Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik ale ved 20mm na 16dc nieje malý
@butterfly333 práve ma prekvapuje,že tvrdil ze bola,aj keď tam videl dominantný folikul
@lauritka ved aj mne to nejak nedalo no čo už hlavne že ovu bola.
@butterfly333 no ved nie je maly,ale podla neho je ovu na 14 standardne u kazdej,tak podla toho asi maly bol...ved v tom je ten paradox...ze to takto ohodnotil. 🙄
@butterfly333 by som ho chcela vidiet,co by povedal,keby prides k nemu tehotna a povies mu,ze to je z toho foliku pan dr. co sa mal vstrebat :- D
@denidi topkaaa 🙂 vstrebany folikul 😀
@korytnacka1981 jj 🙂
@denidi tak to by bol iný gooool
@korytnacka1981
@butterfly333 ...lenze on by ta urcite presviedcal,ze to je z toho,co on kvalifikoval ako prasknuty.
@korytnacka1981 podľa tohto je úplne jasné, komu bol komentár o testoch zadarmo adresovaný a že za malú propagandu sa patrí poďakovať 😀 Alebo úplatok? 😀
"butterfly333 @korytnacka81 najlepšie su tie darované s láskou že moja emoticon emoticon emoticon verím že ked ich použijem ukážu mi hned tehu // "
@rybkaa to nebol uplatok ale bonus k velkej objednávke ovu testou.Neviem čo je na tom zlé,a nechápem prečo tu na seba utočite koho ovu testy su kvalitnejšie ked všetky čo ich tu predávate su z číny,a su jednaké.Tak tu na korytnačku neutočte.
@butterfly333 nie, je to v poriadku, prečo nie? tiež to robím. A nikto na nikoho neútočí, keď kudusko napísala o mne a lauritke, hneď do nej korytnačka rypla že najlepšie testy sú zadarmo, pritom aj ona posiela zadarmo - ako vravíš ako bonus. Skade berie tú istotu, že kudusko ich mala zadarmo? Niekedy si treba len dať pozor na vyjadrenia a bude to ok. Mne je úplne jedno, kto tu čo predáva, či to je z číny alebo z marsu, keď sú zákazníčky spokojné, nie je čo riešiť. A ver, že to nie je žiadny ťažký biznis 😉
@rybkaa tak preco to komentujes, ked sama robis to iste? Preco ma mate stale, slušne povedane, " v puse " ? Kazdy druhy den ma mas v puse, mna alebo moje vyrobky.. Ani nebudem vypisovat nicky kociek, ktore dostali k objednavke nieco zadarmo, ci dalsi testik, ci nieco ine.. a stale budu dostavat 🙂
@korytnacka1981 pekný deň aj tebe 😀
a ešte niečo - teba v "puse" nemám ani náhodou 🙂
ja tomu nechapem, naco sem chodia zeny ,co len rypat pridu? kazdy den su tu hadky za dake kraviny
Baby a teraz radte... Dnes som 32DC vcera mala prist ms. 😒 Ovulka asi nebola lebo kazdy den skace teplota inak a dnes rano ze 36.9co je u mna poovulacna... To aky budem mat cyklus ked bola az po 30dnoch??? Priznaky nemam ziadne.nic neboli nic nove sa nedeje...tak uz asi len cakat kedy ms dorazi a skusat znovu. 😉 😉
Baby, ked som 7dpo a robila som si ivulacny test a je negativny tak je to jasny znak toho, ze nie som tehu alebo to nie je ukazatel?
@lauritkatesty aha, no lebo vacsinou co su tu tehotne baby a dali test aj 9,10dpo tak mali natehu slabu ciarku a na ovu mega. No tak som zvedava.
@dejna20 nie je to pravidlo.. zalezo aj kedy sa uhniezdi oplodnene vajko a a z potom sa zacne vylucovat hcg.. a poznam pripady, co mali pozitivny ovulacny az neskor, ked na tehu uz boli viditelne palice 😝
neviem to vysvetlit preco.. ale radsje testuj tehotenskymi ... lebo ovulačny vie aj namotat a stmavne aj pred mrchou, uz sa mi to stalo. 😅 nebol sic euplne pozitiv, ale tvaril sa ze bude este tmavnut.
@lauritkatesty praveze tonto cyklus uplne onicom ani hlien som asi nemala a ta teplota ozaj zaujimava ze. 😀 tak ved budem dalej merat a uvidime... Ale na 32den je to asi dost neskoro to co budem mat cyklus 45dnovy 😒 😒 no ved dakujem zatial a ozvem sa zase neskor. Ms som praveze od leta po liekoch mala vzdy kratsiu. Najprv 40dnovu potom 36 a posledny cyklus po 30dnoch tak uvidime

@korytnacka1981 som myslela že sa v tom vyzná no nechápem čo tam videl ked povedal že ovu bola.A ja som sa ho pýtala že čo ten folik 20mm a on že to sa vstrebe 😀 😀 😀 😀 😀