Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kudusko som ťa neoznačila 🙂
@monika1791 to iste co ja Ja v juni a uz som mala dostat knizku a nedostala som😥a bolo to tiez na prvy sup v juni som mala kyret ale jansom nemala cystu odvtedy som zmenila 2 doktorov a teraz mam super dr. A zacala som stimulovat clostil estrofem utris a tento cyklus aj pregnyl pre istotu lebo lavy je ako hodinky na 14 dc ovu ale pravy halabala teraz som mala az na 17 dc aj vdaka pregnyl u moja dr sa velmi stara iden vzdy na 11 dc na sono potom na kontrolne a tento mesiac som bola 3 x lebo este mal len na 11 dc 16 mm a na 15 dc mal 21 mm vtedy mi pichla sestra pregnyl
@sara34valentina ahoj moja dnes 36 dc... Tak ja to nevzdavam,,, teraz som mala akurat po utreti vela bieleho,,konzistenciou kremoveho vytoku bez zapachu a palenia, a kupila som si dr.max zatial takto, ten digitalny mozno neskor 🙂
@laauraa drzim palce☺
@kudusko Ja som mala tiež dostať už knižku 🙂 tak to máš uplne že super doktorku. Mne predpisala clostil a ani ma na folikolumetriu nevolala
@cvakatko Pekné testíky..gratulujem 🙂
@monika1791 zlatko ale to sa nemoze pri clostile sa mu si sledovat sonom aby sa nespravila cysta to je aky pristup fuj😨😷
@kudusko No veď keď to tu čítam tak máš pravdu :-/ Ešte mám jeden cyklus s clostilom a potom mi bude pichavať pregnyl...ach jaaaj ☹
@cvakatko kraaasa :-*
@dejna20 Viem že je to individuálne ale to bude aj tým že ked je spermia veľmi kvalitná tak to príde hneď samozrejmé že ked ma žena vtedy súper vajíčko tak jasné že sa vydarí na prvú supu...Mám okolo kamoski čo sexovali každý deň a boli tehotné na prvý šup ale bohužiaľ u nás to tak není a ani nebolo....Tiež som myslela že to príde hneď aj iné co sa snažíme sme mysleli že budeme na prvú šup ale iba nás to "SERIE ŽE PREČO NEJDE" a navyše nás to dosť trápi že kde je chyba každá znas sa bojí že čo ak je chyba v nás /ženy alebo "jeho"....Veľmi ma hnevá že u chlapov sa hľadá chyba v spermiograme ale mi "ženy" tam je toho veľa /pre ruky,meranie folikul-beháš k lekárovi skoro každý druhý či tretí deň aby zistili či rastie,laparoskopia-operačné a ine veci žiadna z nás toto nechce riešiť lebo je to na psychiku/ A dík za radu že neni pravda že nepotrebuju oddých spermie to vieme ale sú taky chlapi co musia oddýchnuť stym ked nedonutis ho ísť na spermiogram tak nevieš ani...
@cvakatko super ake krásne kolajniceee aj ja take chcem.

Ja som potratila v Septembri 2014..išla som na kontrolu v 10tt a vyvoj sa zastavil v 7tt a nebilo srdiečko.Potom sa nam nedarilo a zistili mi potom endometriozu a spravila sa mi cysta na vajecniku..tak mi to poodstranovali a mam teraz pol roka na otehotnenie a potom budem riesit CAR.Vaječniky mam oba prechodne aj vsetko..tak uvidime