Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@rybkaa pozri mysliš že keby už bola ovu tak by tmavli tie ovo?
@butterfly333 ahoj, ak mozem zareagovat na tie ovu testy, tak ja mam tie iste a moje boli uplne svetle a den co den su svetlejsie.. ciarka slabne.. tak neviem, ci nemaju v sebe malo farbiva..
@dzanka72 no minuly cyklus pekne stmavol tak snad to bude ok.
@butterfly333 tak drzim palce.. ✊
@butterfly333 Áno mohla sa posunúť. Dr.videl zlte teliesko? Nemuseli prasknut všetky foliky. Pregnyl si mala?
@rybkaa nevravel či videl žlte teliesko a pregnyl mi nepichol,a mohla sa posunut a že by bola skor?od 5-9dc som brala clostil tak kedy bola potom ovu dnes som 16dc
@butterfly333 nemeriaš bazalku ?? ta by ti teraz najlepšie ukazala, ci ovulacia bola.
ale mozno ti zajtra stmavne uz.. folikul praska od tych 24-26mm... cize ak si mala dnes 20mm, tak je mozne ze este zajtra čiarka vybehne.
@lauritka žial akurat tento cyklus som si povedala že nebudem merat a asi som mala no rano skusim kedže svoju Bt už dobre poznám .snad narastie a praskne len nechápem prečo mi gyn povedal že ovu bola.Ved keby bola tak už mám hlien kremový či nie?No ja mám stále mokro a dost.
@butterfly333 no vidis- tak zmeraj, ak budeš dole, tak ovulka bude a lekar sa mohol mylit, co by nebolo prvykrat teda.. ani usg nie je uplne spolahlivy.
@lauritka nie od teba som testy nemala teda ak si to pisala mne.No skusim ráno zmerat.
@butterfly333 aha, lebo vyzeraju podobne 🙂
@butterfly333 ja som tieto ružové mala pozitívne týždeň ,ale úplne že silné, čo je kravina 😀 tieto LH mi ukazuju v pohode ako aj lauritka dala testy. No ťažko povedať na základe čoho dr.urcil ovu,je možné že bola ale aj že ešte len bude . A pozor. Ovu test nie je tehu test,že silnie postupne. Ovu test môže byť pozitivny zo dňa na deň 🙂
@butterfly333 Ahoj.Ja som mala vzdy ovu tak v 9DC.Potom som si dala dalsi cyklus clostil a ovu sa mi posunula.Pozit.ovu test som mala v 14DC...a to si nemala pozit.ani ovu test?
@butterfly333 tak predpokladam, ze tak ako si spominala, do kosa isli zelene ovulacne, z anglickeho Shanghaia 🙂 🙂 🙂 babnky, po 7 rokoch deklaracie importu z vam garantujem, 98% EU tovaru je Cina aj zelene aj cierne aj ruzove, pre automobilky isli tiez nemecke suciastky, z P.R.C. 😉 Len ich nemci balili priamo v pristave do svojich obalov.. Take made in germany .. A v ziadnom pripade cina nie je bez kvality.. keby sme vsetci pracovali ako cinania, tiez by sme boli ekonomicka velmoc, su to ti najuzasnejsi ludia a obchodni partneri akych poznam..
@korytnacka81 podla mojej skusenosti ukazuju tie tvoje takmer identicky s tymi lauritkynymi. Robila som paralelne s obnma jeden mesiac.😀
@kakatulik xièxie 谢谢 🙂 🙂 🙂
@monika1791 pozit ovu test som ešte nemala kedže ovu mávam na 15-16Dc
@korytnacka81 presne ako píšeš moja,a robím v automobilke na kvalite tak viem svoje, 😀
@kakatulik tak baby dnes ráno som si merala BT a 36,6 takže ovu nebola neviem snád bude,
@korytnacka1981 ešte sa mi zatial nikdy nestalo žeby BT po ovu nestupla tak asi ešte len bude.
@lauritka
@butterfly333 jeeeej, parada 🙂
@korytnacka1981 no neviem či paráda dufam že ovu bude

@rybkaa myslíš? Som už z tych testou na nervy. Teraz som robila o 20h a sa mi nejak rozpil. A ked gyn povedal že ovu už vraj bola no kedy? Vždy ju mavam tak 15-16Dc dnes som 16dc. No brala som clostil od 5-9dc mohlo mi to posunut ovu skor?