Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@monika1791 krasna gratulujem 🙂
@monika1791 supeeer
@monika1791 veľká gratulácia 🙂
@butterfly333 ako si dopadla? 🙂
@monika1791 suprrre sa vám zadarilo? aksa možem spýtat ked si brala clostil prišla ti ovu tak ako zvyčajne či skor?lebo ja som tiež brala clostil od 5-9Dc ovu vždy mávam15-16DC dnes som 16dc agyn mi povedal že ovu už bola no videl tam ešte dva folik 14mm a 20mm tak neviemči už teda bola alebo nie.aj ti pichali ten pregnyl?
@butterfly333 skoda, ze to so splodenim potomka nie je take jednoduche... tak ale co uz mozno si to musime vybojovat... ja by som bola rada kebyze mam adpon jedno zdrave dieta, hned by nam bolo doma veselsie 🙂
@vajicko0210 baby teraz som si robila ovu čo ppviete?
@denidi
@kakatulik mne sa zda že tmavne.
@butterfly333 ešte nie
@butterfly333 nič myslím že už asi vážne bola...
Na poslednom je najtmavsia
@dudenka ale že tmavne ja viem že nieje pozit ale je tmavšia než bola včera.
@vajicko0210
@vajicko0210 mne sa zdá že je tmavší než bol včera pozri
baby som dneska 14DC a testovaciu ciarku mam silnejsiu nez kontrolnu na ovu teste. Kedy je ovulka?
@nelly3 ovulacia by mala byt v priebehu 24-36 hodin
@nelly3 ale podla slov mojej dr., pri pozitivnom ovu teste, snazte sa uz dnes a potom kazdy druhy den
@butterfly333 vyzerá tatko že hej. Ale keď ti doktor povedal ze si uz mala? Ale že eštet mas folik 20..tak ja neviem,asi ti ostáva len testovat a testovať...
@butterfly333 je to s tebou veru napinave 😀 testik oproti vcerajsku je sice o kulilincek tmavsi,ale neviem neviem,ak mas dnes folik 20mm,tak by mal byt test asi dnes uplne pozitivny,lebo folik okolo 22 az 24mm praska,cize to by malo byt tak zajtra-pozajtra,no urob este jeden test a rano odmeraj bt,ak je hore,uz si asi po ovulke 😕 no aby si ty este dvojicky po tomto vsetkom necakala 😀
@kikaaa1982 mudra doktorka😀..ved spermuse vydrzia v priaznivom prostredi aj viac dni. A kedze maju aj doyrievat,tak preto kazdy druhy den.😀
@denidi haaaa že ja a dvojičky. No skusim zajtra BT aj naživo je tmavší.
@butterfly333 na tie testy sa sa povedať len jedno - hod ich do koša, sú na prd,zabezpec si nejaké lepšie, sú absolútne negatívne na to že máš 20 mm folik...

Babyyy.. Prvy mesiac s clostilom 🙂