icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lusipe
4. okt 2013

@seraa tak to sme na tom rovnako....ale ved snad to raz pride....mooc vam drzim palce...

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe ale este stale mozes byt teraz tehotna...ten test je uplne biely?nechaoem ako to mohli zmiznut...brucho sem tam boli, sem tam nie, ale tiez som v strese, ale inom ako ty...citim palenie odspodu,takze streptokok sa asi vratil, neviem ci to nevadi v tehu....spinenie je slabucke, ale stale je...ale musim povedat a zaklopat si ze menej..prsia zas bolia menej, aj to mi robi stres...plus sa stale bojim, ci mohli tie atb nieco zle sposobit, aj ked viacero ludi vratane teba mi povedalo, ze sa bat nemusim, plus tato viroza...Dr. vravela, ze obycajna viroza nevadi, ale na nete som citala, ze aj obycajna viroza v tehu moze hocico sposobit...

seraa
4. okt 2013

@lusipe

aj aj vam
a jasne ze pride 🙂

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka on bol najskor snehobiely...tak som volala muzovi po minute a ked som po par sekundach pozrela na neho...bola hruba ciara a normalne sme sa obaja rozplakali od stastia....a po 3 sekundach zmizla uplne...nechapem...moja, ty sa neboj, prsia nebolia kazdu zenu...mna neboleli celu tehu predtym....a ako som ti pisala, lekarka povedala, ze tak skoro ti urcite neuskodili, lebo si nebola prepojena s babatkom...tak si to pekne uzivaj.... 😉 inak vcera sme pozerali s muzom vecer kocik, strasne chcel...a hartan VIP taky kockovany hnedy ako Burberry...no uzasny 🙂

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe ak sa ta ciara objavila, tak tehotna si, nemohla zmiznut, musel byt test kazovy! pamatas, ked som tu pisala a stresovala, ze som si spravila mamatest a ze tam nevidim takmer ziadnu ciarku napriek tomu, ze testy predtym z predosleho dna mi ciarky ukazali?A bol to tiez Mamatest....tak som bezala kupit dalsi a tam uz ta ciarka zas bola

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka zlatko, kiez by si mala pravdu...uvidim do pondelka, teraz to necham tam...dam si doma vanu a odpociniem si...a vecer pojdeme na Jobsa do kina...ale si strasne mila...velmi si vazim tvoje povzbudive slova....urcite dam vediet, ako sa to vyvija... 😉

nefertitka
4. okt 2013

a na tom kazovom teste som musela pozerat div ze nie lupou pod priamym svetlom a skoro nic som tam nevidela, skor som si iba domyslala, ze vidim

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe tak uvidis o par dni....ale toto by uz co bolo, zena, kt. sa boji urobit si tehu test zrovna natrafi na kazovy...to uz je aka hratka osusu...ale radsej teda tak, ako vobec;)

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka hej pamatam si....ale u teba to bolo na prvu supu...u nas sa snazime dlho, to by bol skor zazrak...a u mna nie su zazraky...vsetko tvrdo vydrete....len tak mi nic nepada 🙂....

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka to mas pravdu....asi ma boh skusa....nedari sa 2 roky, potom chceme ist na IVF....ovu prvkrat v zivote 21 den....potom meska 6 dni...neurobim testy lebo ja bojim....a ked sa konecne rozhodnem...tak sa zjavi a odide....no ciste psycho....to sa moze len mne stat 🙂🙂

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe ale prvy krat ste mali na prvu supu a my na prvy krat straaaane dlho a nic...a potom po 4 rokoch sa stal zazrak, ja este dnes niekedy ked sa zadivam na malu, tak neverim, ze ju mam 😝 ..fakt...bolo to vtedy 4.maja cez vikend a jediny raz za mesiac...ja som bola v hroznom soku...test som si robila az ked som zacala krvacat, ale stale ma boleli prsia...to mi bolo divne...a to bolo nidacne krvacanie a nie menzes ako som si vtedy myslela...aj to po jednom dni preslo...takze nam sa stal zazrak, preco by sa nemohol vam?

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe to je normal na poviedku minimalne;)

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka tak vidis, aj pri malinkej si krvacala a mas ju doma...nebojkaj sa teraz....vsetko bude ako pri nej....proste tvoje telo tak reaguje.... 🙂....napisem potom roman 🙂.....a kludne tam daj tvoje skusenosti s mojim pribehom, ako si bola pritomna 🙂

nefertitka
4. okt 2013

apre toto vsetko aj pre vsetky tie potraty sa mi tazko teraz veri tomu, ze by to vyslo....to, ze som otehotnela, este neznamena vsetko...
pred malou sa nam tiez 2 roky nedarilo a ked sa zadarilo, potratila som, potom to neslo dalsi rok, zas potrat, potom zas dlha doba a az potom vysla🙂

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe tak potom nieco napiseme spolu 😀

mirka251
4. okt 2013

@ceresnicka10 iba tento mesiac som zacala,ale som prekvapena ako rychlo sa mi od tych bolesti ulavilo,predtym som bola cely mesiac na tabletkach od bolesti 😉

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe bradavky ti nezhnedli troska?mne ano, to by tiez mohol byt znak...teda cele dvorce

ceresnicka10
4. okt 2013

@mirka251 hm tak to je este kratko tak daj tomu este cas....aspon ze bolesti ustupili🙂ja som dnes citila vajecniky teraz akoby sa mi ulavilo tak hadam uz mi ovu lrebehla www.fertilityfriend.com/home/3ab8ae/ uz len cakat ci stupnem..

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka tak to nemuslim...i ked si ich tak nepozorujem.... 😉 ale bolia ma stale....

mirka251
4. okt 2013

@ceresnicka10 mne dnes stupla na 36,8,ale zatial to do grafu nedam,lebo sme aj vcera nieco popili,tak neviem ci to nebolo z toho 😀 ale aj ja som to mala vcera tak,ze ani sadnut som si nemohla,a vecer uz nic tak myslim,ze u mna prebehla vcera,moze byt ,ze aj u teba,ked bolesti polavili 😉 tak si uz len drzme palce na vysledok 😉

orionka1
4. okt 2013

@lusipe ahoj mojaa , ja ako citam , co poses , ja si muslim, ze ten test bol invalid , pretestuj znovaaa 😉

lusipe
4. okt 2013

@orionka1 ahoj moja, veru ciste pycho...ale necham to este cez vikend a potom sa uvidi....chcem si ho uzit trosku...mame celkom program, tak mi utecie...a ty sa mas ako?....

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe
@orionka1 ja uz asi chytim porazku z toho stresu, co mam...chvilu sa vytesujem, ze vytok uz nie je, 3 krat idem na zachod a nic a potom stvrty znovu a tak dokola...a brucho boli:(

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka ja ta uplne chapem...toto je na psychiatriu....jaj ako bolo dobre otehotniet ked som to ani nechcela 🙂....neboj, spinenie je ok....a HCG mas super....mne je zase na vracanie, chce sa mi spat, hlava sa mi toci....nechapem...

lusipe
4. okt 2013

@seraa si mila, velmi pekne dakujem.

seraa
4. okt 2013

baby tak ako? ide ovulka ci nie lebo dnes som 17 ci 18 dokonca dc to sa mi nikdy nestalo takto neskoro

seraa
4. okt 2013

tu je foto

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe vidis, mne neni na zvracanie...to ma tiez desi...minule mi bolo tak zle stale...
vyzera to tak, ze mozno naozaj si tehotna...ale tak nechcem zakriknut...

lusipe
4. okt 2013

@seraa podla mna ti to pekne tmavne....aj ja som mala tento cyklus az 21 den....a tiez nikdy predtym....asi je nieco vo vzduchu...podla mna ti bude tmavnut este. 😉

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka ale ved nemusi ti bzt na vracanie.... 😉 a ty tehotna si...ved to mas z krvi potvrdene...tak pekne nepochybuj a uzivaj si 😉 ....no ja ti neviem...uvidime co bude do utorka...