Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dejna20 Ahoj.A to nevedel urcit ci je to klasicka vodova cysta alebo endo cysta??Ja som mala 2 endo cysty a 1 vodovu a aj mi ukazoval na sone aky je v tom rozdiel(endo je krvava cysta).Som prekvapena
@monika1791 ovaria bilat.cysticke formacie charakteru endometriomu s jemne disperznym obsahom dobre ohranicene, nesusp.pre neo, naznacena polycysticka struktura okoliteho ovarialbeho tkaniva, volna tekutina v cd nepritomna.
Toto mi napisal. Myslim, ze on vie, len ma nechcel deptat hned. Myslim ze to bude podla tohto dnfo cysta
@dejna20 Sak uvidis aky budes mat ten onkomarker..ale na ten sa neda spolahnut 🙂 pretoze u mojej gyn som ho mala zvyseny..pred LPS mi brali krv a mala som ho v norme zas
@monika1791 a to si toho mala kolko, ze si isla na laparoskopiu?
@dejna20 Mala som 6cm vodovu cystu ktora mi sposobovala bolesti+2cm a 3cm endo cystu..nedarilo sa otehotniet...a na LPS som mala aj zrasty neake a tak.Je to svinstvo..co ti poviem ☹
@monika1791 hmm a mas uz deti? Ja msm jedno a ako tak citam. Druhe bude riadny problem 😓
Aj ked ja si myslim, ze som tie cysty vselijake musela mat uz odkedy mam menzes. Prve babo vyslo na prvy sup, ale zrejme to bol zazrak.
@dejna20 Tak ty to mozno ani nebudes mat take..ak vlastne endo mas.Po LPS(teraz som ju mala v Septembri) som po 3 mesiacoch otehotnela🙂 teraz som 8tt
@dejna20 ahoj, aj ja som bola v septembri operovaná na endo a CA125 som mala úplne v norme, takže to je individuálne a nemusí byť vždy zvýšené. A @monika1791 má pravdu, gyn veľmi dobre vie odhadnúť podľa sona a aj palpačne či sa jedná o PCO alebo endo, má to rozdielnu štruktúru. Aj keď je pravda, že môj prvý gyn to vôbec nevidel ale to je iná kapitola a na dlhšie
dievcence dobre ranko prajem,mozno je to zbytocna,alebo blba otazka,ale predsa sa opytam,mam akurat plodne dniproste ovulka zajtra.pozajtra a zajtra mam ist na sono brusnej dutiny,nebude to mat nejaky vplyv na ovulaciu,nedaj boze na vajicko?mozno mam zbytocne obavy,ale radsej sa opytam,ako mam potom mat vycitky
Baby je normálne, že sa mi od 4DPO drží teplota na 36,9? Resp, že už 5deň mám stabilne tú istú teplotu? Teplomer je v poriadku, skúšala som ho aj inokedy.
Neviete kto predava vyyyhodne ovu testy?

@dejna20 no ale PCO a endometrioza su dve rozdielne diagnozy.Je ale pravda,ze mozu ist ruka v ruke.
Mala si nejake konkretne tazkosti?