Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@1lulu1988 ano moze sa stat, ze sice vyjde ovulačny pozitivny, ale folikul nepraskne, ale to su skor ojedinele pripady. a je tu kopec bab, co testovali ovu testikmi a otehotneli 😉
baby a pozivali ste niektora tie ovulacne testy s DMky ? ako ste snimi boli spokojne?
@moncici67 a tieto si neskusala ? https://www.drmax.sk/woman-secret-right-time-ov... nevies ake su?
@lauritkatesty dakujem lauritka mam teraz od korytnacky uvidim ake budu tie 🙂 ale myslim ze urcite lepsie ako tie z DM 😀
@korytnacka1981 postarku mi nespominaj 😀 o 11tej som pozerala schranku a nic tam nebolo a kedze som do 19tej v praci nechcela som riskovat ze sa nedosuchce tak som pre istotu kupila aj v lekarni ale vecer som ich uz nasla v schranke cim sa ti chcem podakovat za rychle dodanie 😉 nasa postarka je ako duch 😀 tak skusim dnes test od teba a uvidime 🙂 porazi ma ak som ovu prepasla

babulky aku znacku ovulacnych testov by ste odporucili ktore sa vam zdaju take najkvalitnejsie? ete som netestovala tento mesiac chcem vyskusat aj ja je to spolahlive ? nemoze sa stat je vyde tets pozitivny aj ked vskutocnosti ovulka ani neprebehla alebo teda je dany cyklus anouvulacny ? podarilo sa vam pomocou ovulacnych testouv otehotniet rychlejsie? Dakujem za odpovedet 😉