Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@orionka1 ten najspodnejsi 13DC je pozitivny, my sme sa posnazili raz, den po pozitivnom, ked uz zbledol druhy pasik a tam sa to podarilo🙂
jej baby, o chvilu otvarame temu "junovcatka 2014" 😀
@nefertitka veru veru moja,este pockajte na mna ako dopadnem 😉
@lusipe bez teba ani na krok, neboj🙂
@nefertitka tak som to nemyslela 😉 ....vy si to musite uzivat nech uz to u mna dopadne akokolvek 😉 ale si mila 😉 ja budem tiez slubujem uz len kvoli vam 😉
@nefertitka to som mala na plane aj ja , lenze som uz myslela ze ten den 11 je pozitivny tak uz sme sa snazili ,no uz necham ako je , moj milacik bude surovat dnes zajtra a aj napozajtra 😀
No ja neviem inak, ci takto skoro moze prist unava ako priznak tehu, ale cez obed som dala dve hodky s malou a teraz ledva fungujem, normalne sa mi chce zas spat...ale tak mozno je to aj tym, ze hrozne kaslala zo spanku v noci, je chora a moc som toho nenaspala...
@nefertitka jasne ze to mozes mat z toho...vela kamosiek to prave podla toho zistili ze stale by spali 😉
@nefertitka 😀 ja som akurat povedala mojmu , ze som to nejak pokaslala z testami , takze musime ist aj dnes aj zajtra aj napozajtra a on , ze Ok , haha , no uvidime , ci nieco zamiesime 😀 ja som chcela tiez velmi blizko ovulky aby sme snazili , nech je tam vacsia sanca na chlapceka , teraz to budeme mat 50/50
@lusipe tak chlapcenske spermie su rychlejsie , takze ak by sme to v ovu priamo robili , mame vacsiu sancu ze to chalan vyhra , ak to urobite 3 dni pred ovu je vacsia sanca na dievca , ak to robis 2 az 1 den pred ovu je to 50/50 , ak to robis kazdy den je to 50/50 aspon tak som to vycitala za posledne dni z netu
@orionka1 tak my sme to robili kazdy den 😉 tak to bude co bude 😉 ak bude 😉
@nefertitka ja mam pohar cerveneho na stole, uvidime ci sa spusti menzes 😉 tak si len pekne lahni , treba spinkat 😉
@nefertitka nam je to v podstate jedno , ale ked mame dievcatko uz , tak som chcela ze chlapceka do pariku , ale este tehu nie som , nezname ze je ovu je hned aj tehu 😔 ja som potesim hocicomu 😀
@orionka1 mne prave on teraz nalial...ale ved cervene je na maternicu aby sa babatko uhniezdilo...to je zdrave...nie liter ale deci dve 😉 a ked zistim ze som tehu tak hned prestanem 😉 ...prave mi muz povedal ze jemu je jedno co to bude len nech to nesteka 😉 skoro som sa pocikala od smiechu 😉
@nefertitka a ake mate vybrate mena 😉 ?inspiruj ma trosku 😉 to je super ze myslis pozitivne a dopredu,prave preto to vyjde 😉 ale zvladal 😉 este aj domov dobehol rano spat ked odviezol malu do skoly 😉
@lusipe 🙂
No nasa Nikolka mala byt az do 5 mesiaca tehu David, lenze akosi potom pipik zmizol 😝 ...potom do konca tehu mala byt Lianka, len sa mi to trosku znepacilo ku koncu, tak sme sa rozhodli pre meno Nikol, to bolo druhe muzove vysnivane meno...tak teraz ak bude baba, tak bude Lianka pravdepodobne, no ale chlapec veru neviem...mne sa paci Samuel, ale to muz frfle, za kazdy druhy sa tak teraz vola, alebo sa mi paci Alex, to zas nechce, lebo jeho kamarat ma syna co sa tak vola a este s ami paci Denis, tak mojho muza hned napadlo, ze ho budu deti volat Denis - penis, tak aj to pada...tak ja uz fakt neviem 😝
@nefertitka tak ja mam alexander,johan a dominik...ake pacia sa mi echt slovenske jan,peter... A dievcenske som chcela hanku dokonca aj izbu nazyvame hankiny izba...ale uz ich je tolko,ze neviem neviem ci by som ju dala 😉 lianka je krasne meno a samko je nadherne tiez 😉

Jaaaj bodaj by to vyslo 🙂🙂🙂