Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@leelloo ...tak potom asi teplomer sa pokazil 😀 😀 😀
@senselinka fakt zo svalovice?...to som este neodpozorovala,ale skusim nejaku vyprodukovat a uvidim...zaujimavy postreh.🙂
@kakatulik to ma vobec nenapadlo 🙂 🙂
@sanselinka to je jedine, co to moze vysvetlovat, uvidim ako sa to bude dalej vyvijat 🙂
@kikaaa1982 Áno vrchol sa nemusí držať celý deň,hold sú to tiež dobre testiky 😉
@senselinka
@kakatulik ja som raz mala rano teplotu 37,8 len z toho, ze som vecer vracala, strasne zle mi bolo z nejakeho jedla... Bola to zmena pre telo a sup, teplota hore. Nemala som virozu ani nic, lebo okrem toho, ze som sa vygrcala z podoby a bola som mega slaba mi na druhy den nic nebolo 😝
@leelloo teba som chcela vysdie oznacit 😀
Babi v nedeľu 17.1 strašne ma bolelo brucho urobila som si ovu test a boli strašne dve červene ale ☹ keď ze som si robila v 18:45 a prišla nám návšteva tak sme nemohli hneď na to ísť ďalší tes pozdejse som urobila 23:50 a uš bola slabé dve a hneď sme šli nato myslíte že sa zadari ☹
Ahojte takze ja dnes 41DC . tehu test v pondelok bol este negat. A teplota dnes rano klesla na 36,7 tak uvidime co prinesie vikend. Cize buducotyzdnove narodky sa oslavuju asi z ms ako z pozit.testom. Nevadi !! uvidime a ideme dalej a uz skusim aj ja tie ovul testy.
@sanselinka to uz mozem mat tu teplotu hore fakt zo vsetkeho 🙂 pocitam, ze o 2-3 dni by mohla byt ovulka, tak som sama zvedava ako to bude pokracovat 🙂
@leelloo moze, teplotu ti moze veru ovplyvnit vselico... Kazda fyzicka zmena vplyva na bazalnu teplotu, veru sa to nezda 😉
babule,tak okrem toho,ze som bola vcera na krv na hp,tak som dnes rano sla k svojej obvodacke a vysvetlila som jej,ze sa nam nedari a kedze ona je naozaj suprova (skoda,ze neni gynekologycka) no a kedze to bolo rano,hned mi vzala ktv,na vsetko,co mohla a vypisala ziadanku k endokrinologicke,dalsiu na sono celej brusnej dutiny,vraj ma celu presonduje,nech vieme,ze sme z jej hladiska v poriadku,no proste zlata 😀 a ked som uz bola taka nazhavena,hned som objednala mojho na psm,ale kedze ho objednali az na maj,nedalo mi to a volala som do ferticent a bum bac,tam ideme teraz vo stvrtok,len na vstupny pohovor,kde mojmu urobia spm a mne vezmu krv a urobia usg,no tak som zvedava,drzte nam potom palceky,nech sa to uz po tolkych rokoch niekam posunie 😕 🙂 takze takto som sa dnes odhodlala

@leelloo z tej svalovice kludne mozes mat vyssiu teplotu, pred ovu by mala trosku klesnut, len svedomito meraj, urcite ovulku zaznamenas, mozno aj poovulacne budes mat vyysie nez zvycajne 😉