiam stale... 😒 a neviem, ci ma aj mala nenakazila, boli ma nejak hrdlo, tresti mi v hlave;(

nefertitka
1. okt 2013

neviem si to predstavit, mala zacala chodit do skolky v sept. a uz je druhy krat chora, ked mi bude domov stale nosit choroby aja to podostavam od nej...ci to nevadi tehotenstvu:(

lusipe
1. okt 2013

@nefertitka moja, skus si dat rychlo vitamin C, aby ta to nechytilo...a tiez u mna funguje...vystav cely citron, lyzicu medu a trosku vody, aby sa to roztopilo...a to pi 3 az 4krat denne....ja som nikdy od malej nic nechytila, fungujem na tom a aj ona, ab nic nechytila zo skoly... 😉

nefertitka
1. okt 2013

@lusipe uz som si dala Cecko 1000ku...citron nemam doma;( napisem muzovi nech prinesie po robote...
a ako bola na tom mala v skolke?byvala casto chora?

lusipe
1. okt 2013

@nefertitka super, sem tam mala sopliky, ale ona ma dobru imunitu, tak velmi nebola...ale neboj, to prejde...toto je vzdy na zaciatku...len jej daj tieto vitaminove bomby s citronom a C....urcite to prejde....a hlavne nech je vela na vzduchu...my sme stale sportovali....

nefertitka
1. okt 2013

@lusipe to ona je, kazdy den sme vonku, len akosi tu skolku nie moc dobre zvlada...

lusipe
1. okt 2013

@nefertitka to je le prvy mesiac....musi si zvyknut 😉 ...a dnes si testovala?

nefertitka
1. okt 2013

@lusipe ona uz zacala minuly rok chodit, len tam vydrzala najviac 4 dni...potom jej vyberali nosnu mandlu, potom mala odklad...az doteraz....hej testovala...z ranneho mocu, ale neviem, ale neviem, ci je o nieco silnejsia ta ciarka, aj ked je dokonca z ranneho...len ma tie prsia akosi nebolia;(len tak jemne...pockaj, pridam

nefertitka
1. okt 2013
nefertitka
1. okt 2013

ale zas na druhej strane este len cakam MS🙂 dnes alebo zajtra..takze vlastne mozem byt rada, ze to aspon nieco ukazuje, nie?🙂

lusipe
1. okt 2013

@nefertitka moja, ale ved tam je ciarka....si tehotna....neboj.... 😉 a nie kazdeho bolia prsia ked je tehotny 😉 sice mne by mohli trosku narast 🙂 a podbrusko ta este boli?....

nefertitka
1. okt 2013

@lusipe ano mam ten pocit, ze boli...ale aj pri vajecnikoch

nefertitka
1. okt 2013

ja viem, ze som, len ci to aj vydrzi

lusipe
1. okt 2013

@nefertitka jaj, ako sa ja tesim z teba 🙂....super....mna boli a potom na chvilu prestane....a prsia tiez...jaj moja, chyba mi odvaha...az v piatok...a co mas ty v plane?...pojdes k lekarovi?

nefertitka
1. okt 2013

@lusipe ja som bola uz vcera, ale povedal, ze mam prist az tyzden po vynechani...len rada by som ho asi zmenila, je novy, proste stary odisiel, je tam nejaky novy o ktorom nic neviem...a pripada mi dost zmateny...
prsia ta tiez chvilu bolia viac a potom menej?
este rozmyslam, ze urcite budem brat duphaston na udrzanie, neviem, ci mam cakat na lekara, co povie, alebo si ho rovno nasadit pre istotu, mam este nejaky doma...

lusipe
1. okt 2013

@nefertitka ved pockaj teda tyzden, to ubehne rychlo...i ked chapem tvoje nervy....aspon krv mohol zobrat....podla mna si sama nic nedavaj....radsej bud trosku v klude a nedvihaj nic tazke a nekup sa v teplej vode....potom o tyzden on rozhodne...a kam chodis?

nefertitka
1. okt 2013

@lusipe neviem, ci si z BA...chodim k dr. Millymu, chodila som tam k dr. Zackovi, len ten si otvoril sukromnu prax a dali tam nejakeho noveho o ktorom ani na nete nic neviem najst

zanin
1. okt 2013

Ahojte babulky. Vy sa v tom vyznate. Uz su pozitivne? horne su 10 kove a spodny je 20kovy. A teraz neviem ten 10kovy sa mi zda uz pozitivny ale 20kovemu asi este chyba kusok. Ovulka by mala prist do 48 hodin? Dakujem za odpovede. Chalanov sme pocali ani sme nevedeli ako ale chceme este dievcatko aj preto som zacala testovat a vy ste proficky. Kazda rada dobra.

orionka1
1. okt 2013

@zanin v testikoch sa ja zatial nevyznam som to poplitla tento mesiac ale ak chcete babu sex treba naplanovat 3 dni pred ovu a viac nesexovat , lebo ak to date v den ovu je tam vacsia sanca na chlapca , ja mam babu a chcela by som chalana tak som vela o tom citala

lusipe
1. okt 2013

@nefertitka hej ja som tiez z Ba, ale chodim Hrabcakovi do Medisisima.

zanin
1. okt 2013

@orionka1 Dakujem 😉

lusipe
1. okt 2013

@nefertitka ahojky, no mna teda riadne zacalo boliet podbrusko..uha...tak neviem neviem, ci sa menzes neblizi a nedostanem...nemam ani odvahu ist na wc...aj teba boli?

nefertitka
1. okt 2013

@lusipe boli veru...

lusipe
1. okt 2013

@nefertitka a tak ze niekedy predychas a prejde to?