icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

seraa
4. okt 2013

@lusipe

ano?
no vidis
mozno tym pocasim alebo cosi fakt.. ved vsetko vplyva na vsetko

seraa
4. okt 2013

@nefertitka

co som si tu zatial vsimla je ze komu jee sle je to len pms a tym co nie je su tehotne 😀
este ti nemoze byt zle, to by si musela mat strasne vysoke HGc v krvy a na to ej zavcasu
ale su aj take co im je hned zle to ej rpavda ale malo

nefertitka
4. okt 2013

@seraa ved to, mozno to pride, hcg mam iba 416🙂...nieze by som po tom tuzila, ale takto mam pocit, ze ani nie som tehotna, alebo ze sa nieco zle deje...no ked mam takto stresovat 9 mesiacov, tak neviem 😝 ..

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe nepochybujem, ze som, len co bude dalej:P

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka v juni sa ti narodi babatko 😉

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe no termin vychadza na 10.6., muz je 9.6., tak mozno budu mat spolu sviatok🙂 Len aby to nebolo v maji, aj malu som o mesiac skor porodila

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka no vidis, a je krasna zdrava 😉 ....a bude to mat muz k narodeninam...a mozno syna 😉

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe bodaj by si mala pravdu...nic tu ine nerobim dookola, len stresujem, co?

bmagdalena
4. okt 2013

jigk 😀

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka v pohode, to je normalne...ale je pravda, ze uz by si si mala uzivat 🙂....stres ti znici to pekne 😉

kukadielko
5. okt 2013

Ahojte babenky, takze mrsina dnes rano dorazila. Do poslednej chvile som este dufala...
Tak ma caka dalsi mesiac ovu testov... Vam vsetkym drzim palce!

lusipe
5. okt 2013

@kukadielko ahoj, aj mna dnes rano dorazila, ziadne zazraky sa nekonaju....my uz zajtra zacina pichat pred soft ivf.....ale poviem ti ze sa mi ulavilo lebo to bolo psycho takto neistota 😒

kukadielko
5. okt 2013

@lusipe to vazne? Tak si minimalne mesiec zase pockame. Drz sa moja... Ale vsetko je asi tak, ako ma byt. Je to osud a ten nezmenime. Urobme si nejaku radost, nech mame krajsi den. Nemysli na to...

lusipe
5. okt 2013

@kukadielko presne tak to beriem 😉 ....aj si dnes urobim nejaku radost...nieco si pekne kupim 😉

nefertitka
5. okt 2013

@lusipe
@kukadielko tak predsa? 🙄 .... tak vam drzim palce nech to uz vyjde na tento krat;)akymkolvek sposobom...

u mna uz total naplno prepukla choroba...tak sa citim "uzasne"

seraa
5. okt 2013

@ceresnicka10
@lusipe

jej baby dnes ciarka silnejsia nez kontrolna cize ovu je na ceste
inak neviete co to znamena, ja som mala vacsinou vzdy 11,12, maax 13 dc ovu
a tieto tri mesiace sa posuva na 15 dc potom 16-17dc a teraz bude vlastne 19-20
z mojich 25-26 dnovych cyykloch sa stavaju 30 a viac

ceresnicka10
6. okt 2013

@seraa tak sup sup na snazenie.inac to neznamena nic. ovulka sa moze posuvat, hlavne ze bude🙂 a potom ta druha faza cyklu je dolezita aby bola v norme. ja ovu mavam tiez hocikedy🙂)tak drzim palce

mirka251
8. okt 2013

@lauritka ahoj lauri prosim ta kukni na tieto testy ci tam daco vidis a ak ano vsak je to rozpita farba 😀

mirka251
8. okt 2013

@lauritka a tu este jedna 😉

meya5
8. okt 2013

dobre rano baby chcela by som sa spytať či niekto pozna pesu29,lebo ma poslať peniaze a nema sa k činu,niekto kupoval odnej niečo?!poprosim vas ak niekto niečo vie tak dajte mi vedieť

lauritka
8. okt 2013

@mirka251 ejjha, no nieco sa tam crta ;)... vdrz do zajtra.. malo by to byt tak do 10 min ruzove.. vtedy uz to zacina byt nadejne ;)

@meya5 odomna kupovala testiky a vsetko prebehlo v najlepsom poriadku. 😕 ale uz sa tu viacere mamicky na nu stazovali, tak neviem.. posielali ste jej tovar vopred ci ?

mirka251
8. okt 2013

@lauritka hej ,lebo som iba 5 DPO zato sa mi to nezda,ten vrchny je vcera vecer a spodny dnes rano a v limite,ale neverim je to skoro,len som zo zvedavosti skusila,kedze duchujem kazdy mesiac ale zvyknem duchovat az od 7DPO,tak som chcela mat na porovnanie biely a co tam je zasa duch,takze zasa zahada 😀 som asi mimozemstan 😀 😀

magimary
8. okt 2013

@lauritka dá sa už tento testík považovať za pozitívny?
/ak nie, ale ovu je už asi aj tak na dosah, však?/

meya5
8. okt 2013

@lauritka šak to že peniaze som jej poslala a nie malo 320e za kočiar ktory dodnes nedošiel a peniaze tiež nie tak neviem čo mam robiť lebo je to viac ako mesiac

ceresnicka10
8. okt 2013

@magimary ahoj podla mna este mu trosku chyba..ale tak snazilkovat uz mozte🙂) 😉

magimary
8. okt 2013

@ceresnicka10 ďakujem za reakciu 🙂
my máme doma ešte malinkého cuckáčika (nedávno narodeného), tak my si práve počas ovulky dávame "pozor" 😅 😉 🙂

lauritka
8. okt 2013

@mirka251 juj tak to vydrz este par dni ;)
@magimary este mu kusok chyba 😉

lauritka
8. okt 2013

@meya5 jezis mariaaa 😨 😨 😨 😨 a to si dopredu taku sumu poslala ??? 😨

mirka251
8. okt 2013

@lauritka vsak ja som netestovala s tym zámerom,že tam niečo chcem ja som chcela aspon jeden biely test po tych mojich každomesačných duchoch a toto ma uplne že prekvapilo 😀 😀

baritus
9. okt 2013

@lauritka Ahoj. Idem ti ukázať niečo. Poprosím o názor. Včera som použila posledný hcg test od teba, bola tam jemne slabučičká čiarka, čo sa ani od fotiť nedalo. Dnes ráno som skúšala ďalší test. Som akurát 28 Dc a cyklus mávam 29-32 dc. tak čo ?????