Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby taká otázočka som 14 dc a teplota vyskočíla na 37.12 no ovulačny test ešte nie je pozitívny, môže to súvisieť s tym ze sa cítim na anginu? Dik
Babyyy ozaj, vcera som bola u lekarky konecne . Uz bolo pekne aj srdiecko , sme 7tt . Kazdej prajem aby vam to tento mesiac krasne vyslo , nech su krasne pozityvne testiky
@zabka1987 juuj, to je uzasne, tesim sa moc 😘
@zabka1987 juuuuuj super mojatak moooc gratulujem k srdiečku nech je všetko v poriadku.Držkaj sa.
@ivka7183015 Máš bolesti hrdla? Počas nocí byva najviac boľavé a ked sa cítiš chorá ovulka sa môže posunúť...Ja vždy ked ochoriem mám aj dlhší cyklus....
@ivka7183015 ta teplota urcite suvisi s tou chorobou. 🙂
@lauritka Ahoj lauri.V pondelok som tu davala ovu testy,z ktorych ani jeden nebol pozitivny a teplota mi v pondelok vyskocila uz z 36,48 na 36,69.Vyzera to,ze to nebolo len jednodnove.V utorok bola teplota 36,70 a dnes 36,74.Toto su uz moje poovulacne teploty,ale stupaju pomaly.Myslis,ze prebehla ta ovulka aj napriek takym divnym testom?
@karolina196 no teoreticky sa moze stat, ze s testami nezachytis vrchol..mozno LH ti stupol v noci a velmi rychlo.. existuju aj vynimky z pravidla, hoci nie casto... este pomeraj par dni, nech sme na istom..
a hlien by si mala mat ovulke tak husty aj kremovy
@ivka7183015 urcite, ak si chora, nema velmii zmysel meriat, bude to ovplyvnene.
@michhaela ano aj celkovo cítim ze niečo na mňa lezie dúfam že ovulka príde čoskoro ;)))
@ivka7183015 Jj ono ináč moja kolegyňa byvala nevedeli roky otehotnieť a dostala silny zapal pluc a vtedy mali sexik ved ked sa nedarí tak nebude určite aj počas choroby...Bum bac nedošli jej potom kramy nechápala spravila si testik ešte v práci....No jacala od radosti vybehla nam slza všetkým...Brala aj silné antibiotiká ale malu ma zdravu a krásnu ...Niekedy robí svoje aj oslabená imunita a VTEDY sa vydarí až nechápem 😀...To ti dávam príklad či zvážiť že ísť do toho aj počas choroby ale je aj risk no :-\
@zabka1987 Gratulujem a drz sa 😉 :-*
BABY MOJE KRÁSNE... Tento cyklus pijem len ten čaj alchemilku do 10DC a nechcem nič merať ani ovu a sexik dame vtedy ked bude chuť chcem chvíľku pauzu a uvidíme lebo moja psychika je na dne ale verím že raaaaz to príde...Už mi viacerí povedali že asi telo není pripravené to má prísť vtedy ked ma takže týmto sa teraz držím 🙂
@michhaela aj ja moja tento cyklus som si povedala že sex dáme ked je chutaj dva krat za denaprave som čitala že vobec nieje dobré robit tie velke pauzy sice bude viacspermii ale budu pomale.tak ajtak je najlepšie mat sex ked je na to chut vtedy to chutí lepšie. 😀 😀
@michhaela máš prawdu teda skúšať podľa chúťky ;)))
@denidi Už som na tú tabletku aj zabudla 😀 ale dava sa az po skončení kramov a som 3DC ešte sú silné 😀 ale zvažujem ze či dám nedám ešte hehe 😉
@butterfly333 Ono iný povedia musí byt pauza a na oddych iný zase ze netreba tak čo si máme vybrat? Ked nevieme kde je pravda aspoň 101% vrrr ja to už nechám tak lebo vážne ja už som mimo...
@lauritka ano,hlien uz mam poovulacny,preto si aj myslim,ze uz asi prebehla.Uvidim kedy pride mrcha a uvidim aj aka bude dalej bt.
@michhaela ved to no my máme sex ked je chut a hotovo lebo tie dlhe pauzy niesu dobre zbytočne stres že dnes nie až za 4dni a potom mm nervozny?načo ked sa to ma podarit tak sa to podarí.
@butterfly333 Ja ked som otehotnela tak sme sa snazili 10dni v kuse po MS a otehotnela som na prvy šup..takže tiež mame sex kedy chceme a kolko chceme 🙂
@monika1791 ved to aj ja si myslím snád sa zadarí.
Len dnes,som už nemala ovulacny hlien len včera a predvčerom a včera sme ani sexik nestihli. Len dnes a predvčerom. Myslíte že ovulka prebehla večera?
@vajicko0210 noo tak vrchol bol vcera,cize ovulkapride dnes az zajtra....cize ked ste dali sexik dnes,tak super,este zajtra by ste mohli poistit ak bude manzel etste tu.

@dejna20 najneskôr vo stvrtok....ale moze aj skor.