icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
25. jan 2016

@janulka_1 Áno tak,môžte večer, zajtra ešte

kchan
25. jan 2016

@sara34valentina ďakujem 😉😉

sara34valentina
25. jan 2016

@janulka_1 dnes v noci sa milujte myslim si , ze ovulka bude u teba skoro rano, takze mozno by ste stihli aj zajtra rano ale moja intuicia mi sepka ze dnes v noci 😀

janulka_1
25. jan 2016

@sara34valentina tak sa spoľahnem na teba, ďakujem za tvoje rady

jaana47
25. jan 2016

ahojte baby, mohli by ste mi prosim zhodnotit test, myslim ze by som mala este pockat par dni??? dakujem za reakcie 😉

korytnacka1981
25. jan 2016

@jaana47 ano, uz len kusok chyba 🙂

jaana47
25. jan 2016

@korytnacka1981 dufam ze nam to vyjde, testy skusam prvy krat a vzhladom na to, ze bez tabletiek nemam ani menstruaciu a pravdepodobne ani ovulaciu, tak som stastna, 🙂 uz 2mesiace beriem E a inofolic, tak asi to zabralo...dufam ze bude uz len silniet 🙂 dakujem pekne

domi4nika
25. jan 2016

ahojte v den ovulacie je už čiarka slabšia ? lebo dnes mám na isto ovulku lebo ja to citim a urobila som si test a už vyšla taka slaba čiarka aj ked naživo vyzera trošku silnejšia ako na fotke ale aj tak je to negativne .. dakujem 🙂 som v tom začiatočnik tak dakujem za rady ... 😀

kakatulik
25. jan 2016

@janulka_1 no,ale ten dnesny mi pride este pozitivnejsi ako ten vcerajsi.Preto teplota este nestupa. Neostava vam nic ine ako plodit,plodit plodit.

kakatulik
25. jan 2016

@domi4nika ano,v den ovu je uz testik nepativny.

denidi
25. jan 2016

@miska_hryzka grafik mas krasny,ovulku spravne vyznacilo,teploty su hore,takze o ovulaciu by uz teraz nemalo ist,ked si dnes 11dpo,mozez pomaly skusit tt,mozno to vyslo 😀 ja sem tam tiez par dni pred ms pozorujem na sebe hlien,aky opisujes,ale potom pride ms,ale v tvojom pripade to naozaj moze skoncit uspesne 🙂

janulka_1
26. jan 2016

@kakatulik
@denidi
@sara34valentina
@lauritka teplota piatok 36,6; sobota-nedela-pondelok- 36,3 a dnes 36,6 ale celu noc som sa budila a prehadzovala, ako to ovplyvni teplotu? Ma este viac stupmut?

janulka_1
26. jan 2016

@michhaela
@butterfly333 ahojte baby, čo je s vami? ako sa máte?

denidi
26. jan 2016

@janulka_1dobre je,ze bt stupla,neviem presne,ci nepokjny spanok ovpyvnuje teplotu,ale asi trosku moze,no a myslim si,ze este stupne,po ovulke moze stupat teplota pozvolne,ak bude zajtra este vyssie,dnes mozes ratat 1dpo

janulka_1
26. jan 2016

@denidi normálne ma to potešilo keď ráno teplota bola o niečo vyššia ako dni pred tým. Večer ma strašne bolelo podbruško a dnes ráno uff. Teraz mám rátať 12-14 dní do neočakávanej mrchy? Resp kedy budem vedieť, že mi mešká?

denidi
26. jan 2016

@janulka_1 jj to potesi,ked stupa vieeem 🙂 a lf by mala byt ako pises,tych 12 az 14 dni,max asi 16 a ked potom ms nepride a teplota je stale vysoko je pravdepodobne,ze si tehulka

janulka_1
26. jan 2016

@denidi to bude asi najdlhšie 2t 😠

michhaela
26. jan 2016

@janulka_1 Ahoj ale sledujem vás tu aj čítam vás a čakám na mrchu ci príde nepríde 😀 ani neviem či niečo pocitujem ani kríže necítim ale už začínam byť nervna čiže cca piatok/sobota asi dorazí :'( a už som sa zmierila že asi tak skoro ani nepríde no čo už ušetrím "akože" antikoncepciu teda že ju nemusím brať a nič 😀

janulka_1
26. jan 2016

@michhaela a neskúšala si tehu test? A bt meriaš? Koľko si DPO?

michhaela
26. jan 2016

@janulka_1 tento cyklus nemeriam nič ani neviem koľkí som DPO bo mi minulý cyklus z toho sibalo mne ta BT nesedí skáče jak jojo a zbytočne som bola vytocena a nervozna...V nedeľu som skúšala tehu test je to moc skoro a aj tak iba jedna palicka :'(

janulka_1
26. jan 2016

@michhaela a z ranného si skúšala? A hneď si ho vyhodila či si si ho nechala? Niekedy zvyknú ukázať aj neskôr výsledok (čo tu pozerám po fórach)

michhaela
26. jan 2016

@janulka_1 bol moč už skoro po 18h nechala ho aj vyschnut a nič ale počkám na deň piatok a sobotu ked nepríde mrcha tak skúsim tehu test 🙂

janulka_1
26. jan 2016

@michhaela juuuj moc ti to prajem nech sa ti tam ukážu dve čiaročky

michhaela
26. jan 2016

@janulka_1 Joj si moc zlatunka ďakujem veľmi veľmi pekne že prajes ale bola by som happy keby sme všetky boli v tehu čo sme tu a navzájom sa podporujeme a radíme 😉

janulka_1
26. jan 2016

@michhaela nič sa neboj, všetky budeme raz tehulku 😉

kakatulik
26. jan 2016

@janulka_1 ahoj,ja si mysli,ze prehadzovanie sa v posteli by teplotu velmi ovplyvnit nemalo.A ak,tak len smerom hore nie dole.
Sprav dnes este testik a zajtra zmeraj znova. Mne BT tiez stuoa pomalsie asi tak 2-3 dni pokial sa nezastavi.

butterfly333
26. jan 2016

@janulka_1 ahoj ja stale nič 34Dc 14DPO dnes teplota klesla z 37,2 na 37,0 takže zajtra čakám ms.A ty??Keby mi clostil neposunul ovu som dnes 4DC.

janulka_1
26. jan 2016

@kakatulik každý chvíľku som sa budila, ale nevstala som z postele. Pred obedom by som si chcela ešte spraviť test a uvidím aký bude

lauritkatesty
26. jan 2016

@janulka_1 ano nepokojny spanok moze trosku dvihnut BT.. kedze mas urcitu telesnu aktivitu a telo nie je v pokoji. podla mna stupnes pozajtra tak poriadne 😝 ked bol vcera pozitivny.

janulka_1
26. jan 2016

@butterfly333 no wau pekne sa ti to posunulo. Dúfam, že ti zajtra mrška nedorazí a že nás potešíš radostnou správou. Ja by som mala byť dnes/zajtra 1DPO tak ja mám 2t čakania pred sebou