Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@iwulqa ooo no supeeer gratulujeeeem
Priznaky praveze ziadne a netusim ktory den lebonovu test mi ukazocal od zaciatku pozitivny az doteraz
Sorry to som omylom odolslala ale dnes sa mi objavil teraz vecer bledilinko ruzovy vytok a poobede trochu hnedy dufam ze to nic neznamena
Ahojte dievčatá...chcem sa spýtať, či môže ovu test ukázať slabú druhu čiarku aj mimo ovulácie,napr. 23DC..
@hranoska mne ukazoval 25dc tuším skoro rovnaké ciarky.takze ano moze
@hranoska pri ovu testoch mas dve ciarky pocas celeho cyklu (aj ked testovaciu uplne slabulinku)
@senselinka aha,ďakujem..lebo uz som skúšala aj pred týždňom ovu test a bol biely,inokedy je biely až do 11DC..mám ten ovu test taký tmavý ako som mala na 13DC,tak som nevedela,či sa mi mohla až takto posunúť ovulacia..telo si so mnou robí čo chce...
@iwulqa ruzovkasty som nala aj ja....cisti sa maternica a všetko.. Neboj.. Drzim palce
@sara34valentina dakujem ale hovorim nasla som si ho len jdnorazovo. Ale robila som si test a ciarka pekne tmavne
@iwulqa super tak nám ho ukáž.
@butterfly333 ahojky,pocuj moja,kde bol prosim ta tvoj mm na spm?
@denidi No moja ja som ho obj v hlohovci u urologa.
Ahojte baby.prosim vas kolko potrebujem tych ovu testov na jeden cyklus??mozno blba otazka,ale toto je prvy mesiac,co to chcem skusit s testovanim..mozno vase skusenosti,kolko spotrebujete🙂)aby som vedela...dakujem🙂
@eva2809 ak vieš kedy máš asi ovu aky cyklus,no myslím tak 10ks ti bude stačit.Ja ked viem že ovu mávam na 15DC tak testujem od 12DC to mi stačí.
@butterfly333 super🙂dakujem.ja mavam tak asi 13-14ty den.som zvedava,ci moje pocity potvrdia aj testy.idem zacat merat aj tu teplotu..inac posledne dni so mala 36,9 a v den ked prisla ms klesla na 36,7.tak by to malo fungovat??no dnes som 2Dc,cakam kedy naplno zacnem...s testovanim a meranim🙂a ty ako si na tom ??a ozaj tie ovu testy sa robia rano alebo v priebehu celwho dna??dakujem
@eva2809 7ks 🙂 aky dlhy mas cyklus? ja som mavala 29dnovy a poz test bol na 17dc cize ovu bola na 19dc 😉

@senselinka ja mam zasa mocit,ze mierne v pravo,ale nie vzdy....