Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina ďakujem 😉😉
@janulka_1 dnes v noci sa milujte myslim si , ze ovulka bude u teba skoro rano, takze mozno by ste stihli aj zajtra rano ale moja intuicia mi sepka ze dnes v noci 😀
@sara34valentina tak sa spoľahnem na teba, ďakujem za tvoje rady
@jaana47 ano, uz len kusok chyba 🙂
@korytnacka1981 dufam ze nam to vyjde, testy skusam prvy krat a vzhladom na to, ze bez tabletiek nemam ani menstruaciu a pravdepodobne ani ovulaciu, tak som stastna, 🙂 uz 2mesiace beriem E a inofolic, tak asi to zabralo...dufam ze bude uz len silniet 🙂 dakujem pekne
@miska_hryzka grafik mas krasny,ovulku spravne vyznacilo,teploty su hore,takze o ovulaciu by uz teraz nemalo ist,ked si dnes 11dpo,mozez pomaly skusit tt,mozno to vyslo 😀 ja sem tam tiez par dni pred ms pozorujem na sebe hlien,aky opisujes,ale potom pride ms,ale v tvojom pripade to naozaj moze skoncit uspesne 🙂
@kakatulik
@denidi
@sara34valentina
@lauritka teplota piatok 36,6; sobota-nedela-pondelok- 36,3 a dnes 36,6 ale celu noc som sa budila a prehadzovala, ako to ovplyvni teplotu? Ma este viac stupmut?
@michhaela
@butterfly333 ahojte baby, čo je s vami? ako sa máte?
@janulka_1dobre je,ze bt stupla,neviem presne,ci nepokjny spanok ovpyvnuje teplotu,ale asi trosku moze,no a myslim si,ze este stupne,po ovulke moze stupat teplota pozvolne,ak bude zajtra este vyssie,dnes mozes ratat 1dpo
@janulka_1 Ahoj ale sledujem vás tu aj čítam vás a čakám na mrchu ci príde nepríde 😀 ani neviem či niečo pocitujem ani kríže necítim ale už začínam byť nervna čiže cca piatok/sobota asi dorazí :'( a už som sa zmierila že asi tak skoro ani nepríde no čo už ušetrím "akože" antikoncepciu teda že ju nemusím brať a nič 😀
@janulka_1 ahoj ja stale nič 34Dc 14DPO dnes teplota klesla z 37,2 na 37,0 takže zajtra čakám ms.A ty??Keby mi clostil neposunul ovu som dnes 4DC.
@janulka_1 ano nepokojny spanok moze trosku dvihnut BT.. kedze mas urcitu telesnu aktivitu a telo nie je v pokoji. podla mna stupnes pozajtra tak poriadne 😝 ked bol vcera pozitivny.
@butterfly333 no wau pekne sa ti to posunulo. Dúfam, že ti zajtra mrška nedorazí a že nás potešíš radostnou správou. Ja by som mala byť dnes/zajtra 1DPO tak ja mám 2t čakania pred sebou

@janulka_1 Áno tak,môžte večer, zajtra ešte