Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kikaaa1982 ty,ale mne sa tie vecerne tiez zdaju dost pozitivne.
@kakatulik test ciarka je slabsia
@kikaaa1982 ten o desiatej bol uplne pozitivny, otestuj este zajtra v rovnakom case. ak bude slabsi, dnes je vrchol LH a teda ovulacia by mala dorazit do 48 hodin
@kikaaa1982 to je ok nie? ved staci jeden pozitivny 🙂 a ten bol o 10tej
@kikaaa1982 taj je slabsia,ale velmi minimalne.Niektore babay maju taketo testy aj dva dni.
@denidi je to ok, len po polrocnych anovulacnych cykloch, nemozem tomu uverit a hlavne nechapem preco tak skoro????
@lauritka tie testy su od teba 🙂 len nechapem, preco iny test neukaze pozitivny vysledok? A moze byt take nieco, ze o 10:00 poz a o 2 hodiny nie?
@kikaaa1982 ved to je super,tes sa 🙂 a ak sa snazite o babatko,tak prave prichadza spravny cas 😉
@kikaaa1982 merias si aj bt?
@denidi nie, nemeriam. A my sme malu vcera, dnes je v praci a zajtra este staci, ci uz bude neskoro?
@kikaaa1982 inak s tymi co tam mas jeden ten ruzovy tie lauritkyne porovnavat nemozes....raz som si ich z nudze kupila a tiez uplne blede, pokym den ored tym bol iny uz dost tmavy.....ber to tak,ze dnes bol vrchol a sup na plodenie 🙂
Zajtra nebude neskoro,akurat sa strafis do ovulky.
@kikaaa1982 suhlasim s kakatulik,zajtra to bude super,tak nech sa zadari 😀
@kikaaa1982 rado sa stalo,nech sa len zadari 😉
Baby ovu testy o kolkej robite? O 14je to ok?
Baby, nejaku mam divnu teplotu a neviem sa z toho vysomarit. Dnes som 7DC, meriam teplotu 3den a dnes znova 36,7, vcera to iste, predvcerom 37,8, to su moje poovulacne teploty, pred ovulaciou mavam tak 36,4-36,6max. Naposledy som mala ovulku 9DC, takze by som cakala, ze teraz budem mat teplotu uplne dolu. Neviete preco ju mam tak vysoko?
@kakatulik meriam dolu, pravidelne, vzdy v rovnakom case, chora nie som, ani nic podobne, uz som rozmyslala nad vsetkymi moznymi variantami, ale nic ma nenapada. Menzes som mala normalny, ja mam tak 2 dni silnejsi, 1 den slaby a nic. Jedine co je ine, ze som zacala zasa pravidelne cvicit a mam celkom svalovicu posledne 4 dni, ale to sa mi nezda ako dovod. A tiez ma napadlo, ci nie som tehotna, to by bola ta najlepsia varianta 🙂 ale nemyslim, kedze som mala normalny ms.

@miska_hryzka ani,neviem ci to mam nazvat pichanie,ale ja vajecniky citim plus-minus cely cyklus. 🙂