icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

michhaela
15. jan 2016

Dievčatá krásne moje ono dnes este cítim ľavý vajecnik ako jemne picha to bude ešte len rast folikul?Či sa spustilo vajíčko?Alebo netusime kedy je ovu však? 🙂 len približne? :-P

janulka_1
15. jan 2016

@michhaela koľký deň cyklu si?

kakatulik
15. jan 2016

@michhaela testy nerobis,ze?....to moze byt pred po,ale ja ovulacny proces 😀

janulka_1
15. jan 2016

@kakatulik všetko dokopy 😀

michhaela
15. jan 2016

@janulka_1 Dnes mám 1DC 😀 ale sexik bol včera dnes radšej nič a môj ani doma nebude hehe 😀 nech je aj pauza chvíľku...

@kakatulik myslela som si že asi všetko dokopy hehe no sak uvidíme bud sa zadari alebo nie 😀 už som si zvykla že po každé dojde mrcha vítam ju vždy stamprlikom že "počúvaj ma ty potvora nemáš byt nahodou na dovolenke 9mesiacov kľudne choď aj na hawai 😀 😀 😀"

michhaela
15. jan 2016

@janulka_1 omg ze 1DC som 12DC zabudla som pripisat "2" 🙂

kakatulik
15. jan 2016

@michhaela sak som sa zlakla ze co toto,aj ked ja napr.citim vajecniky plus minus cely cyklus....aj cez ms. 🙂
...ja zas poharom ceveneho ju vitam....

butterfly333
15. jan 2016

@michhaela ty nestraš nás tu 😀 😀 😀 😀

michhaela
15. jan 2016

@kakatulik Sak prave ja väčšinou cítim pichanie vaječníkov a zrazu o par dni cítim maternicu ako keby som už mala dostat mrchu a a aj potom dorazí 🙂 ja si uz do tehu testu vážne dokreslim siiilnu ciarku a budu dve kontrolná vždy bola ta nesklame nikdy a chvíľku sa budem tešiť 😀 ale nie srandujem 😀

janulka_1
15. jan 2016

@michhaela to ma nejak zmiatlo, že 1DC a ty že dnes sexík, akože nič proti ale vtedy by sme si všetky mali nechať oddýchnuť svoje telá. Ja mrchu zápijam výnom alebo tiež štamprdlom, ako kedy. Ale cez mrchu mi chutí sladké červené víno 😀

michhaela
15. jan 2016

@janulka_1 Preto som rýchlo vám písala že som sa sekla xi aj mna to vykolajilo že ja som jaka tapa že aj tu "2" nedám hehehe....😀 a teraz zase cakat ten deň kramov že či dorazí nedorazi vtedy sme nervózne...😀 ja to "nedokážem že nemyslí na to "

janulka_1
15. jan 2016

@michhaela to sa ľahko povie ale ťažko "robí"

vajicko0210
15. jan 2016

@michhaela ježiš presne,to máš pravdu ani ja to neviem. Som 9 dpo a by som najradšej utekala robit test bo mrcha vychadza za 8 dni ,dúfam že nepríde,a uz sa neviem prestat na to myslieť a začínam byť nervózna... boa,je to fakt vše na nervy.... ☹

janulka_1
15. jan 2016

@vajicko0210 až za 8 dní máš dostať mrchu a dnes si 9DPO? To vždy máš takú dlhú fázu?

michhaela
15. jan 2016

@vajicko0210 Na to sme tu mi babulky čo pozname ake je to celé čo sa nám nedarí...Ale ver raz sa to "MUSÍ KAŽDEJ Z NAS SNAŽILIEK PODARIT ! ! !" Musíme každá vyčkať na meskajucu mrchu...Viem že teraz si nedockava ale treba vydržať a myslieť pozitívne...Ja tento mesiac nič nemeriam a len raz som spravila ovu test v 8DC a bol už pozitívny...Ale teraz necháme tak sexik je vtedy keď je chuť aaaa zase ted cítim lave vajco jak "picha" 🙂

vajicko0210
15. jan 2016

@janulka_1 Ja to podla kalendára v tel. Mám tam stále nastavený najdlhší cyklus 36 dňový. Tak mi píše ze za 8 dni a buď som 8 alebo 9 dpo. Neviem presne kedy bola ovulka 🙂 tak podla boa pravdy,by som mala dostať mrchu cca za 5-6 dni ak dobre rátam. Ale nechavam to tak a ak nepríde na ten 8 co píše tel,viem ze sa na 100 percent konečne zadarilo 🙂 🙂 🙂

dejna20
15. jan 2016

No ja som dnes 8-9dpo neviem to presne urcit a mam na papiery daky ruzovocerveny vytok. Nieco na styl spinenia, takze asi zajtra dojde mrcha ako ju tu pekne volate 😁 hmm ale to by znacilo, ze mi hapruje lutealna faza a mam malo progesteronu. Cuva. Neviete nejaky prirodny prostriedok na zvysenie progesteronu? Vo februari idem gynovi tak sa s nim asi dohodnem nech mi odsleduje ovulaciu a mozno poriesim aj endokrinologa, aj ked sa snazime kratko mam pocit, ze to neni so mnou ok a mam podozrenie aj na pco.

kakatulik
15. jan 2016

@dejna20 ...to by ale mohlo byt aj uhnezdovanie...haa 😀

vajicko0210
15. jan 2016

@michhaela veľmi dúfam a každej to prajem... nech prídu vytúžené // 🙂 inak mna brucho a vajíčka bolia stále. Pred mrcho,cez nu, po nej keď ide ovulka,keď je ovulka aj po nej. Proste stále,uz som s toho na sisku 🙂 🙂 🙂

vajicko0210
15. jan 2016

@dejna20 ty puk,ja dám ruku do ohňa a želám si to ze to je uhniezdovanie a ty budes tehu 🙂 🙂 🙂

michhaela
15. jan 2016

@dejna20
@kakatulik Presne tak môže to byť uhniezdovanie budem drzat palce 😉

dejna20
15. jan 2016

@kakatulik neviem, na uhniezdovanie trocha moc cervene. Mne mrcha vzdy nabieha tak, ze jeden den alebo len pol dna spinim a potom krvacanie. Pravda ale je, ze to spinenie je viac hnede. Neviem fakt. Ale necitim sa tehotno 😂😂😂 pri prvom som uz pred testom vedela ze bude pozitivny.

dejna20
15. jan 2016

@vajicko0210
@michhaela
Dakujem dievcata, snad. Ved coskoro uvidim. 😀 a ak budem tak snad ma nenechate v stichu a budete aj vy 😂

vajicko0210
15. jan 2016

@michhaela
@kakatulik inak baby... mne sa zdá ze skoro kazda tehulka ,keď sa jej uhniezduje ma výtok... nezda sa vam? 🙂

vajicko0210
15. jan 2016

@dejna20 tak to teda nenecháme 🙂 a inak ja som tak isto dpo a tiež žiadne príznaky okrem stáleho pobolievania brucha a vajíčka 🙂 žiadne spinenie a nič... Takže ja tento mesiac asi zase nič ☹

butterfly333
15. jan 2016

@vajicko0210 aky je ten vytok?

vajicko0210
15. jan 2016

Že krvavý ako uhniezdovanie myslím. Väčšinou každá tehulka napislal ze mala spinenie. 🙂
@butterfly333

kakatulik
15. jan 2016

@vajicko0210 to nemusi byt u kazdej...si myslim...

salmas
15. jan 2016

@butterfly333 Tie kvapky by sa mali brať buď pol hoďku pred jedlom alebo až 2 hodiny po jedle. Asi to má súvis so vstrebaním, neviem, ale váčšinou bylinných tinktúr sa berie takto. Ja som užívala 3 druhy kvapiek na endo 3x denne a mala som čo robiť ,aby som to dodržala 😉 a do toho ešte ovu testy a 2 hodiny nepiť, no katastrofa

vajicko0210
15. jan 2016

@kakatulik však viem že nemusí,ale hovorím že väčšinou keď tu čítam vies? 🙂