Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@denidi a cim vsetkym si sa zasobila?...ja ten Inosotol,kys.ten metfolin9kys.listova),mam est aj femibion taky nejaky novy s vitamínom D3 som objavila,ale to nebudem vsetko naraz(na striedacku),alchemilku mam uz doma normalne vzdy,mam este aj pupalkova olej ten si davam uz aj teraz obcas,maca,ale stale dumam nad tou fytosojou,len to nechcem pokaslat ked normalne ovulujem.
@kakatulik ale toho máš to všetko užívaš naraz?Ja mam femibion aj kys.listovú alchcemilku.to mi stačí uvidím ak ms príde zasa začnem clostil.
@butterfly333 nie nieeee vsetko neuzivam,vlastne iba k.listovu,macu a chlorelu teraz.Ak alchemilku som vysadila,vraj treba mesiac pauzu.
Ja chcem spravit najskôr taky mensi detox.Teraz mam chlorelu a dam aj to Aloe vera a potom pridam nieco z toho co som napisala,ale urcite nie vsetko 😉
@butterfly333 ja zatial takto, brucho mi ide urvat uz dva dni, takze nadeje su uz oplakane... Ale aj ja som nas objednala s mm do CAR na konzultaciu a v utorok sa chystam k pani Anke Kopacovej do Vrboveho, skvelej bylinkarke a liecitelke 😵
@senselinka no tak potom daj vediet ako si u bylinkarky dopadla.....ja so sa tam tiez chystala,ale nevybrala este.....treba sa objednat?
@senselinka aj ja som o nej citala a moc ma to k nej taha,tak som zvedava,potom napis,co a ako,objednava sa tam telefonicky? A ako dlho ste cakali?
@senselinka kukni,co som vsetko popisala vysie prosim ta,keby to vsetko nasadim,myslis,ze to nieje moc? Doteraz som skusala tak pomenej,tak nie som si ista
@denidi
@kakatulik v utorok k nej ideme s jednou babou (ak nahodou cez vikend nezistim, ze uz som tehotna... hahahaaa, for 😀 ) K nej sa neobjednava, berie,ako kto pride, pracuje v utorky a stvrtky od 15-17:00 a za svoju pracu nechce nic. Ale...vymena energii musi byt 😉 Takze ja jej dam urcite peniazky a chcem jej s malou namalovat obrazok 😵
@senselinka ale za tie bylinky predsa nieco brat musi ci?
@denidi ja ti poviem, co vsetko beriem a preco a zvaz si, co a ako...
Caje:
zihlavovy na cistenie krvi, vzdy vypijem jedno balenie a potom pauza
alchemilku do ovulky
caj na zlte teliesko, to uz vies, ten zas od ovulky do MS
Povinne lieky od hematologicky:
anopyrin na riedenie krvi
kyselinu listovu na predpis
Pyridoxin (vit B6) na spravnu krvotvorbu
Mnou naordinovane:
Maca na plodnost
Inositol na rast vajicok
Spirulina+vit E+selen+ jod+vit C ( to je kombinacia, jod je pri snazeni velmi dolezity, ja pouzivam morsku a himalajsku sol a tie neobsahuju jod, cim velmi ukracujem telo, treba ho doplnat)
Zinok
Tie posledne dve su podobna kombinacia ako zinkosel, ale vyslo to takto lacnejsie a je tam aj ta spirulina a jod...
Snad sa z toho vysomaris 😊😘
@senselinka ale grafik mas peknucky🙂
@kakatulik nic, ona si vsetko pestuje sama, pripadne ti povie, ze si mas kupit to a to... Ale ona ozaj nechce nic 😉
@senselinka prečo jej jód veľmi dôležitý pri snažení? Ja tiež používam len himalájsku ružovú soľ
@denidi dakujem,zlatik... Ale test bol dnes zrely na gulovacku 😀
Nevadi, ved je este skoro, viem... Len ma matie ta silna bolest v podbrusku. Kto si pocka, ten sa docka, tak cakam 😵
Can z malinika som brala pred porodom, msl ho priblizit/rozbehnut. Takze asi sposobuje ztahy maternice. Tak v druhej casti cyklu by som ho asi nepila.
@janulka_1 ovplyvnuje cinnost stitnej zlazy, tym padom hladinu hormonov a vsetko sa uz nabaluje... Nehovoriac o nedostatku jodu v tehotenstve
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@senselinka dakujem za tipy 🙂 bolo to napisane velmi zrozumitelne 😉 ja davam zinkosel mm,takze je dobry aj pre zeny ?
@denidi urcite ano 😉
@senselinka graf maš zatial krasny 😉
@lauritkatesty to ja mam vzdy... Ale dakujem, ako vitazny by vyzeral super 😵

@butterfly333 a dakujem dufam,ze bude vsetko oki 🙂 a ty ver a uvidis,ze mozno sa vam zadarilo