icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

korytnacka1981
17. jan 2016

@dejna20 odpadavam z teba 🙂

dejna20
17. jan 2016

@lauritka to je stary. Nevyhodeny 😂 tam isto som hodila aj to pepino a je tiez zeleny, tak ze idem ho vyhodit a tot sa mi tam zamotal

michhaela
17. jan 2016

@dejna20 to si skusila starý ovu test?

dejna20
17. jan 2016

@michhaela nie to som mala stary nevyhodeny ovu test. Len mala som to tam kde aj ten tehu negativny a oba su zelene. No blondina co ti poviem 😂

michhaela
17. jan 2016

@dejna20 Stoho si nič nerob už nám tu hrabe všetkým čo sa snazime ved to k tomu patrí 😀 No ako sa cítiš? Mna ide školiť choroba a dnes mam najvyššiu pravdepodobne ovulku podla kalkulácie z netu tak čoskoro sa vrhnem na milého 😀 a ked nebude chcieť tak ostava mi len znásilniť 😀 😀 😀

dejna20
17. jan 2016

@michhaela no dnes nic ani spinenie ani kramoidne stavy. Myslim ze v utorok pridu ako aj mali. Ja som bola takto chora cez ovu posedne 3 mes. Alebo ktpec tak ani coromoro nebolo.

jaruska18
17. jan 2016

Ahojte 🙂 myslela som ze uz vcera bol max pozitivny a teraz bude uz len blednut..no teraz pol hodinu dozadu som robila a zda sa mi silnejsia ciarka..co poviete? Kedy bude ovulka? Kedy sa snazit? @lauritka tak od zajtra nemam ratat dpo? 🙂

kakatulik
17. jan 2016

@jaruska18 noo,veruze ten dnesny je najsampozitivny,ale to iba zndmena,ze ovulka pride najblizsej dobe 12-48 hodin. Ja by som povedala ze pozajtra mozes ratat 1DPO,alebo az pozajtra. Keby si merala BT,tak by to bolo presnejsie.

jaruska18
17. jan 2016

@kakatulik no nemeram..2 roky u mna ovulacia vobec nebola a ani ma to nenapadlo zacat tento cyklus.. 🙂

lauritkatesty
17. jan 2016

@jaruska18 tak ty prekvapuješ dievča 😝 , tak ako pise katulik, rataj potom od utorka. 😝
ja som tiez cakala ze zblednes. neviem preco su u teba taketo vykyvy LH-, je mozne , ze su tam dva folikuly a teraz praskne aj ten druhy 🙂 ale to len tak spekulujem, aby neboli dvojky 😅

kakatulik
17. jan 2016

@jaruska18 som zas sprostosti napisala....myslim,ze 1DPO mozes ratat pozajtra....u mna bol mega pozit.testik vcera na obed a dnes cele doobedie citim vajecnik a testik o malicko bledsi,cize si myslim,ze ovulka prebieha u mna dnes....cize necelych 24 hod po posit.testiku...uvidime co na to zajtra teplota,aj ked ta u mna tupa rel.pomaly...

jaruska18
17. jan 2016

@lauritkatesty uz vcera vecer ked som robila tak sa mi zdal bledsii.tak hovorim ze teraz uz bude bledy a suup ciarka silnejsia 🙂 od vcera ma pobolieva podbrusko nie silno no citim ho. Tak sko pri ms 🙂 mozu byt pozitivne ovu testy aj z niecoho ineho ako ovulky? Ani nesranduj s dvojickami 🙂 aj ked priatelovi surodenci su dvojicky 🙂

lululka22
17. jan 2016

Baby je rozdiel merat teplotu v ustat a tam dole??? Mne to dnes robilo rozdiel az 4stupne... Dole mam 37 a v ustatch len 36.6..meravala som v ustach a posledne 4dni meram aj dole a tam je vzdy vyzsia.. Ms stale neprisla 😀 zajtra asi skusim uz test ze ci daco ci co. Dnes som 36DC posledna ms bola 13december.

lauritkatesty
17. jan 2016

@jaruska18 no jedine ak by si mala pco.. vtedy moze vyjst aj viackrat za cyklus pozitivny.

jaruska18
17. jan 2016

@kakatulik aj ja som ratala ze uz bude prebiehat a asi nic z toho na dnes 🙂 no o program na najblizsie 3 vecere mame postarane 🙂)

lauritkatesty
17. jan 2016

@lululka22 ano v ustach je vacisnou nizsia teplota

jaruska18
17. jan 2016

@lauritkatesty no pco o tom neviem ci mam..nebolo mi to povedane. No robim kazdy mesiac testy a nikdy pozitivny nebol. Teraz som schudla 30 kg tak mozno ze sa ovula vratila 🙂

lauritkatesty
17. jan 2016

@jaruska18 drzim palce. 🙂 skoda ze nemerias BT, este by to bolo dobre potvrdit co fakt prebehla.

jaruska18
17. jan 2016

@lauritkatesty ked mna to ani nenapadlo. Nikdy podla testov ovu nebola..ledva nejaka ciarka na nich bola..a uz teraz to je zbytocne zacat..a este jedna otazocka 🙂 mam predpisany duphaston od 16 dc..mam ho normalne na 16ty den zacat brat.rano a vecer 🙂

lauritkatesty
17. jan 2016

@jaruska18 nie- staci az po pozitivnom teste od 1 dpo

jaruska18
17. jan 2016

@lauritkatesty okii 🙂 nebude to vadit ze?

lauritkatesty
17. jan 2016

@jaruska18 nema preco 😉 a zbytocne ho brat pred ovulkou

jaruska18
17. jan 2016

@lauritkatesty to ano.. ved do 5 dni hadam uz prebehne 🙂

vajicko0210
17. jan 2016

@dejna20 Takže? Teraz som zmätená 🙂 🙂 🙂 co tom bol za test? 🙂 a spinenie ustupilo? Tak to je fajn... a teraz si ako na tom? 🙂 mna stále boli brucho,aj bradavky pobolievaju... tak vyzerá ze mne prídu ☹

butterfly333
17. jan 2016

@vajicko0210 a ked máš take príznaky nemože to byt tehu?

jaruska18
17. jan 2016

@kakatulik
@lauritkatesty no tak bol na obed asi ten vrchol. Test uz bledne. To znamena co? Viem ze vela krat to tu bolo rozoberane no nikdy som to tak nestudovala 🙂 v utorok bude 1 dpo? 🙂 dakujem vam baby 🙂

kakatulik
17. jan 2016

@jaruska18 to znamena,ze bude ovulka najneskor do pozajtra...rana asi tak priblhzne. Cize mozes urcite ratat pozajtra 1DC. A podla tunajsieho zaruceneho receptu sexik dnes v noci a pozajtra rano.😀

kakatulik
17. jan 2016

@jaruska18 nie1DC,ale 1DPO.

dejna20
17. jan 2016

@vajicko0210 tak co mas moze byt aj priznak tehu a aj nemusi. To je to, ze rozoznat sa to neda. Treba len cakat.
Moj tehu test rano bol negativny. Ale isla som ho vyhodit a miesto toho som nasla nejaky stary ovu test tiez zeleny ako bol tehu a zazmatkovala som. 😂

dejna20
17. jan 2016

@vajicko0210 a ja priznaky nemam ziadne ani spinenie uz neni ani kramy. Ale podlamna dojdu v utorok tak ako maju.