Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@janulka_1 Dnes mám 1DC 😀 ale sexik bol včera dnes radšej nič a môj ani doma nebude hehe 😀 nech je aj pauza chvíľku...
@kakatulik myslela som si že asi všetko dokopy hehe no sak uvidíme bud sa zadari alebo nie 😀 už som si zvykla že po každé dojde mrcha vítam ju vždy stamprlikom že "počúvaj ma ty potvora nemáš byt nahodou na dovolenke 9mesiacov kľudne choď aj na hawai 😀 😀 😀"
@michhaela ty nestraš nás tu 😀 😀 😀 😀
@kakatulik Sak prave ja väčšinou cítim pichanie vaječníkov a zrazu o par dni cítim maternicu ako keby som už mala dostat mrchu a a aj potom dorazí 🙂 ja si uz do tehu testu vážne dokreslim siiilnu ciarku a budu dve kontrolná vždy bola ta nesklame nikdy a chvíľku sa budem tešiť 😀 ale nie srandujem 😀
@michhaela ježiš presne,to máš pravdu ani ja to neviem. Som 9 dpo a by som najradšej utekala robit test bo mrcha vychadza za 8 dni ,dúfam že nepríde,a uz sa neviem prestat na to myslieť a začínam byť nervózna... boa,je to fakt vše na nervy.... ☹
@vajicko0210 až za 8 dní máš dostať mrchu a dnes si 9DPO? To vždy máš takú dlhú fázu?
@vajicko0210 Na to sme tu mi babulky čo pozname ake je to celé čo sa nám nedarí...Ale ver raz sa to "MUSÍ KAŽDEJ Z NAS SNAŽILIEK PODARIT ! ! !" Musíme každá vyčkať na meskajucu mrchu...Viem že teraz si nedockava ale treba vydržať a myslieť pozitívne...Ja tento mesiac nič nemeriam a len raz som spravila ovu test v 8DC a bol už pozitívny...Ale teraz necháme tak sexik je vtedy keď je chuť aaaa zase ted cítim lave vajco jak "picha" 🙂
@janulka_1 Ja to podla kalendára v tel. Mám tam stále nastavený najdlhší cyklus 36 dňový. Tak mi píše ze za 8 dni a buď som 8 alebo 9 dpo. Neviem presne kedy bola ovulka 🙂 tak podla boa pravdy,by som mala dostať mrchu cca za 5-6 dni ak dobre rátam. Ale nechavam to tak a ak nepríde na ten 8 co píše tel,viem ze sa na 100 percent konečne zadarilo 🙂 🙂 🙂
No ja som dnes 8-9dpo neviem to presne urcit a mam na papiery daky ruzovocerveny vytok. Nieco na styl spinenia, takze asi zajtra dojde mrcha ako ju tu pekne volate 😁 hmm ale to by znacilo, ze mi hapruje lutealna faza a mam malo progesteronu. Cuva. Neviete nejaky prirodny prostriedok na zvysenie progesteronu? Vo februari idem gynovi tak sa s nim asi dohodnem nech mi odsleduje ovulaciu a mozno poriesim aj endokrinologa, aj ked sa snazime kratko mam pocit, ze to neni so mnou ok a mam podozrenie aj na pco.
@michhaela veľmi dúfam a každej to prajem... nech prídu vytúžené // 🙂 inak mna brucho a vajíčka bolia stále. Pred mrcho,cez nu, po nej keď ide ovulka,keď je ovulka aj po nej. Proste stále,uz som s toho na sisku 🙂 🙂 🙂
@dejna20 ty puk,ja dám ruku do ohňa a želám si to ze to je uhniezdovanie a ty budes tehu 🙂 🙂 🙂
@kakatulik neviem, na uhniezdovanie trocha moc cervene. Mne mrcha vzdy nabieha tak, ze jeden den alebo len pol dna spinim a potom krvacanie. Pravda ale je, ze to spinenie je viac hnede. Neviem fakt. Ale necitim sa tehotno 😂😂😂 pri prvom som uz pred testom vedela ze bude pozitivny.
@vajicko0210
@michhaela
Dakujem dievcata, snad. Ved coskoro uvidim. 😀 a ak budem tak snad ma nenechate v stichu a budete aj vy 😂
@dejna20 tak to teda nenecháme 🙂 a inak ja som tak isto dpo a tiež žiadne príznaky okrem stáleho pobolievania brucha a vajíčka 🙂 žiadne spinenie a nič... Takže ja tento mesiac asi zase nič ☹
@vajicko0210 aky je ten vytok?
Že krvavý ako uhniezdovanie myslím. Väčšinou každá tehulka napislal ze mala spinenie. 🙂
@butterfly333
@vajicko0210 to nemusi byt u kazdej...si myslim...
@butterfly333 Tie kvapky by sa mali brať buď pol hoďku pred jedlom alebo až 2 hodiny po jedle. Asi to má súvis so vstrebaním, neviem, ale váčšinou bylinných tinktúr sa berie takto. Ja som užívala 3 druhy kvapiek na endo 3x denne a mala som čo robiť ,aby som to dodržala 😉 a do toho ešte ovu testy a 2 hodiny nepiť, no katastrofa
@kakatulik však viem že nemusí,ale hovorím že väčšinou keď tu čítam vies? 🙂

Dievčatá krásne moje ono dnes este cítim ľavý vajecnik ako jemne picha to bude ešte len rast folikul?Či sa spustilo vajíčko?Alebo netusime kedy je ovu však? 🙂 len približne? :-P