icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
9. okt 2013

@baritus myslim, ze si tehulka ;) 😵 😵

baritus
9. okt 2013

@lauritka ešte sa trošku bojím tešiť ale aj ja si myslím. Hoci nič ma nebolí len sem tam ako pred mrchou a troška prsia štípu ale aj to len minimálne. Žalúdok v poriadku zatiaľ 😝 . zajtra ráno spravím ešte jeden testík a to už ukážem aj mm.

magimary
9. okt 2013

@lauritka lauri, otázočka, večer som spravila ešte jeden ovutest a ten už bol úplne biely (resp. len s duchom) 😕
to by potom teoreticky mohlo znamenať, že ovu bola deň predtým a včerajší už bol "vyhasínajúci"? 😕
lenže teplota je stále dolu.
nechápem celkom 😕

lauritka
9. okt 2013

@magimary teploty ti moze stupnut az po dvoch dnom po pozitivonom...

magimary
9. okt 2013

@lauritka no, ale to by potom vychádzalo, že je dnes a dnes som ešte nižšie ako predošlé dni 😕

lauritka
9. okt 2013

@magimary tak sa pre istotu este posnazte ;) a zajtra by si mala stupnut

meya5
9. okt 2013

@lauritka tak si pytala aby prišli na učet,ja som jej verila lebo som nemala prečo a doklad mam že som jej peniaze poslala

lauritka
9. okt 2013

@meya5 no pri takej velkej sume by som sa veru bala verit.. to skor a dobierku potom. 😒

magimary
9. okt 2013

@lauritka OKI, len už by sa asi nemalo stať, že sa testík opäť zpozitívni, však?
(keďže večerný už bol negat.)?
jo, a my sa teraz nesnažíme 😉 , práve naopak 🙂
malý je ešte malý 😅

lauritka
9. okt 2013

@magimary no tak snad nie, to uz by bola potom nerovnovaha v hormonoch a nabeh na pc.. vtedy vychadzaju viackrat v cykle silne testy.

magimary
9. okt 2013

@lauritka ďaku! 😉

baritus
10. okt 2013

Dnešný testík 🙂

petraa85
10. okt 2013

Ahojte baby, som tu nová, práve som sa sem zaregistrovala, kamoška mi vás odporučila. O bábetko sa snažíme s manželom už asi dva roky. Bola som aj minulý rok v iscare na umelom oplodnení a nič. Mám problém v tom, že nedostávam menštruáciu, a preto sa mi nevytvárajú vajíčka ☹ Chodím stále od lekára k lekárovi, všetci len skúšajú, stále beriem rôzne lieky a už ma to nebaví. Hrozne priberám z tých všetkých hormónov a už sa ani necítim dobre... Dostávam sa do depresii, som zúfalá a neviem čo už mám robiť...

orionka1
10. okt 2013

@baritus Gratulujem 😀 😀 😀

mirka251
10. okt 2013

@baritus gratulujem 😉 pekna ciarocka

seraa
10. okt 2013

@petraa85
ahoj 🙂

vtaj 🙂
my sa tiez snazime uz vyse dvoch rokov, ja ovu mam a hormoni ok tak neviem tiez kde je problem
nebola som este na laparke ale sa tam ani nechystam moc 😖
este stale dufam ze to pojde
skusala si infolic vela bab to tu chvali , prave na ovu a alchemilka na menst

lauritka
10. okt 2013

@baritus gratulujeeeem 😵

lauritka
10. okt 2013

@petraa85 a co si brala ?? a na umele sa vam kolko vajicok podarilo ? ked ta nastimulovali ???

lauritka
10. okt 2013

@seraa manzel bol na spg ?? aj tam moze byt problem.

petraa85
10. okt 2013

@lauritka no keď som bola v centre tak som si pichala nejaké injekcie, ale už si moc nepametám ako sa volajú... prvý krát mi dali slabé dávky, tak to som nebola ani na odbere vajíčok a druhý krát ma zase predávkovali hormónmi, vybrali mi 11 vajíčok, ale museli mi ich zamraziť, nakoľko som bola v hyperstimulácii a keď mi ich potom začali odmrazovať, tak ledvaj z tých všetkých boli dve schopné na vloženie... teraz som dobrala trojmesačnú dávku antikoncepcie, aby mi aspoň neako vyvolali menštruáciu, ale dostala som len prvý mesiac... také mám nervy, nič na mňa nezaberá... ☹

viera84
10. okt 2013

@baritus gratulujem 🙂

viera84
10. okt 2013

@orionka1 ahoj, ako si na tom, stale v ocakavani? Ja som dnes 11 dpo, teplotka hore a stale cakam ako to tento .mesiac dopadne, kedze takychto mesiacov tu par bolo. 🙂

petraa85
10. okt 2013

@seraa ďakujem, jáááj toto je hrozné keď to tu čítam koľko ľudí má problémy s otehotnením... vieš čo, infolic som nebrala ale mylsím si, že niečo tomu podobné volá sa to nosifol, tak to som užívala, o alchemike nič neviem, ani som o tom nepočula...

seraa
10. okt 2013

@lauritka

je pravda ze este nebol ale uziva pre istotu vsetky tie vitamin co su na zlepsenie
a ak bolo cosi napravitelne sa napravilo a ak je to nenapravitelne nic nepomoze ☹
ak sa rozhodnem pre laparku poslem ho..

seraa
10. okt 2013

@petraa85

vlastne alchemilkovy caj je na maternciu asi skor.. uz ani neviem
ja stale verim ze sa podari 🙂

petraa85
10. okt 2013

@seraa ďakujem za radu, už som si to aj dala do googlu, čo je to zač a skúsim si ho kúpiť, radšej ako stále nejaké tabletky do seba dávať..

orionka1
10. okt 2013

@viera84 ja som dnes 23 Dc a 10 dni po ovule , dnes mi prisli tehu testiky tak som hned vyskusala a nic tam nebolo 😠 , tak som si bolo kupit tamponiky a objednala novu ovu testy 😀 zivot ide dalejj 😉

lauritka
10. okt 2013

@petraa85 a clostylbegyt ti nezabera na ovulku ??

viera84
10. okt 2013

@orionka1 ved uvidime este malicku nadej tento mesiac mame 🙂 v nedelu budeme uz mat asi jasno. Ja testnem ak mrcha nepride v sobotu vecer alebo v nedelu kedze som na navsteve u rodicov a tu nechcem. Ale dufam ze tie tampony pouzijeme najskor o rok ;) ale vto dufam kazdy mesiac