Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@nefertitka mne nikdy nemeska...max. mam z 28 dni 29 dni....takze neviem co to moze byt....ani som nic nebrala co by to mohlo ovplyvnit a este som sa nadajala cervenym vinkom aby to spustilo....tak neviem co si mam mysliet....este dam asi tomu do piatka cas a podla toho uvidim... a potom uz rovno mozem ist asi k lekarovi, lebo to bude skoro 10 dni meskat...
@lusipe ja ta obdivujem, ze to vydrzis sa netestnut 😉
@nefertitka vies ako ma to skrie a co prezivam?...ale viac sa bojim, ze budem testovat a mozno to je len prechladnutie...i ked som nemala kde....ale radsej som opatrna.....
@lusipe neviem si ani predstavit, to by som nedokazala...🙂
@nefertitka vies, ja mam ist teraz na IVF....mam uz doma aj lieky....to by bol obrovsky zazrak.... 😉 preto sa tak bojim a som opatrna....ale ak to nevyjde, tak o mesiac s IVF...ci myslis, ze to uz je dlhe meskanie?
@lusipe tak ked vravis, ze ti takto nezvyknu meskat, tak je uz dlhe...nam sa mala takto nedarila, uz sme boli tiez objednani na IVF a zrazu sa podarila z jedneho sexu, ktory sme praktikovali aj tak iba preto, ze vonku lialo, v telke nic 😝 ...som neverila
tak sme tam zavolali, ze sme tehotni 😉
@nefertitka jezis tak snad pojdem v tvojich kolajach..... 🙂.....to by sme ani od radosti neprezili obaja....tolko sme chceli a teraz len tak bum...no uvidime co boh chce... 😉
@lusipe moze sa to fakt stat, teda mozno sa uz stalo;) ja som dlho neverila;)moc vam drzim palce, aby to tak bolo 😉
@nefertitka si velmki zlata....ved aj ja vam.... 🙂...to by sme boli uplne rovnako 🙂....
@lusipe ved to, dufam, ze to obom nam vyjde...ja sa stale bojim velmi...mam taky zly pocit, akoby to nemalo vyjst
@nefertitka no rychlo pozitivne myslenie nasadit...a teskaj sa....i ked viem ze si opatrna...ale zajtra ides k lekarovi....a mozno uz babatko uvidi, nie?...ci kedy je to mozne uz vidiet?
@lusipe este nie, az niekedy v 6tt vraj aj to len mozno...
uz to zacina byt take hnedo- ruzove
@lauritka ahoj prosim mozem toto povazovat uz za pozitivne?zeby som sa dockala?
@lusipe teraz druhy mesiac, no predtym som mala kyret...
ahoj, ako je mozne ze tam mas dve ciarky aj 13 aj na 20 dc?
@seraa toho 13 teho este kukok chybalo ale dnes uz su obe silne🙂)
@seraa este nebol pozitivny takze testuj dalej🙂
@lusipe tak spinenie pokracuje, uz je ten hlien taky viac krvavy, raz taky, raz iba troska hnedy...urobila som si test a ciarocka je oproti vcerajsiemu rannemu silnejsia...teda teraz pred chvilou som si ho robila...
tak keby sa nieco zle dialo, ciraka by asi nesilnela, ci?
@nefertitka jasne,je to bezne spinenie na zaciatku tehu...neboj sa....ked silnie tak je dobre....len pekne chod zajtra k lekarovi...urcite ti povie co a ako...
@lusipe esteze aspon ty mi pises take pozitivne veci🙂
@lusipe nebude to dobre, teraz som mala uz krv na papieri
@nefertitka zlatko,pockaj este chvilku,mozno je to fakt normalne ked test je pozitivny....uvidis do rana....velmi myslim na teba....drzim palceky a verim ze to bude dobre....ja zase nemam ziadne priznaky....ale bude ako bude...
@lusipe dakujem 😵
@nefertitka ahoj sledujem Vás tu tak na pol oka...a strááášne ti držím palce a neboj, veď toľko žien malo normálne mrchu prvý mesiac a majú krásne zdravé dieťatko...viem že sa bojíš - každá sa bojíme na začiatku tehu, ale ako ti radí lusipe - nestresuj, oddychuj a dobre že si si dala ten duphaston. Ja si pamätám, že v tehu som ho brala 2x denne až do 4 mesiaca. A ak máš doma aj acsorutin aj ten si kľudne môžeš dať 1x denne...
Ja stále čakám na pozitívny ovu test dnes som 15DC a ovu test sneho biely...tak sa hádam dočkám.
Zajtra ráno napíš čo a ako... držkaj sa.. 😉

@lusipe a zvykne ti to meskavat?lebo to vyzera naozaj nadejne 😀