Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@andrejta aha tak ja som bola teraz u dvoch roznych gynekológoch a som ok ale ked pojdem nabudúce tak sa jej na to spytam ako to je s tym spinenim lebo ja som taketo spinenie mala v strede cyklu a to mi hned zistila zapal mykoplazmu a ureaplazmu a to sme brali s manzelom antibiotika a teraz som bola na kontrole a uz nic nebolo
ahojte potrebujem poradiť ... som už 26 deň cyklu a bazalna sa stále drží dole ... tento mesiac som si robila aj ovu test myslela som si že už v den ovulacie bol negativny bola som si istá že už ovulka bude v ten den lebo som mala take bolesti ale další den sa teplota držala dole to bol 18 dc ale potom 22 den cyklu som si vsimla že mám až teraz hlien ako vajecny bielok tak som si myslela že za par dni príde ovulacia ..hlien bol natahovaci este 23 a 24 den cyklu styk som mala 23 aj 24 den cyklu no a potom 25 den cyklu už bol hlien iny nenatahoval sa tak som si myslela že už bola ovulka lenže teplota stale dole a dnes 26 den cyklu znova dole a hlien už sa nenatahuje neviete prečo sa to dejee ? :/
Tehotenstvo potvrdené od doktora, konečne bolo bábo vidieť 5 týžden gestračný vačok veľkosť 4x4 mm , čiže doktor nám povedal že má 8 mm je to v poriadku, máme prísť až o 3 týždne
@domi4nika neprekonala si stres, chorobu? je mozne, ze hlien krčka sa pripravoval na ovulku, ale ta z roznych dôvodov neprebehla.. kedze sa teplota drzi dole, teda nenamerala si teplotny vzostup, ovulacia sa môze dostavit a hlien sa objavi znovu (vola sa to dvojity vrchol hlienu).. Mne sa to stava často, stači mierny zhon a hlien, aj ked vysychá, nesprevádza teplotny vzostup.. vtedy viem, ze este ovulacia neprebehla.. cakám na vzostup, kedze sa o babatko nesnazime.
@janulka_1 no ked mne sa ani nepodarilo zachytit pozitivny test vobec iba skoro pozitivny a to sa nerata ... a uvidime čo zajtra nameram dnes tiež citim taku bolesť no neviem čo z toho bude ...
@veve77 chora som nebola a nemyslim si ani žeby som bola daka vystresovaná ... no uvidím čo z toho bude 🙂 dakujem za odpovede
@janulka_1 luteinizačný hormón máš prítomny v moči počas celeho cyklu (dokonca ho majú aj muži), len sa jeho hodnota počas nastupujúcej ovulácie zvýši.. preto je pozitivny test ten, čo je rovnako silný a silnejší ako kontrolna ciarka.. ak si mala viac koncentrovany moc, mohol LH test zachytiť
dievcata, prosim vas....stale v tom nemam jasno,... ked mam pozitivny ovu test, (druha ciarka tmavsia ako referencna),...treba sexovat vtedy? neskor? alebo to uz je neskoro (kedze je tam opozdenie medzi hladinou LH v krvi a v moci....)
mame strasne zly spermiogram, tak to chceme nacasovat co najlepsie (uz cakame na schvalenie druheho IVF, ale aby sme vyuzili aj ten cas co mame teraz) 🙂
@reawilson v den pozitívneho testu mas hladinu LH vysoko,co znamema ,ze k ovulacii ma dojst do 48 hodin.Cize treba mat sex v den poz.testu,den pauza,aby sa obnovili spermie rano potom...a pre istotu ets potom. 😀 ...podla tohto receptu tu uz par dievcat otehotnelo.Vsak @saravalentina 😉
Hmm ja idem od gyna. Zle spravy. Nasiel dve cysty. Musi ich odsledovat ci prasknu alebo nie. Tak ci tak to bude pcos alebo v horsom pripade enfometrioza. Fuck. A najlepsia liecbs je otehotniet. Hmm akurat, ze s tymto to nebude take jednoduche.

@jaruska18 teplotu nie,ale ešte sa tam tým pádom drží progesteron, ktorý už mal byť na nízkej hladine..a ešte dnes mohol byť taký posledný prílev,kým prevladne estrogen
@jaruska18