icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

angela5
20. jan 2016

@roselyn ja ked som zacala brat euthyrox, tak sa mi pretocila MS s ovulaciou, hned v prvy mesiac miesto ovulacie menzes a miesto menzesu ovulacia... ja si robim uz dva roky ovulacne testy a vzdy boli velmi pozitivne, teda ta kontrolna ciarka az isla oci vyocit (vtedy sme sa ale este nesnazili o babo) a teraz ledva ledva sa farbou priblizuje k testovacej ciarke, potom zoslabne takze ovulacia asi neni a uz 4 mesiace sa nedari, takze neviem co si o tom mysliet ale skor si myslim, ze ked sa da organizmus hormonalne do poriadku bude to OK, neviem..tiez mam z toho strach ale nie som prva ani posledna co uziva Euthyrox a praveze vela lekarov ho na otehotnenie odporuca (teda skor na udrzanie plodu)....

sara34valentina
20. jan 2016

@kchan ok tak dnes večer,malo by to stacit 😉😉😉😉😉

kchan
20. jan 2016

@sara34valentina no dúfam, ďakujem 😊 snáď tá ovulka prebehne, lebo ten testik zo včera večera sa mi nezdá príliš pozitívny 😮 ale zas keď dnes už je znova slabší.. Ja neviem, som z toho zmagorena a to testujem len prvý mesiac 🙏😁

kakatulik
20. jan 2016

@kchan zmagerena si,lebo testujes este iba prva mesiac...postupne si zvyknes a budes sa vediet orientovat. 🙂

angela5
20. jan 2016

@kchan este nie je pozitivny. Bude to pomaly stupat, a az ked budes mat tu kontrolnu ciarku (nizsie) rovnako silnu alebo silnejsiu ako tu vrchnu tak bude pozitivny...

roselyn
20. jan 2016

@angela5 hmmm to som nevedela o euthyroxe. A ake ovulacne testy pouzivas? A kedy po mku zacinas?
Ja som ziadne nepouzivala este, preto sa pytam. Dakujem za odpoved. :D

kchan
20. jan 2016

@kakatulik najradšej by som bola keby som si nemusela zvykať a podarilo by sa hneď 😀 ale to asi každá z nás by chcela...

kakatulik
20. jan 2016

@kchan tak to by bola ta nalepsia alternativa 🙂

kchan
20. jan 2016

@kakatulik 😄 a ty už sa dlho snažíš?

kakatulik
20. jan 2016

ani este nie,ja sa iba velmi dlho chystaaaam a potom to dopadne tak,ako tento mesiac,ze prave cez to plodne obdobie nie sme spolu,lebo robime naopak,ale uz to beriem s humorom 🙂

angela5
20. jan 2016

@roselyn pouzivam tieto:

angela5
20. jan 2016

@kakatulik myslim ze ich tu aj niekto posiela..tusim Lauritka skus jej napisat, urcite ju tu niekde najdes v diskusii

kakatulik
20. jan 2016

@angela5 asi to malo byt pre@roseyn,ale to nevadi 🙂 ...ano lauritkatesty ich predava 🙂

angela5
20. jan 2016

@kakatulik ano malo, prepac 😀

dejna20
20. jan 2016

@vajicko0210 od 1-14dc cyklu, ovulaciu by ovplyvnit nemala ale moze sposobit ztahy maternice preto sa v 2 casti cyklu nepije

dejna20
20. jan 2016

@butterfly333 cauko a ty ako si dopadla? Klky mas dc?

kchan
20. jan 2016

@kakatulik ani my sme sa nejako že na vážno nesnažili, no priateľ by veeeeľmi chcel škorpiónika malého (mužské ego nepusti- chce aby mimi bolo po ňom 😜) takže pre mňa je najideálnejši mesiac práve január-februar

vajicko0210
20. jan 2016

@dejna20 Idem zajtra kupit dnes uz kašlem na to 🙂

dejna20
20. jan 2016

@vajicko0210 jasne mne pride az zajtra alchemilka uz som 4dc berem tu soju. Teda mrsina sa rozbehla u teba ? 😕

kakatulik
20. jan 2016

@kchan jojoooj,moj je tiez skorpio a to by asi ani on nechcel,ale my to s tymi znameniami az tak velmi vazne neberieme. 🙂

kchan
20. jan 2016

@kakatulik no za to ten môj je sám sebou tuším aj posadnutý 😂😂

dudenka
20. jan 2016

@lululka22 jaj, tak uvidime. Myslim ze ked sa ti teplota drzi hore, to by malo byt dobre. 🙂

denidi
20. jan 2016

@kchan
@kakatulik dievcence,ste ma teraz potesili,tak aj moj je skorpion a tiez chce skorpona,nejak extra znamenia neriesime tiez,ale strasne rada by som mu v tomto vyhovela,najlepsie na tom je,ze keby sa nam to teraz koncom januara na moje narodky podari splodit,tak sa narodi zhruba na mm narodky 🙂 jaaj keby sa nam to vsetkym uz teraz splnilooo

kakatulik
20. jan 2016

@denidi nooo to by bolo fakt fajn,ked si to tak velmi zelaaaa,no tak potom nic ine nezostava,len to na tie narodky poriesit 😉

lululka22
20. jan 2016

Holky neviete poradit ked budem merat teplotu skor ako inokedy bude nizsia ci vysoka ako obvikle. ???Idem zajtra mimo mesto a skor ako obvikle tak, ze s cim mam ratat. Meriam uz len tak nahodou lebo ms stale v nedohladne ,zajtra budem 40DC tak nech viam co cakat.

kchan
20. jan 2016

@denidi jeeeej tak nejsom v tomto sama 😊 môj bude mať v októbri aj okrúhle 30narodeniny tak by si prial malého škorpiónika na narodky 😊 duuufam že sa nám to všetkým podariiiii 👍👍👍

kakatulik
20. jan 2016

@lululka22 skor bude nizzsia

lululka22
20. jan 2016

@kakatulik dakujem za radu 😉

denidi
20. jan 2016

@kakatulik no ono vlastne je uplne jedno,ake znamenie by to bolo,len nech to uz pride 🙂 len by male so mnou oslavovalo splodeniny a s mm narodeniny 😀

senselinka
20. jan 2016

@lululka22 o kolko skor budes merat? Lebo rata sa tak, ze kazda hodina je posun o plus/minus 0,1 stupna. Takze ak ides merat skor, za kazdu hodinu odrataj 0,1 😉