icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

adika84
31. jan 2016

caute baby myslite ze je normalne aby ms zacinnala dvojdnovym spinenim? alebo mam ist ku gynekologicke? dakujem za odpoved

petkovamiruska
31. jan 2016

@adika84 mne tak tiez obcas zacina...ale to odkedy som vysadila anti....uz cele roky sa mi to obcas deje

adika84
31. jan 2016

no mne sa to tiez takto zacina odkedy neberiem anti dva dni skoro nic a potom sa to spusti

senselinka
31. jan 2016

@petkovamiruska ked si zacala merat v ustach, meraj tak az do konca cyklu, lebo to budes mat uplne chaoticke a skreslene, dolu mozes mat a o 0,3-0,4 st.viac, co moze aplikacia brat ako zvysenu teplotu po ovulacii a vobec to nemusi byt pravda.
Proste v jednom cykle treba dodrzat tri zasady: meranie v tu istu hodinu, rovnakym teplomerom a na tom istom mieste, inak budu vysledky uplne skreslene

senselinka
31. jan 2016

@adika84 je to uplne bezne

petkovamiruska
31. jan 2016

@senselinka ja som si zaznacila tu teplotu z ust...odmerala som si len tak aj dolu...aby som zistila aky rozdiel to ca. robi....len ja vobec teraz netusim ci som ovu mala ci nie...k pozitivnemu testu som nedosla a dnes som to pokasla atou teplotou...uvidim co mi ukaze zajtra teplomer...

senselinka
31. jan 2016

@petkovamiruska hej, chapem, len potom si pisala, ze budes merat dolu... Jeden den nevadi, zajtra odmeraj a uvidis, ak teplota stupne, ovu bola 😉

zunajda
31. jan 2016

Baby...od čoho závisí, že tie čiarky sú raz tmavšie a raz skoro neviditeľné? Ovu ešte asi nebola,keďže mám dlhé cykly.

evinqua
31. jan 2016

Baby,kolko dni po sebe moze/ma byt pozitivny ovulacny test? Ja som mala pozitivny dva dni po sebe a potom mi dosli testiky tak som uz netestovala a podla inych symptomov bola ovulka na dalsi den po druhom pozitivnom

senselinka
31. jan 2016

@zunajda hladina hormonu rozne kolise, vrchol je pri rovnakych ciarockach a potom nastava ovulacia, ale rozna intenzita ciarocky je bezna, tu vobec neries

senselinka
31. jan 2016

@evinqua ja mavam bezne dva dni, raz dokonca az tri

petkovamiruska
31. jan 2016

@senselinka budem merat dolu ale az od nasledujuceho cyklu...viem ze teraz to bol blud...mna len zo zvedavosti zaujimalo ake tam su rozdiely....

lauritkatesty
31. jan 2016

ja takto 🙂

andrejta
31. jan 2016

@adika84 ja som mala obdobie, ked som spinila 5 dni potom dalsich 5 dni menzes a este par dni spinenie a dva tyzdne v prdeli. Potom mi gynoska v CAR nasla v maternici polyp, tak mi ho vybrali a potom ukazkove cykly. O pol roka som prirodzene otehotnela hned mesiac po neuspesnom ivf. Takze za mna: ja by som to skusila riesit

zunajda
31. jan 2016

@senselinka ďakujem...pri prvom tehu som ani neviem ako zostala tehotná...mala som však abort a pri dcére tiež nebol problém...teraz nie a nie mať //

zunajda
31. jan 2016

@lauritkatesty o koľkej testuješ?

lauritkatesty
31. jan 2016

@zunajda ja tak vacsinou okolo obeda. ak mam skoro rovnake, tak este podvecer skusam..

senselinka
31. jan 2016

@lauritkatesty ale ved na Valentina si mala uz mat dalsiu ovulku, nie mrchu 😉
Alebo by tu bola este jedna moznost... Krasny darcek pre obidvoch?
Drzim palec!!! 💜👍😍

zuzulik27
31. jan 2016

cize ak som pochopila kym nie su tie ciarky rovnako silne tak ovulacia nie je? a ak su v dany den priblizne rovnake - ovulacia je v dalsie dni? nie v ten dany den? dakujem

lauritkatesty
31. jan 2016

@senselinka tak dala si načas 😉 dakujem 😅

lauritkatesty
31. jan 2016

@zuzulik27 ano vacsinou az do 48 hodin.. test ti vlastne zachyti vrchol LH, hormon, ktory posotom spusti ovulaciu..

adika84
31. jan 2016

@andrejta no ja som bola na gynekologii a vsetko je ok ale zabudla som jej povedat ze mavam niekedy takto spinenie pred ms ale len dva dni. ked ma kukala tak ze vajecniky aj maternicu mam v poriadku vizualne, ci tebe to ako zistili?

andrejta
31. jan 2016

@adika84 robila mi uzv, vyslo to tak nejak ku koncu cyklu. Moja doktorka tam nikdy nic nevidela a to som jej ten problem spominala

jaruska18
1. feb 2016

Baby dnes teplota zase stupla. Neviete preco?
@lauritkatesty

denidi
1. feb 2016

@jaruska18 nooo,testik si neskusala?

jaruska18
1. feb 2016

@denidi nie..na 11 dpo som mala pekne viditelnu ciarku no ci bol iba chybny test to neviem. Moze byt ze teplota zacne klesat a potom zase stupne? Aj na 14 dpo? 🙂

denidi
1. feb 2016

@jaruska18 skoda,ze si neskusila test,mozno by uz boli pekne ciarocky 🙂 no moze to byt aj jednodnovy vzostup,uvidis zajtra,ci zasa neklesne,kazdopadne velmi silno drzim paceky,aby to boli dve //

jaruska18
1. feb 2016

@denidi noo na 12 dpo uz neboli ziadne ciarky. Preto som vcera ani dnes uz test neskusala. Uvidim aka bude zajtra teplota a podla toho testnem aj ked velmi tomu uz neverim 🙂

lauritka
1. feb 2016

@jaruska18 No ešte beries aj duphaston či? To ešte troch brzdi

jaruska18
1. feb 2016

@lauritka no este dnes vecer. Ale ten by nemal ovplyvnit teplotu nie? Berem ho od 16 dc 🙂