icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jaruska18
27. jan 2016

Baby 11 dc som mala pozitivny ovu test. Meram teplotu az od 13 dc. No ovu mi oznacilo az na 18 dc.
@lauritka
@kakatulik

kikulka25
27. jan 2016

@jaruska18 asi preto, ze merias az od 13. DC ti oznacilo ovu na 18. DC. FF ti lutealnu fazu oznaci, ked su 3 po sebe nasledujuce teploty aspon o 0,05 C vyssie ako 6 predchadzajucich nameranych teplot. To znamena, ze ak by si merala hned po menstruacii, nie az od 13.DC, tak by si s najvacsou pravdepodobnostou namerala 7.DC-12.DC nizssie teploty ako14.-21. DC a vtedy by ti ovu naznacilo skor. Takto sa da len tipovat. Kludne mohla byt ovu skor, ked aj ovu testy ukazali.

jaruska18
27. jan 2016

@kikulka25 dakujem. Ved to ze ovu testy boli pozitivne 10 a 11 dc aj ten tyzden potom ma dost bolelo podbrusko. Teraz uz iba sem tam citim take pichnutie.

kikulka25
27. jan 2016

@jaruska18 nie je za co. Ja zasa riesim, ze od 8. DC mam krcok vysoko, hlien na ovu, ale BT bezo zmeny a ovu testy negativne 😀 tak si mozem asi vybrat 😀 ale vacsinou verim BT a testom...

jaruska18
27. jan 2016

@kikulka25 myslim ze ovu testom a bt sa da verit najviac. Ja som mala krcok 11 dc dost vysoko a makky ale potom som ho viac uz neskusala sledovat :D ale hlien som nespozorovala. No uz 13 dc a dalej som mala uplne sucho. A teraz asi druhy den mam hlien taky biely husty no nie vela iba sem tam...ono je to strasne takto vsetko sledovat lebo nic nezapada dokopy :D

kikulka25
27. jan 2016

@jaruska18 tak ja ten krcok tiez casto nekotrolujem, bojim sa infekcie, aj ked hygienu dodrziavam, predsa uz je to tak ,,hlbsie v tele". No uvidim, ja mam dnes 14. DC, bezne mam ovu 18.-20. DC. Ale beriem 3. mesiac inofolik a zacala som pit alchemilku, tak dufam, ze by sa mohla ovu trosku urychlit a ked nie, tak hlavne aby prisla 😉

janulka_1
27. jan 2016

@kikulka25 aj ja som mala krčok dlho hore vysoko a až po nejakom týždni som mala pozitívny ovu test

janulka_1
27. jan 2016

@kakatulik
@lauritkatesty
@denidi baby nevadí ak mi klesla trošku teplota? Včera 36,6 a dnes 36,5

jaruska18
27. jan 2016

@kikulka25 neboj urcite pride. Lepsie neskor ako nikdy 🙂)) daj vediet potom ze kedy prisla 🙂

kikulka25
27. jan 2016

@janulka_1 dakujem za odpoved. Nemam velke skusenosti s testovanim krcka, trosku sa toho bojim 🙂 ...tak budem cakat na vazenu pani ovu 😀

denidi
27. jan 2016

dievcence,dnes som 8dc a moja bt je uz 8smy den 36,6,taka rovna ciara na grafe 🙂 to ste uz mali nektora? hm

janulka_1
27. jan 2016

@kikulka25 nezabudni si ho pozerať zhruba v tom istom čase, najlepšie je večer pri sprche keď si naozaj "čistá" (v drepe)

janulka_1
27. jan 2016

@denidi ja som mala tri dni rovnakú tak asi to je normálne, hoc treba sa spýtať skúsenejších ako je @lauritka

denidi
27. jan 2016

@janulka_1 jj,no tak zvlastne to vyzera na tom grafe,ale si je to mozne,ved uvidime

janulka_1
27. jan 2016

@denidi tak možno sme mali ustálenú tepltou, neviem či to tak môže byť a či to je vlastne možné

denidi
27. jan 2016

@janulka_1 myslim,ze zajtra uz bude hore,nase tela su jedna velka zahada 🙂

denidi
27. jan 2016

@janulka_1 myslela som teraz tvoju teplotu,ze zajtra uz bude vysie,niekedy to je fakt vsetko nevyspytatelne

janulka_1
27. jan 2016

@denidi dúfam, že mi tá moja teplota stúpne, keď nie tak odkladám teplomer lebo sa zbytočne len stresujem

lauritka
27. jan 2016

Áno môže byť rovnaká aj pár dni

lauritka
27. jan 2016

@jaruska18 Tak ako píše kitulka zrejme mu chýbajú teploty,prosím ta a ten zelený rámcek si ako za dala?

lauritka
27. jan 2016

Pozitívny oculacny sa dáva kliknutím na tests,a potom OPK +

kakatulik
27. jan 2016

@jaruska18 tam ti to zaznamewmalo ten jeden pokles,kt.sme my posudili ako uhninzdovanie a uz to po tom zvyseni ratalo takto.

kakatulik
27. jan 2016

@janulka_1 to je nic,to moze,ale tebe by uz mala stupat nie? Mozno bude az dnes ovu a stupne zajtra.

janulka_1
27. jan 2016

@kakatulik včera som už mala negatívny test tak neviem

jaruska18
27. jan 2016

@lauritka ja neviem ani ako som to tam dala..idem to opravit teda 🙂
@kakatulik a keby aj bol ten pokles uhniezdovanie tak tedt by uz mal ukazat nieco nie? 🙂

kakatulik
27. jan 2016

@janulka_1 ale to nevadi u niekoho to trva dlhsie,u niekoho kratsie. Bud rada,mate viac casu na plodenie.

jaruska18
27. jan 2016

@lauritka opravene 🙂)))

janulka_1
27. jan 2016

@kakatulik no včera a asi ani dnes nebude nič, hádam to spermijky vydržia

kakatulik
27. jan 2016

@jaruska18 to ja neviem ci bolo,to sme iba tak mudrovali ako vzdy a kazej stupa HCG inak. Niekomu ukaze ducha skoro,niekomu po meskani ms a niekomu este ani tam.

jaruska18
27. jan 2016

@kakatulik pokial nepride ms nic neni stratene 🙂