Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kchan ok tak dnes večer,malo by to stacit 😉😉😉😉😉
@sara34valentina no dúfam, ďakujem 😊 snáď tá ovulka prebehne, lebo ten testik zo včera večera sa mi nezdá príliš pozitívny 😮 ale zas keď dnes už je znova slabší.. Ja neviem, som z toho zmagorena a to testujem len prvý mesiac 🙏😁
ani este nie,ja sa iba velmi dlho chystaaaam a potom to dopadne tak,ako tento mesiac,ze prave cez to plodne obdobie nie sme spolu,lebo robime naopak,ale uz to beriem s humorom 🙂
@vajicko0210 od 1-14dc cyklu, ovulaciu by ovplyvnit nemala ale moze sposobit ztahy maternice preto sa v 2 casti cyklu nepije
@butterfly333 cauko a ty ako si dopadla? Klky mas dc?
@dejna20 Idem zajtra kupit dnes uz kašlem na to 🙂
@vajicko0210 jasne mne pride az zajtra alchemilka uz som 4dc berem tu soju. Teda mrsina sa rozbehla u teba ? 😕
@kchan
@kakatulik dievcence,ste ma teraz potesili,tak aj moj je skorpion a tiez chce skorpona,nejak extra znamenia neriesime tiez,ale strasne rada by som mu v tomto vyhovela,najlepsie na tom je,ze keby sa nam to teraz koncom januara na moje narodky podari splodit,tak sa narodi zhruba na mm narodky 🙂 jaaj keby sa nam to vsetkym uz teraz splnilooo
Holky neviete poradit ked budem merat teplotu skor ako inokedy bude nizsia ci vysoka ako obvikle. ???Idem zajtra mimo mesto a skor ako obvikle tak, ze s cim mam ratat. Meriam uz len tak nahodou lebo ms stale v nedohladne ,zajtra budem 40DC tak nech viam co cakat.
@lululka22 o kolko skor budes merat? Lebo rata sa tak, ze kazda hodina je posun o plus/minus 0,1 stupna. Takze ak ides merat skor, za kazdu hodinu odrataj 0,1 😉

@roselyn ja ked som zacala brat euthyrox, tak sa mi pretocila MS s ovulaciou, hned v prvy mesiac miesto ovulacie menzes a miesto menzesu ovulacia... ja si robim uz dva roky ovulacne testy a vzdy boli velmi pozitivne, teda ta kontrolna ciarka az isla oci vyocit (vtedy sme sa ale este nesnazili o babo) a teraz ledva ledva sa farbou priblizuje k testovacej ciarke, potom zoslabne takze ovulacia asi neni a uz 4 mesiace sa nedari, takze neviem co si o tom mysliet ale skor si myslim, ze ked sa da organizmus hormonalne do poriadku bude to OK, neviem..tiez mam z toho strach ale nie som prva ani posledna co uziva Euthyrox a praveze vela lekarov ho na otehotnenie odporuca (teda skor na udrzanie plodu)....