Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@adika84 mne tak tiez obcas zacina...ale to odkedy som vysadila anti....uz cele roky sa mi to obcas deje
no mne sa to tiez takto zacina odkedy neberiem anti dva dni skoro nic a potom sa to spusti
@petkovamiruska ked si zacala merat v ustach, meraj tak az do konca cyklu, lebo to budes mat uplne chaoticke a skreslene, dolu mozes mat a o 0,3-0,4 st.viac, co moze aplikacia brat ako zvysenu teplotu po ovulacii a vobec to nemusi byt pravda.
Proste v jednom cykle treba dodrzat tri zasady: meranie v tu istu hodinu, rovnakym teplomerom a na tom istom mieste, inak budu vysledky uplne skreslene
@adika84 je to uplne bezne
@senselinka ja som si zaznacila tu teplotu z ust...odmerala som si len tak aj dolu...aby som zistila aky rozdiel to ca. robi....len ja vobec teraz netusim ci som ovu mala ci nie...k pozitivnemu testu som nedosla a dnes som to pokasla atou teplotou...uvidim co mi ukaze zajtra teplomer...
@petkovamiruska hej, chapem, len potom si pisala, ze budes merat dolu... Jeden den nevadi, zajtra odmeraj a uvidis, ak teplota stupne, ovu bola 😉
Baby,kolko dni po sebe moze/ma byt pozitivny ovulacny test? Ja som mala pozitivny dva dni po sebe a potom mi dosli testiky tak som uz netestovala a podla inych symptomov bola ovulka na dalsi den po druhom pozitivnom
@zunajda hladina hormonu rozne kolise, vrchol je pri rovnakych ciarockach a potom nastava ovulacia, ale rozna intenzita ciarocky je bezna, tu vobec neries
@evinqua ja mavam bezne dva dni, raz dokonca az tri
@senselinka budem merat dolu ale az od nasledujuceho cyklu...viem ze teraz to bol blud...mna len zo zvedavosti zaujimalo ake tam su rozdiely....
@adika84 ja som mala obdobie, ked som spinila 5 dni potom dalsich 5 dni menzes a este par dni spinenie a dva tyzdne v prdeli. Potom mi gynoska v CAR nasla v maternici polyp, tak mi ho vybrali a potom ukazkove cykly. O pol roka som prirodzene otehotnela hned mesiac po neuspesnom ivf. Takze za mna: ja by som to skusila riesit
@senselinka ďakujem...pri prvom tehu som ani neviem ako zostala tehotná...mala som však abort a pri dcére tiež nebol problém...teraz nie a nie mať //
@lauritkatesty o koľkej testuješ?
@zunajda ja tak vacsinou okolo obeda. ak mam skoro rovnake, tak este podvecer skusam..
@lauritkatesty ale ved na Valentina si mala uz mat dalsiu ovulku, nie mrchu 😉
Alebo by tu bola este jedna moznost... Krasny darcek pre obidvoch?
Drzim palec!!! 💜👍😍
cize ak som pochopila kym nie su tie ciarky rovnako silne tak ovulacia nie je? a ak su v dany den priblizne rovnake - ovulacia je v dalsie dni? nie v ten dany den? dakujem
@senselinka tak dala si načas 😉 dakujem 😅
@zuzulik27 ano vacsinou az do 48 hodin.. test ti vlastne zachyti vrchol LH, hormon, ktory posotom spusti ovulaciu..
Baby dnes teplota zase stupla. Neviete preco?
@lauritkatesty

caute baby myslite ze je normalne aby ms zacinnala dvojdnovym spinenim? alebo mam ist ku gynekologicke? dakujem za odpoved