Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@1lulu1988 ano moze sa stat, ze sice vyjde ovulačny pozitivny, ale folikul nepraskne, ale to su skor ojedinele pripady. a je tu kopec bab, co testovali ovu testikmi a otehotneli 😉
baby a pozivali ste niektora tie ovulacne testy s DMky ? ako ste snimi boli spokojne?
@moncici67 tak ja mam zelene a su fajn ak by si chcela 😉
@moncici67 a tieto si neskusala ? https://www.drmax.sk/woman-secret-right-time-ov... nevies ake su?
@lauritkatesty dakujem lauritka mam teraz od korytnacky uvidim ake budu tie 🙂 ale myslim ze urcite lepsie ako tie z DM 😀
@moncici67 takze postarka sa polepsila 🙂 pochvalila si ju dufam 😉
ok...
@korytnacka1981 postarku mi nespominaj 😀 o 11tej som pozerala schranku a nic tam nebolo a kedze som do 19tej v praci nechcela som riskovat ze sa nedosuchce tak som pre istotu kupila aj v lekarni ale vecer som ich uz nasla v schranke cim sa ti chcem podakovat za rychle dodanie 😉 nasa postarka je ako duch 😀 tak skusim dnes test od teba a uvidime 🙂 porazi ma ak som ovu prepasla
@moncici67 umreeem 😀. Nedosuchce" 😀 😀 😀
@dejna20 z dm su menej ruzove myslim

babulky aku znacku ovulacnych testov by ste odporucili ktore sa vam zdaju take najkvalitnejsie? ete som netestovala tento mesiac chcem vyskusat aj ja je to spolahlive ? nemoze sa stat je vyde tets pozitivny aj ked vskutocnosti ovulka ani neprebehla alebo teda je dany cyklus anouvulacny ? podarilo sa vam pomocou ovulacnych testouv otehotniet rychlejsie? Dakujem za odpovedet 😉