icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
8. jan 2016

@rybkaa myslíš? Som už z tych testou na nervy. Teraz som robila o 20h a sa mi nejak rozpil. A ked gyn povedal že ovu už vraj bola no kedy? Vždy ju mavam tak 15-16Dc dnes som 16dc. No brala som clostil od 5-9dc mohlo mi to posunut ovu skor?

butterfly333
8. jan 2016

@rybkaa pozri mysliš že keby už bola ovu tak by tmavli tie ovo?

dzanka72
8. jan 2016

@butterfly333 ahoj, ak mozem zareagovat na tie ovu testy, tak ja mam tie iste a moje boli uplne svetle a den co den su svetlejsie.. ciarka slabne.. tak neviem, ci nemaju v sebe malo farbiva..

butterfly333
8. jan 2016

@dzanka72 no minuly cyklus pekne stmavol tak snad to bude ok.

rybkaa
8. jan 2016

@dzanka72 Áno majú min.farbiva a zle reagujú na LH. Niekto ich má tmavé aj tyzden niekto vôbec ani náznak a pritom ovu je preukázané. Čínske bludy - sak čo majú cinania dobre ze? 😀

dzanka72
8. jan 2016

@butterfly333 tak drzim palce.. ✊

dzanka72
8. jan 2016

@rybkaa nemam s nimi vela skusenosti, min. Mesiac som skusila na nejaky 26dc a bol relativne tmavy, a teraz tie ciarky pomaly nevidno a to som 13 dc, mozno posunuta ovulka.. neviem posudit..

rybkaa
8. jan 2016

@butterfly333 Áno mohla sa posunúť. Dr.videl zlte teliesko? Nemuseli prasknut všetky foliky. Pregnyl si mala?

rybkaa
8. jan 2016

@dzanka72 testy sú na to aby ti pomohli určiť ovulku. Odporúčam kupovať testy pre európsky trh. Aby ti aj pomohli a nevyhadzovala si zbytočne peniaze

moncici67
8. jan 2016

@denidi to dufam 🙂

butterfly333
8. jan 2016

@rybkaa nevravel či videl žlte teliesko a pregnyl mi nepichol,a mohla sa posunut a že by bola skor?od 5-9dc som brala clostil tak kedy bola potom ovu dnes som 16dc

butterfly333
8. jan 2016

Mne sa tieto ružove ovu pozdavaju lebo kupila som tu na mk tieto lh zelene a tie mi vobec ovu nezachytili no prišli mi tieto ružove a hned mi ukazal ovu pozit no tie zelene vobec ani v ten pozit.den

lauritka
8. jan 2016

@butterfly333 nemeriaš bazalku ?? ta by ti teraz najlepšie ukazala, ci ovulacia bola.
ale mozno ti zajtra stmavne uz.. folikul praska od tych 24-26mm... cize ak si mala dnes 20mm, tak je mozne ze este zajtra čiarka vybehne.

butterfly333
8. jan 2016

@lauritka žial akurat tento cyklus som si povedala že nebudem merat a asi som mala no rano skusim kedže svoju Bt už dobre poznám .snad narastie a praskne len nechápem prečo mi gyn povedal že ovu bola.Ved keby bola tak už mám hlien kremový či nie?No ja mám stále mokro a dost.

lauritka
8. jan 2016

to boli tie moje testy co som mala predtym ??, hmm nechapem ze neukazalii ciarku, ved vyhadzali normale pozitivne ak bola ovulka.

lauritka
8. jan 2016

@butterfly333 no vidis- tak zmeraj, ak budeš dole, tak ovulka bude a lekar sa mohol mylit, co by nebolo prvykrat teda.. ani usg nie je uplne spolahlivy.

butterfly333
8. jan 2016

@lauritka nie od teba som testy nemala teda ak si to pisala mne.No skusim ráno zmerat.

lauritka
8. jan 2016

@butterfly333 aha, lebo vyzeraju podobne 🙂

rybkaa
8. jan 2016

@butterfly333 ja som tieto ružové mala pozitívne týždeň ,ale úplne že silné, čo je kravina 😀 tieto LH mi ukazuju v pohode ako aj lauritka dala testy. No ťažko povedať na základe čoho dr.urcil ovu,je možné že bola ale aj že ešte len bude . A pozor. Ovu test nie je tehu test,že silnie postupne. Ovu test môže byť pozitivny zo dňa na deň 🙂

lauritka
8. jan 2016

jj, jeden priklad..

lauritka
8. jan 2016

ta druha nemusi byt viditelna skoro vobec 😝 podstatne je aby sa ukazala ked treba. cize ked sa prudko zvyši hladina LH pred ovulaciou.

monika1791
8. jan 2016

@butterfly333 Ahoj.Ja som mala vzdy ovu tak v 9DC.Potom som si dala dalsi cyklus clostil a ovu sa mi posunula.Pozit.ovu test som mala v 14DC...a to si nemala pozit.ani ovu test?

korytnacka81
9. jan 2016

@butterfly333 tak predpokladam, ze tak ako si spominala, do kosa isli zelene ovulacne, z anglickeho Shanghaia 🙂 🙂 🙂 babnky, po 7 rokoch deklaracie importu z vam garantujem, 98% EU tovaru je Cina aj zelene aj cierne aj ruzove, pre automobilky isli tiez nemecke suciastky, z P.R.C. 😉 Len ich nemci balili priamo v pristave do svojich obalov.. Take made in germany .. A v ziadnom pripade cina nie je bez kvality.. keby sme vsetci pracovali ako cinania, tiez by sme boli ekonomicka velmoc, su to ti najuzasnejsi ludia a obchodni partneri akych poznam..

kakatulik
9. jan 2016

@korytnacka81 podla mojej skusenosti ukazuju tie tvoje takmer identicky s tymi lauritkynymi. Robila som paralelne s obnma jeden mesiac.😀

korytnacka1981
9. jan 2016

@kakatulik xièxie 谢谢 🙂 🙂 🙂

butterfly333
9. jan 2016

@monika1791 pozit ovu test som ešte nemala kedže ovu mávam na 15-16Dc

butterfly333
9. jan 2016

@korytnacka81 presne ako píšeš moja,a robím v automobilke na kvalite tak viem svoje, 😀

butterfly333
9. jan 2016

@kakatulik tak baby dnes ráno som si merala BT a 36,6 takže ovu nebola neviem snád bude,
@korytnacka1981 ešte sa mi zatial nikdy nestalo žeby BT po ovu nestupla tak asi ešte len bude.
@lauritka

korytnacka1981
9. jan 2016

@butterfly333 jeeeej, parada 🙂

butterfly333
9. jan 2016

@korytnacka1981 no neviem či paráda dufam že ovu bude